Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Piercing

Polecane posty

"fiku mikuuu, w twoim świecie wszyscy powinni być tacy sami- to smutne, widać jak ciasne posiadasz horyzonty." niech robi co chce, ale swą indywidualnosc można okazywac na różne sposoby, bardziej oryginalne, nei takie któe sa teraz na topie i są drastyczną i neiodwaracalna ingerencja w ciało

"swą indywidualnosc można okazywac na różne sposoby" On już to robi. Nie często można spotkać kogoś wzrostu siedzącego psa.

"darker nie mam parcia na walentynki" Tak jak ja :D:D:D

fiku - a pomyślałaś, że są ludzie którzy gdzieś mają oryginalność i jak podoba im się jakiś dodatek do wyglądu to taki "nabywają"? Chyba wszyscy już dawno powinniśmy wyrosnąć z poszukiwania na siłę i prezentowania swojej pożal się boże oryginalności.

dla mnie jest to drastyczna i neiodwaracalna ingerencja w ciało, znudiz mu się dodatek i co zrobi?

Gość eee tunele mi sie nie podobaja
mialem kolczyki w uszach ale juz oare lat nie nosze , przedstawicielowi handlowemu nie przystoi :classic_cool:

i nie bądź moorland naiwna moda przeminei i będiz esie czuł jak idiota z tmyi tunelami

a ty dalej z tą modą...moda i moda - bo przecież nie ma czegoś takiego jak gust, prawda?

jak aptrzę na rzeczy które keidys nosiłam (ciuchy wisiorki) to teraz w życiu bym tego nei zalozyła, al wtedy to odzwierciedlalao mój gust :)

Czytaj uważnie - małe tunele to nie jest zmiana na całe życie, bo się "schodzą" - jak wsadzi sobie 2-5 milimetrowe to po jakimś czasie nienoszenia nie będzie widać, że je miał.

Możesz się uspokoić i przestać obrażać cudzy gust? Sama powiedziałaś, upodobania mogą się zmienić, jak znudzą mu się kolczyki to je wyjmie i już - cała filozofia.

Gość hahaha jak fiku brakuje
dobrego dymanka to masakra , stala sie agresywna :D kot kupiony ?

autor pytął co sądizmy to mówię co sądzę, przykro mi że nie mozesz uszanowac że dla kogoś moze to być szczyt bezguścia

Moorland "Czytaj uważnie - małe tunele to nie jest zmiana na całe życie, bo się "schodzą" - jak wsadzi sobie 2-5 milimetrowe to po jakimś czasie nienoszenia nie będzie widać, że je miał." Otóż to, poza tym trzeba te dziurki rozciągać powoli, a w przyszłości nie będzie problemów z powróceniem do pierwotnego stanu. fiku mikuuu "poza tym gust zmienia się z wiekiem, nie jest jeden na całe życie" To prawda- nie jest, ale co w związku z tym? Ma sobie niczego nie kupować, bo i tak kiedyś gust mu się zmieni?

Wyobraź sobie, że nie Tobie jednej się tunele nie podobają - co ciekawe, tylko Ty w tej chwili obrażasz...niesamowite, prawda?

nic nie wraca do pierwotnego stanu, każde skaleczeni pozostawia ślad i nei sądzę by to sie szybko zrastało

Zrasta się w miarę szybko - ślad zostaje taki jak po zwykłych kolczykach, tylko trochę dłużej to zajmuje. Więc jak nie wiesz, to nie "sądź", bo zachowujesz się jak jedna z tych znawców laserowego usuwania tatuaży którzy opowiadają o strasznych bliznach ;)

Gość lelełała
Tunele są brzydkie. Kompletnie odpychające. Nie zbliżyłabym się do takiego faceta. Myślę że taki facet może być pociągający tylko dla innej laski z tunelami, tatuażami itd (jak Moorland) Moim zdaniem każda osoba która nieodwracalnie modyfikuje i kaleczy swoje ciało ma coś nie tak z psychiką.

To znaczy w takim samym tempie jak dziurka po zwykłym kolczyku - przy czym z racji większej średnicy zajmuje to więcej czasu. To ile to zależy od osoby - jednym się zrośnie w pół roku innym kompletnie w dwa lata. Poza tym jak wyjmiesz mały tunel to i tak za bardzo nie widać.

lelełała - a powiedz mi lalunia, gdzie ja napisałam, że mnie osobiście się tunele podobają?

Gość heheheheheee
buahaha widzę że ble ble jeszcze bardziej zmniejsza swoje i tak bardzo małe szanse na kobietę :D z takimś czymś w uszach to tylko u emo smarkul będziesz miał szansę... chociaż pewnie nie jedna będzie i tak wyższa od ciebie :D

no a nie? Wiesz, jak ja wyjęłam jeden z kolczyków to jakoś specjalnie się nawet nie przyglądałam czekając aż dziurka zniknie - chyba nie jest ze mną tak źle żeby obserwować z napięciem proces zrastania się dziurki w uchu ;) Nie myślisz o tym i z czasem zrasta się samo, a pod warunkiem, że nie napadnie cię żadna narwana laska z manią oglądania uszu to nikt też nie zauważy.

fiku mikuuu "nic nie wraca do pierwotnego stanu, każde skaleczeni pozostawia ślad i nei sądzę by to sie szybko zrastało" I tu właśnie widać, że nie masz o tym pojęcia, a i tak obsiadłaś ten temat i piszesz brednie powołując się na modę, która nawet dla samego Autora nie ma tu nic do rzeczy, więc ten argument mogłabyś sobie podarować, ale, że nie masz innych to i tak go powtarzasz jak mantrę. Urodzony z ciebie adwersarz...

Gość przeciez ble ble nie ma zadnyc
szans na babe wzrost brak wyksztalcenia 30 lat i prawiczek nigdy czy prawie nigdy nie pracowal ma szanse na podobna sobie laske czyt. z patologii.