Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia123658

Mój facet zakochał się w mojej SIOSTRZE!!

Polecane posty

Gość madzia123658
Od kiedy zaczął spędzać czas z moją siostrą to już nawet nie ma ochoty się kochać, nie chce się przytulac całować NIC! A 6miesięcy temu oświadczył mi się 3miesiące temu poroniłam :( A on mi taki numer odwala.

Gość yy...
To zależy od Twojej siostry, od jej lojalności wobec Ciebie. Mam nadzieję, że jeśli ciągnie ich ku sobie, to poczekali chociaż aż wyjaśni się sprawa między Tobą a nim.

Gość madzia123658
Sprawa między nami szybko się wyjaśni. Tego jest pewna jeszcze dzisiaj chce to zakończyć. Wiem że będzie trudno.

Gość yy...
Jak dobrze, że jesteś taka młoda, nawet jeśli zejdzie Ci trochę na odchorowanie tego dupka, to masz dużo czasu na poukładanie sobie zycia :)

Gość madzia123658
I to jest chyba najbardziej pocieszające że nie jestem jeszcze po 40 a jedynie po 20.

Gość żonatażona
oczywiście z nim zerwij, co za gość... może chce być dalej z Tobą właśnie po to żeby być bliżej siostry... bo na pewno nie z miłości do Ciebie... przykra sytuacja, ale na prawdę - zerwij z nim bo możesz znienawidzić siostrę...

Gość yy...
Oby nie byli razem... Nie wyobrażam sobie wówczas rodzinnych uroczystości. Brr, zgroza.

Gość madzia123658
Dziękuje wam za wsparcie :* To bardzo miłe. Uważam ze moja siostra powinna sama zakonczyc te znajomosc widzac ze moj facet sie w niej zakochal. A ona napewno to widzi.

Gość yy...
A co mamy Cię nie wspierać? ;) 3/4 dziewcząt odkryło w pewnym momencie swojego życia, że ich faceci to dupki. ;)

Gość żonatażona
madzia może widzi, ale nie do końca zdaje sobie z tego sprawę... jesteście blisko z siostrą? może z nią porozmawiaj, powiedz co Ci siedzi na sercu, popłacz sobie co z niego za gnój, może ona Cię zrozumie i obie odsuniecie go od swojego życia... a może chociaż dowiesz się co ona czuje (czy w ogóle czuje coś do niego)

Gość madzia123658
Szczerze wam powiem ze juz sama niewiem co mam zrobić. Przepraszam was teraz ale moja mama przyszła :* Bede później :* Nie zapominajcie o mnie :*

Nie zapominajcie o mnie" takich nigdy sie nie zapomina :D

Gość szatan!!!
Mój piesek Owczarek Kaukazki 93kg wagi wrócił wczoraj z kawalerki po tygodniu morda wkoło cała w krwi ,wiec porozywał reszte konkurenci ,bede wiedział za kilka dni ile pozagryzał.ludzie bedą sie żaliły.Wiec i ty mu ugryś ku..........tasa,bedzie siedział na dupie,bo jeszcze nie dorósł.

Gość madzia123658
Witam :* Nie no nie będę mu nic odgryzać już się nim brzydze ;)

Gość madzia123658
Regres- lepiej zajmij się swoimi beznadziejnymi ankietami

Najlepiej jak byś go zostawiła i przepędziła w diabły. Ja go nie bronię, broń Boże, ale faktem jest, że człowiek czasami nie panuje nad uczuciami. Lepiej, jak rozstaniecie się teraz niż za 10-15 lat, kiedy będziecie mieli wspólne konto, kredyty, mieszkanie i dzieci. Ja jestem po zdradzie. I jakoś żyję. Ułożyłam sobie życie, choć wówczas nie wyobrażałam sobie, że dam radę. I też nie zdradził mnie z obcą osobą.

Regres, zasiewasz w ludziach wątpliwość i ja już sama nie wiem co jest prowo a co nie. Diabeł z Ciebie i tyle :P

Gość madzia123658
jookko - Jutro rano jak mój pójdzie do pracy to wyprowadzam się do rodziców.. Nie mam ochoty już ratować tego związku. On co prawda nie chce rozstania ale ja nie dam rady zyc w przekonaniu że jestem tą drugą..

ja już sama nie wiem co jest prowo a co nie. Diabeł z Ciebie i tyle " prowo jak nic :) Normalna,i w miarę kumata kobieta kolesia wysłałaby gdzie pieprz rośnie a nasza prowokatorka niestety ale analizuje i rozbiera całą sytuację na czynniki pierwsze ... tylko nie wiem po co? przeciez to widac że sobie jaja z was robi :D

I bardzo dobrze. Co innego skok w bok, to jeszcze można wybaczyć. Ale takie coś, nie da rady. I właśnie żyjąc w takim poczuciu, będziesz zadręczać samą siebie. A zazdrość o nią i jego, będzie Cię wyniszczać. To jest straszna męczarnia.

Gość madzia123658
Dzisiaj byłabym w 4 miesiącu ciąży. Ciekawa jestem czy wtedy tez powiedziałby ze zakochal sie w mojej siostrze.

No to ja już udzieliłam rady, żeby nie było, że nieczuła jestem :P I sobie idę, bo Regres znowu mnie zawstydza a później jak czubek się czuję :P

Gość madzia123658
regers to nie są zadne jaja!! Nie wiem co mam robic zyje z tym czlowiekiem 6lat ! Byłam z nim w ciązy! Jestem z nim zaręczona. Nie jest tak łatwo podjąć decyzje!

Gość madzia123658
jookko dzięki wielkie za rady :* To nie jest zadna prowokacja

Gość madzia123658
Dzięki wszystkim za rady ;*

"jookko dzięki wielkie za rady :* To nie jest zadna prowokacja" a myślałam, że już mnie tacy nieporadni prowokatorzy przestali bawić, okazuje się że jednak nie :)

Gość madzia123658
Lucy Windsor -a to zaś o co chodzi pizdo