Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka_23***

Moja matka ma 49 lat i nie chce pracowac!

Polecane posty

Gość anka_23***

Otoz tak moja matka jest na utrzymaniu mojego ojca i moim. Ja mam kilkuletnie dziecko i oddaje matce całą wypłate plus alimenty jakie dostaje od ojca swojego dziecka. Oprócz tego mój tata oddaje również matce wszystkie pieniądze i ona kupuje sobie za te pieniądze ubrania, kolczyki, łańcuszki itp. Mój brat ma lepiej bo się wyprowadził, ożenił i nie daje matce ani grosza. Ja też myślę o wyprowadzce ale mój ojciec myśli o rozwodzie z matką i z czego ona będzie żyła?

Gość anka_23***
Jej sie wygodnie zyje tak jak zyje. Ona po prostu jak slyszy o pracy to zle sie z tym czuje. Ja mam dwie prace. Jedna to praca w sklepie a druga to praca na tasmie. Skonczylam szkole policealna w zawodzie kosmetyczka, mam tez technikum fryzjerskie ale jednak jak slysze ile moje kolezanki zarabiaja w tych zawodach to stwierdzilam ze jest to malo oplacalne zajecie. W sklepiej zarobie 1300 a na produkcji drugie 1300.

i kto ci w to uwierzy, ze oddajesz matce cala wyplate i alimenty i jesz z dzieckiem tynk ze sciany bo przeciez nie macie juz kasy co nie?

bardzo marna historia, ale daję +1 na zachętę :D

Gość anka_23***
Matka gotuje dla wszystkich, oczywiscie jedzenie kupuje zawsze najtansze. Kotletow schabowych nie ma, filetow z kurczaka rowniez. Po prostu codziennie robi ziemniaki z kafirem, na kolacje chleb z margaryna. Sniadan akurat nie jadam, dziecku nie kupuje zadnych slodyczy

Gość Lena204
jakos nie wieze ze majac dziecko na utrzymaniu oddajesz mamusi cala kase