Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkak2

Czy faceci maja sentyment do kobiet, które kiedyś im się podobały?

Polecane posty

Gość kobietkak2

Czy faceci maja sentyment do kobiet, które kiedyś im się podobały albo w których się kochali? Czy np. widząc taką swoją sympatię sprzed lat z innym mężczyzną czują zazdrość? Proszę o wypowiedzi szczególnie Panów.

Gość wars
Sentyment na pewno, zazdrość to zależy czy była, jest już zamkniętym rozdziałem. Ja się na przykład cieszyłem ze moja jedna eks kogoś sobie znalazła na dosyć dobrym poziomie, jako ze dalej mamy kontakt tyle ze już na innej płaszczyźnie.

mają lekki sentyment - jednak żadnej zazdrości , tylko lekki szyderczy uśmiech na ich widok

Gość pewnie że tak
i szukają jej potem we wszystkich innych kobietach a i tak są z nich niezadowoleni.

Gość pseudo artsta
Kiedyś czułem do mojej byłej niechęc a nawet nienawiść ale z latami mi przeszło. Trudno jednak mówic o jakimkolwiek sentymencie czy sympatii. Moje uczucia w stosunku do niej mozna streścić w słowach "niech jej ziemia lekka będzie".

Gość pewnie że tak
musiała cię bardzo skrzywdzić :D

Gość wars
zgodzę się z tym nie do końca, ja szukałem kobiety co miała same dobre cechy eks, ale była pozbawiona jej wad. Raczej eks partnerka podniosła moje wymagania i obecna partnerka może czuć się wyjątkowa.

eks to przewrócona kartka w książce , a czyta się dalej....💤

Gość pseudo artsta
musiała cię bardzo skrzywdzić Załatwiła mnie w białych rekawiczkach a potem jeszcze chciała żebyśmy zostali przyjaciółmi. Co za suka. Jak kobieta może cos takiego powiedziec facetowi który ja kocha :( Mimo wszystko dobrze że juz z nia nie jestem.

Gość sun and fun one
eks to czesc dawnego zycia i tylko tyle lub az tyle.Zalezy czy patrzy sie w przod czy w tyl.Kto patrzy w tyl na eks jest niedojrzaly i sie nie rozwija

Gość pewnie że tak
nie doceniła twórczości artystycznej ;)? W jakiej dziedzinie tworzysz? Zajrzę tu za parę godzin.