Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ftghgfhgujtyuiuyioiu

Pocieszcie mnie jakoś,i dajcie kopa bo mam ochotę się poddać..:(

Polecane posty

chodzę do technikum jeszcze tylko pol roku mi zoszatlo,a klasa sie ze mnie potajemnie nabija(ze ze wsi itp)do tego jestem dość nieśmiala i robię za taką bojażliwą a chcę się przesiąść na paru przedmiotach do tylu ale oni pewnie pomysla ze się boję czy coś...

olac ich?

Gość rhrf
widocznie mają powód bo osoba która jest ze wsi ale ogarnięta to nic nie powiedzą,z reszta widac ze ciota z ciebie (a fotki nie widze)

Gość hsrftgvsfffffffffff
olać ich , jeszcze pol roku i bedzie koniec meki:) glowa do gory , nie daj sie!!!

a uwazasz ze to ze jestes ze wsi to powod do wstydu? bo wg mnie nie.. wiec nie wiem czym się przejmujesz powodem jest raczej takie zachowanie jak prezentuja twoi znajomi a jak chcesz sie przesiasc to tak zrob to raczej nie jest przejaw tego ze sie boisz tylko raczej tego ze sie nie przejmujesz reszta

Gość sun and fun one
presja otoczenia(klasy) działa na psyche.Współczuje, ale nie wolno ci się poddać i dać debilom satysfakcji! Zawsze znajdą kogoś i próbują zrobić ofiarę, bo sami są zakompleksieni lub zwyczajnie głupi. Też kiedyś byłem podobny.Miej swój świat i nie ulegaj im, nie chowaj się. Inaczej zawsze będą cię atakować.Spróbuj zapisać się i ćwiczyć sporty walki.Wzmocni cię to.Miej swoj świat a ich w d...i uśmiechaj się nawet do siebie samej:)