Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100% testosteronu

Kilka słów prawdy od faceta do samotnych matek

Polecane posty

Gość 100% testosteronu

Witam. Chciałbym napisać, że samotne matki zawsze będą gorszym towarem od swoich koleżanek nieródek, ponieważ żaden normalny facet nie zaakceptuje cudzego bękarta. Jest to wbrew naturze, nawet lwy przejmując stado zabijają małe lwiątka i tak powinno być. Wiadomo, że kobiety tego typu znajdują sobie jakichś jeleni, ale to nie są prawdziwi mężczyźni. To są albo nieudacznicy którzy nie mają szans na związek z kimkolwiek, albo tacy którzy nigdy nie mieliby szansy zapoznać pięknej kobiety bez bachora. A taka samotna matka musi obniżać standardy. I tak to wygląda, możecie mi zaprzeczać, ale prawdy to nie zmieni.

Gość 100% zołzy
Atawiam jest pożyteczny, taki przeterminowany zaniedbany 30 latek idzie w odstawkę zaliczając coraz to gorszy sort, młoda krew rządzi, i o to chodzi, ojciec dziecka ma być dobry genowo, a nie zużytym 30latkiem

Gość Polerujący granity Florian
to, że masz napierdolone pod kopułą jeszcze nie znaczy, że wszyscy tak mają

Gość 100% zołzy
atawizm miało być , dobór gatunkowy zgodny z gentotypem

Gość takie tam duperele nic więcej
Zastanów się dobrze zanim napiszesz takie brednie. Tak naprawdę to pewnie ŻADNA cię nie chce i wylewasz tutaj swoje tępe żale. Wcale mnie nie dziwi, że jesteś sam. Która normalna kobieta zwiąże się z chamskim zerem mówiącym o dzieciach "bachory"????? I chyba tylko skończona idiotka zdecyduje się te bachory z takim imbecylem posiadać :D

Gość uiuityiy
Dupa tam... Każdy gatunek kieruje się nieco innymi racjami. Lwy zabijają, a i owszem (bo potrafią zrobić to tak że matka się nie orientuje kto jest winien) a mężczyznom kobieta która dała radę urodzić i wychować wydaje się bardziej atrakcyjna niż ta co do której nie wiadomo czy jest płodna. Może różnica wynika stąd że lwicę łatwiej sprawdzić czy nadaje się na matkę bo cały cykle płodności, ciąży, rodzenia, odchowywania krócej trwa. A, nie tworzę. Opieram się na doniesieniach o badaniach naukowych. O atrakcyjności coś wiem. Od czasu gdy chodzę z małym dzieckiem, mam branie. Kiedyś byłam niezauważaną, szarą myszą.

Gość pies cię yeeebał.
ja znalazłam cudownego mądrego człowieka,który traktuje moją córkę jak swoje dziecko i wychowuje ją ze mną. do pięt mu nie dorastasz.

Gość 100% testosteronu
//Od czasu gdy chodzę z małym dzieckiem, mam branie. Kiedyś byłam niezauważaną, szarą myszą.// Branie? Chyba wśród pedofilów :D

A ja uważam że facet który pokocha kobietę z dzieckiem to prawdziwy facet - nie jakiś tam pseudosamiec tylko prawdziwy mężczyzna.Taki który nie patrzy na "wady" partnerki tylko kocha ją z całym bagażem życiowym - to taki facet który potrafi pokochać i wychować dziecko innego mężczyzny. Jak dla mnie tacy faceci są sexy:PKojarzą mi się z bezpieczeństwem,odpowiedzialnością i daję im duży plus:) Niestety mało takich teraz - większość to lanserzy którzy chcą młodej chętnej i dziewicy:PSzpanerzy którzy kombinują jak robić by zarobić i się nie narobić:P

Faceci żałośni którym coś się w zyciu nie udało potrafią tylko narzekać w taki sposób jak autor tutaj.

Gość 100% testosteronu
//Kojarzą mi się z bezpieczeństwem,odpowiedzialnością i daję im duży plus// i z dawaniem kasy na wyprawkę dla bękarta. Samotne matki szukają sobie jedynie sponsora dla swojego dzieciaka

Samotne matki to normalne kobiety które szukają tego co i inne - partnera,kochanka i ojca.To normalne.A Ty dalej upatruj się w tym Bóg wie czego. Skoro jesteś nieodpowiedzialny,płytki to nie znaczy że inni faceci też tacy są.

Gość pies cię yeeebał.
ale on jest pusty,jak bęben.szok. mózg wróbla.

Gość uiuityiy
"Branie? Chyba wśród pedofilów" Sądząc po skali zjawiska i prawdopodobieństwie to nie. :) A ciebie czemu tak temat nurtuje? Pogardziła tobą jakaś kobieta z dzieckiem?

Najwidoczniej:P Chyba nie ma powodzenia i próbuje wyżyć się na kobietach:PŻAŁOSNE

Gość 100% testosteronu
Prawda boli?

Gość 100% testosteronu
//Pogardziła tobą jakaś kobieta z dzieckiem?// Nawet bym takiej nie chciał

Prawda boli - owszem Ciebie.Nikt inny by tak durnych tematów nie zakładał. Albo rzeczy nie przemyslałeś albo po prostu jesteś płytki. TYLE W TEMACIE

Gość 100% testosteronu
Możecie pisać te swoje brednie jeśli wam to tylko w jakiś sposób pomoże, ale prawda jest oczywista. Samotne matki z dzieckiem zawsze będą najniższą ligą i nic tego nie zmieni. Związek powinien zaczynać się od dwóch osób kobiety i mężczyzny, później mogą zakładać własna rodzinę. To wbrew naturze przygarniać kobietę z bagażem czyli bękartem. Samotna matka jest najczęściej odbierana przez mężczyzn jaka puszczalska szmata, która dała sobie zrobić dzieciaka a facet się zmył bo miał ją i jej brzuch gdzieś

Gość tak to prawda tez bym nigdy
takiej kijem nie dotknal :classic_cool:

Gość generalnie jestem
Panna dzieci nie mam, ale na takiego wala jak ty nawet nie splune. Jak dla mnie tepy prawiczek z wilekim ego odwrotnie proporcjonlanym do tego co ma w majtkach... Poza tym jakis dzieciak bo dorosly facet, nawet jezeli tak mysli, nie wejdzie na forum dla matek i nie bedzie pisal pierdol...

Gość Renata68
witam, i od razu mówię ze się nie zgadzam. Samotnymi matkami zostają kobiety wykorzystane przez facetów, którzy je najpierw omamili a potem przelecieli i nie mieli odwagi żeby wziąć odpowiedzialność za swoje czyny. samotnymi matkami zostają kobiety, które mąż porzuca dla młodszej po iluś latach wspólnego życia, bo nie chcą dochować wierności, którą przysięgali. samotnymi matkami zostają wdowy, które nic złego nie zrobiły a mimo wszystko straciły swoich mężów. Nie obrażaj pan kobiet. Może trudno to zrozumieć, że to miłość małżonków zaprasza dzieci na ten świat. To są ukochane skarby a nie żadne bachory. matki kochają je tak,że życie by za nie oddały. proszę o szacunek dla nas!

Gość no to czyja to wina ze
puscily sie z takim a nie innym? :classic_cool: a teraz by chcialy miec normalnego ktory by jeszcze nianczyl ich bachory powodzenia na pewno jakis wielki desperat sie znajdzie bo na normalnego to taka nie ma co liczyc 🖐️ :classic_cool:

Gość hddshlds
A ja ułożyłem sobie życie z kobieta z dzieckiem i nie jestem leszczem ani żadnym innym nieudacznikiem. Twoje teorie są z palca wyssane autorze

Gość juio6789
a kto ci kaze szykac takiej z dzieckiem, skoro masz teorie tka szukaj wolnych lasek ale mysle ze u takich szans tez nie masz.. bo kasy ci brakuje, hhhahahaha startowales pewnie do jakiejs samotnej ale pogonoila.. nieroba ..hahha

Gość do tej co pisze że od kiedy
ma dziecko to ma większe branie - tak jest bo jak facet widzi dziecko to zakłada że masz tez męża czyli nie będzie musiał się z Tobą żenić itp... a może będziesz chętna na mały romansik ale po wszystkim dasz mu spokój i wrócisz do mężulka...

to sie wlasnie dowiedzialam, ze moj maz to nieudacznik:D Oj autorze chcialbys byc taki nieudacznikiem- uwierz mi na slowo:P Co jakis czas na kafe pojawiaja sie tematy, ze zaden normalny facet nie zechce samotnej matki. Wciaz ten sam schemat i pisanie na roznych dzialach. Wniosek? Pisze to jeden zakompleksiony facet, ktorego na bank albo zadna nie chce albo wlasnie wysmiala go jakas mama. Musi biedaczek wiec wyladowac swoja frustracje. A gdzie najlepiej? Na anonimowym forum:)

Gość 129381290381
Renata68- piszesz jakby kobieta nie mogła sama zdecydowac, że np. nie chce dalej kontynuowac związku, tylko była jakąs ofiara losu co trzyma przy sobie faceta bo nie ma innego wyboru. JA mojemu pokazałam drzwi, z prostej przyczyny- że nie sprzątał po sobie, i ogolnie nie było z niego zadnego pozytku. Watpię, zebym chciała zyc z jakimkolwiek facetem, bo i na co? Nie spotykam się z nikim od 5 lat, odetchnęłam odkąd zyję sama z dzieckiem, jestem szczęśliwa i zadowolona z zycia. co polecam innym. :)

Gość 784384732
A ja podzielam zdanie autora

Gość 129381290381
Teraz żyję sobie z moim bękartem i jest mi cudownie, naprawdę wszystkim polecam :classic_cool: mam nadzieję, że moje dziecko w przyszłości tez postanowi z nikim się nie wiązać :classic_cool: