Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100% testosteronu

Kilka słów prawdy od faceta do samotnych matek

Polecane posty

Gość Jaroslawe-1984
Bo puszczalskie najpierw nogi rozkładają, a później szukaja frajerow dla swoich bachorow :O🖐️

Gość 100% człowiek
Do autora tematu Jak pewnego dnia zejdziesz z drzewa to może zrozumiesz pewne rzeczy, jak np to, że ludzi się nie sortuje i nie dzieli na lepszych i gorszych.

Gość jidhdd
to natura dzieli na lepszych i gorszych, normalnie myslący facet nie zwiąże się z samotną matką, no chyba żeby sobie poruchac i kopnąć ją w dupę, czyli dokładnie tak jak biologiczny ojciec jej bękarta

Gość śmieszą mnie wypowiedzi
niektórych kobiet, które piszą, że jak facet widzi ze urodziła dziecko to jest lepsza:D:D w życiu samotna matka nie będzie lepsza od tej która myślała głową a nie waginą

Gość dfvvvvvvvvvvvvvvvv
Jesteście żałośni :O Rzygać mi się chce jak słyszę ,że rozwódki z dziećmi to gorszy sort.Zobaczymy jak wy wyrośniecie z krótkich spodenek i spodniczek bando wszechwiędzącego gimgówna i zaczniecie normalne życie ,które nieraz kopnie was w kość.I nie zakładajcie z góry ,że każda kobieta puściła się z byle kim po pijaku.To ,że wy ruchacie właśnie takie puszczalskie bez zastanowienia to nie znaczy ,że wszystkie z dzieckiem i samotne takie są.A jak jakiejś się nie układało w małżenstwie to co miała z nim żyć? Może po rozwodzie nie ma prawa z nikim się spotykać bo chce być tylko utrzymanką? Ma zabić dziecko? Chuja z mózgiem pozamienialiście na miejsca?

Gość dfvvvvvvvvvvvvvvvv to twoim
zdaniem "normalne życie" to takie z bękartem przy sobie? chyba dla ciebie i innych nieodpowiedzialnych

Gość dfvvvvvvvvvvvvvvvv
naucz się czytać debilu

Gość widać że ten topik zabolał
tylko samotne matki, kobiety z klasą wiedzą, że autor ma rację

Tak, tak autor jako prawdziwy facet siedzi na kobiecym forum i wypisuje swoje złote myśli, brawo

Gość gggg343
Piotr Adamczyk związał się z rozwódką z dwójką dzieci- jedno nawet nie jej- ślub kościelny. Paul McCartney związał się z rozwódką z córką- był z nią aż do jej śmierci. Matt Damon związał się z kobietą z córką. Oprócz tego mają razem jeszcze troje dzieci. Żadna z tych kobiet nie była znana zanim nie wyszła za mąż.

Gość gggg343
widać że ten topik zabolał wcale nie, ja jestem bezdzietna, niezamężna.

Gość dfvvvvvvvvvvvvvvvv
zabolał ,ale autora-niedojdę :O

Gość Facet 81
a co ja mam powiedziec. Mam branie u lasek ale podoba mi sie matka samotna ale nie zwrac na mniec uwagi:D Jest cudowna zamienil bym ja na te nie rodne stado adoratorek D

Gość Facet 81
muszę dodać, że sama jestem samotna matka, ale musiałam ratować reputacje innych matek, więc podałam się za faceta :O

Gość eeeeeeeeeeeee..........
z tego co piszesz jesteś bardzo niedojrzały........ " wy przejmując stado zabijają małe lwiątka i tak powinno być. " czyli dzieci powinno się zabić tak????????? Jesteś gorszy niż zwierze.......... tylko gówniarz może tak myśleć i pisać!!!!!!!!! Powinieneś sie leczyć........... Nie odpowiada Ci kobieta z dzieckiem, to szukaj sobie innej........ wątpię jednak czy jakaś na dłużej z tobą zostanie jak pozna twoje zdanie.......

Czyli samotny tatus to tez gorszy sort tak ? Sory ile lasek jest samotnych z własnego wyboru bo trafiły na takich debili jak Ty autorze ?

Są kobiety, ktore maja dzieko/dzieci a wcale sie nie puscily. Mogą byc wdowami, rozwodkami, ktore stwierdzily ze nie dadza sie wiecej ponizac, bic itp, a moze to ich partnerzy okazali sie dupkami, ktorych przerosla wiadomosc o ciazy? I wcale nie musialy byc puszczalskimi :/ A facet, który potrafi zaakceptowac dziecko kobiety z powyzszej sytuacji jest naprawde odpowiedzialnym facetem, bo to nie sztuka przedstawic dziecku 20 'wujków'

Gość do bkukulak
widziały gały co brały

Gość Anna C.
jesteś tępy jak but. mnie wychował ojczym. poznał moją matkę jak miałam rok. nigdy nie powiedziałam o nim ojciec. zawsze tata. jest naprawdę najlepszym ojcem jakiego mogłam sobie wyobrazić. jest też świetnym mężem. każdy kto go poznał nigdy nie zarzucił by mu braku męstwa, ty marny 6% testosteronu.

Gość do bkukulak
to są rzadkie przypadki, najczęściej taka dziewczyna jest po prostu głupia a faceci to wykorzystuja

Gość ja bym zakoćczyła ten temat i
nie rozmawiała z facetem który opinie swoja wział stad ze jego matkę ktora samotnie go wychowywała nie chiał zaden facet z którym sie spotykała:D A sam autor to pewnie ten bachor :D

Gość ja bym zakoćczyła ten temat i
aaa i do wszystkich obecnych :D czy zgadzacie sie zeby do autora zwracac sie tu w tej rozmowie Bachorze? :D Hihi

Moje drogie, czyli samotny mezczyzna z 'bagazem' jest poprostu tak kompletnym dupkiem i nieudacznikiem, ze zadna kobieta go nie chciala, nawet ta z dzieckiem :p

Gość ja jestem facetem :)
mimo że jestem mężczyzną to bałbym się związać z samotna mamą, bo co ja bym dostał? pewnie traktowałaby mnie jak bankomat tylko daj i daj, a i tak nie pozwoliłaby mi wychowywać tego dziecka, bo nie jest moje

Gość 100% testosteronu = 0% mózgu
Ja jestem samotną mamą 4 letniej dziewczynki przez jakiegoś prawdziwego testosteronowego doopka, który wsiadł do samochodu po pijaku. Dla sądu był on nieodpowiedzialnym kierowcą,który spowodował wypadek ze skutkiem śmiertelnym,a dla mnie to zwykły morderca! Kilka lat się z mężem staraliśmy o dziecko,a jak się udało,to ktoś mi odebrał ukochanego męża,a córce ojca. Nigdy jej nie przytulił,nie wziął na ręce! Więc sobie daruj autorze takie durne teksty!

Gość Anna C.
hm? może miłość? rodzinę? a jeśli chodzi o kasę to błagam. znam samotne mamy, które świetnie sobie z kasą radza, lepiej niz niejeden facet. o co chodzi z tą kasą? panowie chyba mają przekonanie, że jedynie kasa może być w nich atrakcyjna i, że generalnie własnie o to chodzi wszystkim kobietom. szczegolnie samotnym matkom.

a co to za rodzina jak ja nie będę prawdziwym ojcem?

ojcem jest ten kto wychowuje a nie ten kto 'zrobil' bo wieksza sztuka jest wychowac

bkukulak o tym pisałem własnie w pierwszym poscie, samotna matka nie pozwoli mi wychowywac dziecka tak jakby bylo moje. no chyba zeby dac mu jakąś "nagrodę" ale jakbym chciał mu dać karę to bym nie mógł bo byłbym dla tego dziecka obcym facetem