Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100% testosteronu

Kilka słów prawdy od faceta do samotnych matek

Polecane posty

Gość dorosła!!!!!!
Ludzie, po co ta dyskusja,autor ma siano zamiast mózgu ,zero kultury i pewnie kompleksy jak stąd na kamczatkę i z powrotem.Siedzi na babskim forum ? Dziwne! 100% testosteronu?? wątpię!!!!!!!!

Gość Ludzie ze swoimi dziećmi
ledwo dają sobie radę,ciekawe więc w jaki sposób ktoś w poważnym związku z samotną matką,da sobie radę z cudzym,które w każdej chwili może mu wygarnąć,że jest kimś obcym.

jezeli spotykales sie z kobieta z dzieckiem to, wybacz, ale naprawde dziwną... Bylbys ojcem do nagrod i kar, ale jezeli ona by widziala ze kochasz te dziecko, akceptujesz je, a nie patrzysz jak na przeszkode, bagaż. 'Spotykam sie z twoja mama bo jest fajną laska ale lepiej gdyby cie nie bylo, no ale nic moze nie bedziesz mi przeszkadzal' - tak ma sie to rozumiec?

To nie chodzi o nią,z nią relacje mogą być jasne,klarowne i cudowne,chodzi o to dziecko,które w każdej chwili może się ciebie spytać,im ty dla niego jesteś.

Jak się kłócić chociażby z nastolatkiem,który w każdej chwili,może ci powiedzieć,że jesteś dla niego obcy.

Gość ja jestem facetem :)
bkukulak nie rozumiesz mnie, po prostu ja bym był obcym człowiekiem traktowanym na dystans. poza tym taka kobieta mogłaby mi nie dać dziecka, bo sama by miała i to by jej wystarczyło

Miliony ludzi na swiecie zyja w takich zwiazkach i nikt nikomu nic nie wygarnia. Dobrze wychowane dzieci, jezeli od ojczyma zaznaja wiecej milosci i zrozumienia niz od wlasnego ojca, nigdy nic mu nie wygarna, a beda sie cieszyc ze zaakceptowal je pomimo wszystko. Nie jeden oddalby w trudnej chwili zycie za 'swoje-nie-swoje' dziecko. przynajmniej ja tak mysle :P

te 100% testosteronu a POMYSLALES DLACZEGA SA SAMOTNE ? PRZEZ TAKICH DEBILI JAK TY a malo wiesz bo teraz to nie widze by samotna matka nie ulozyla sobie zycia zinnym mezczyzna :D wiec spadaj

po prostu dzieci to takie słodkie szkraby

a skąd ty wiesz co się naprawdę dzieje w tych milionach takich związków,

Gość do autora bez testosteronu
kobiety są samotnymi matkami , bo w przeciwienstwie do ' męzczyzn' takich jak autor, maja uczucia, poczucie odpowiedzialnosci za dziecko. Zadna normalna matka nie da sobie odebrac potomstwa w sytuacji rozstania z partnerem. Kobiety nie boja sie posadzania o puszczalstwo, wytykania na ulicy, dla kobiet najwazniejsze jest dobro dziecka i tym wlasnie gorujemy nad takimi prostakami jak autor. Kobiety sa samotnymi matkami dlatego, ze wasze meskie, puste czachy nie potrafia wziac na siebie odpowiedzialnosci. I niestety, kobiety sa samotnymi matkami bo FACECI to PUSZCZALSKIE SZMATY, ktore r**chaja wszystko co na drzewo nie ucieka. Jestescie jak psy ganiajace za suka z cieczka, taka prawda. Gdybyscie sie SZANOWALI, problem samotnego macierzynstwa by sie rozwiazal sam. PRAWDZIWY FACET KOCHA PRZED I PO. Cale szczescie, ze jest mnoooooooostwo wartosciowych mezczyzn i takie plycizny jak autor sa rzadkoscia. 100 % testosteronu? czy Ty czlowieku wiesz czym jest testosteron?? Cioty nie wydzielaja testosteronu!

a skad ty wiesz jakie sa relacje miedzy dzieckiem a ojczymem? mysle ze poprostu nie dojrzales do dziecka, nawet wlasnego

Gość dorosła!!!!!!
do autora bez testosteronu. Super podsumowanie, nic dodać nic ująć!!!

do autora bez testosteronu No to mu dogadałaś:PChyba lepiej sprawy nie da się ująć:)

Gość 100% testosteronu
Witajcie wartościowe kobiety... i wy samotne matki ;) widzę, że próbujecie oszukiwać naturę i pisać brednie, jakie to pożądane jesteście przez mężczyzn ;)

Gość 100% testosteronu
//te 100% testosteronu a POMYSLALES DLACZEGA SA SAMOTNE ? PRZEZ TAKICH DEBILI JAK TY// Przeze mnie? to ja im kazałem oddawać się bez zabezpieczenia? gdybym zrobił dziecko to wziąłbym za nie odpowiedzialność, bo by było MOJE, to ja bym był jego ojcem, natomiast na samotną matkę szkoda mojego trudu, dała sobie zrobić bękarta to niech się z nim męczy i szuka sobie jelenia

Nie kazda kobieta jest samotną matką z wyboru - są też wdowy,kobiety zgwałcone,takie które mąż zostawił - samotna matka to nie zawsze kboeta która się puszczała.Masz ograniczone pojęcie o temacie.Ile masz lat?15?

Gość 100% testosteronu
//Siedzi na babskim forum ? Dziwne! 100% testosteronu?? wątpię!!!!!!!!// Sądziłem, że na forum dla matek będzie najwięcej... matek, widocznie się pomyliłem mój błąd ;)

Masz dziwne kryterium wartości kobiety kolego.Jesteś pusty i ograniczony.Zdziwiłabym się gdyby którakolwiek kobieta zechciała takie coś jak TY.Nie była by to kobieta pełnowartościowa niestety.

Gość 100% testosteronu
adalis pewnie jesteś samotną matką?

Gość kasik:)
masz problem gosciu ja mam dziecko teraz jestesmy w szczesliwym zwiazku i oczekujemy wspolnego dziecka i zapewne jest on bardziej meski niz ty testosteronie hahah pewnie nic tam nie masz i dlatego tak o kobietach piszesz chyba jakas urazila twoje ego ale nie martw sie juz sa preperaty na powiekszenie hhahhahahha

Gość tacy jak ty
chamy i prostaki wlasnie sprawiaja ze kobiety staja sie samotnymi matkami

Gość tacy jak ty
kurwisz sie na prawo i lewo, sam moze niejednego bękarta zrobiles swoja sflaczałą parówa i to ma byc twoja odpowiedzialnosc ??

dziewczyny, po co sie przejmowac, widzicie, ze gosc jest uparty jak osiol, ma swoje (ograniczone) poglady i ich sie trzyma, moze nawet bawi go ten 'atak' kobiet :P na takiego nie ma rady, no chyba ze przyjdzie mu w zyciu palnac sie w lep, jak zakocha sie w takowej ;) :P

Gość sysiaa
obys nikogo nigdy nie znalazl bo jestes zwyklym dvpkiem.Samotna matka ma takie samo prawo byc szczesliwa jak i taka bez dzieci.Nie wszystkie samotne matki to k...po prostu trafily na takiego kvrwiarza jak ty ktory pierw wyrvcha a potem kopnie w d...

Gość 100% testosteronu
//po prostu trafily na takiego kvrwiarza jak ty ktory pierw wyrvcha a potem kopnie w d...// ile razy mam powtarzać, że własnego dziecka bym się nie wyparł? tylko moje dzieci mogą być dla mnie wartościowe, cudze nie, bo mają własnych ojców... gdzieś w świecie //ja mam dziecko teraz jestesmy w szczesliwym zwiazku i oczekujemy wspolnego dziecka i zapewne jest on bardziej meski niz ty testosteronie hahah pewnie nic tam nie masz i dlatego tak o kobietach piszesz chyba jakas urazila twoje ego ale nie martw sie juz sa preperaty na powiekszenie// kup taki preparat dla swojego jelenia, a o mój sprzęt lepiej się nie martw ;)