Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A co powiedzcie na to

Co powiedzcie o tej matce?

Polecane posty

Gość A co powiedzcie na to

http://www.tvn24.pl/-1,1734266,0,1,urodzila-w-domu--dziecko-zmarlo--cialo-spalila,wiadomosc.html

Gość ssssssssssssssssssssssssykkkkk
takie rzeczy dlatego, że w tym naszym zaścianku aborcja nadal jest nielegalna...

Gość ciole nausz się pisać
co POWIECIE !!!!

Gość To się po prostu nie mieści
w głowie!!!!!!!!Te durne baby całkiem powariowały.Aż mi wstyd za to że sama jestem kobietą! Jak można spalić własne dziecko w piecu.Nie mogę tego pojąć!!

Gość 129381290381
a co ludziom pozostaje jak maja na przezycie 200 zł na osobe, brak kasy na antykoncepcję, zakaz aborcji w tym kato-landzie, zakaz podwiązywania jajowodów... Zajmijcie się swoimi sprawami tępe idiotki...

Gość jak nie ma kasy na tabletki
to niech stosuje szklankę wody. zamiast. seks nie jest niezbędny do życia. idąc twoim tokiem rozumowania to jak ktoś jest biedny to może mordować, bo ma tylko 200 zł na przezycie.

Gość gllllllllllllllllllll
dokładnie, niech sie przestaną gzić jak króliki, a nie potem wołaja, ze nie stac na antykoncepcje czy ze aborcja nielegalna. Aborcja to morderstwo, a niektore bezmozgi podchodza do tego jak do zdmuchniecia pylka z marynarki...

Gość chore tłumaczenie morderców
od kiedy to morderców tłumaczymy biedą? od kiedy to jest na zbrodnie wytłumaczenie?? zdrowa kobieta nawet tak biedna nie byłaby w stanie psychicznie tego zrobić!!! umysł mordercy jest nieprzenikniony i chory, żadne przepisy nie naprawią chorej głowy degenerata! bo przecież teraz też są inne wyjścia niż palenie własnego dziecka w kominku np oddanie komuś, pozostawienie w szpitalu, ja na jej miejscu nie byłabym w stanie zamordować, w ogóle nikog, a co dopiero własne dziecko????????????????????