Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HNJNBGN BN B

a mi sie wydawało ze moja córka ma duzo ubran

Polecane posty

Gość glupia niedowiarka
fajna reklama brzydkich szmat

Gość puzzle moja tez uwielbia
jejku co za CENY!!! SZOK!!! MOJA MA 3 LATKA I DLA NIEJ TO WSZYSTKO ZA MAŁE BO JEST WYSOKA, JUZ TERAZ JEJ KUPUJE 104-110

Gość mnie sie podobają
ubranka ale ceny są kosmiczne. Na wyprzedaży kupiłam trochę ciuszków w zarze i nie wydalam za nie aż tyle. Zresztą uważam że za dużo tych ubrań. Po co dziecku taka ilość strojów? Po pól roku wszystko to będzie za ciasne. Do przedszkola to takie ubranka są niewygodne wiec gdzie w to ubierać? Dla mnie bezsens. Ładnie wygląda na zdjęciu ale na co dzień się nie sprawdza.

Gość NIKT TEGO NIE KUPI , OWSZEM
MOZE I ŁADNE ALE ZA DROGIE, NA ALL WYSTAWIA SIE TANIO

jak patrze na takie aukcje to dziekuje ze mam Syna.. jednak ubranie chłopaka jest łatwiejsze i chyba tańsze :D

Gość mnie sie podobają
tansze to nie wiem, ale na pewno mozna go ładniej ubrać. Mam chlopca i dziewczynkę i dla syna kupi się koszulkę, sweterek bluze i spodnie i ma pelen zestaw i wszystko do wszystkiego pasuje, a dla córki? ona wiecznie nie ma co zalozyc mimo ze szafa pęka w szwach. No i te buty. Sportowe, kalosze, do sukienki, baleriny, trampki, klapki. I na sezon się kilkanaście par robi. A syn ma jedne adidaski i do wszystkiego pasują.

dokładnie :D ja mam chrześnice - 10 lat - panna ma alergię na różowy kolor - kupić coś ładnego bez dodatku rozu to dopiero wyzwanie :D

Gość reklama na całego
juz drugi raz taki temat tutaj sie pojawił,dziwne akurat każdy znajdują ta osobe i wkleja linka tutaj

Gość a nwet jak reklama to co
z tego?? zazdroscicie chyba bo ubrania są stylowe śliczne a nie jakies badziewia ktore widzę w sklepach

Gość lololinko
ubranka piękne !! Nie kupię, bo mam dwóch synów, ale potwierdziłam się tylko w przekonaniu, że córkę można ubrać 1000 razy lepiej niż chłopaka :)

Gość rzeczy nieczego sobie
ale nie w moim stylu natomiast co do wklejania tego typu linków na kafe....I co z tego że ktoś to robi, jak się komuś spodoba to kupi jak nie to nie , po co odrazu siać zamieszanie i kolejną mądrą dyskusję.

Gość yutu8678
a ja wam powiem ze reklama dza handlu,ot co....dobre fotki,ladnie zrobione,do tego całe kolekcje i juz sprzedaz idzie. Babka ma kasy,kupuje cale zestawy z next,zary,wójcika,potem jak widac drogo sprzedaje i taka kase ma na nasteone ciuszki i kolo sie kręci.

Gość głupia reklama.;
dwa dni temu założyłaś tai sam temat... myslisz ze sie nikt ie skapnie...

Gość yutu8678
dżwignia*

Gość tez widziałam ten sam temat
z tymi samymi ubraniami

Gość wo matko ale wzrost
Ze co ze niby 3 lata i 104cm i to duze? Moj syn ma 2,5 roku ma 104cm wzrostu:D:Di niby 104 to jest duze dziecko?

Gość ja pierdziuuuu
Ta mała ubiera się lepiej ode mnie! :P Niektóre jej stylizacje są niewiarygodne - ja bym się mogła tak ubierać :D

Gość matke stac
albo dostaje ubrania po kuzynce z zagranicy

Gość matke stac
no,albo kupuje w lumpeksach

Gość ggu
bardziej opłaca się nowe kupic

Gość kaskaadaja
przecież to na 100% nie są ciuchy twojej córki tylko dziecko wykorzystane jako modelka do promowania ciuchów urzywanych

Gość hjyuiyi78
cos wam powiem bo sie nie moge powstrzymac,ogólnie to mnie sie bardzo te stylizacje podobaja,np te z kolekcj iwójcika,no super tylko zeby dzieckotak wystroic to trzeba kasy..... Niestety te ubranka panterkowe hmm...jak stara maleńka...juz ja bym np tak córki nie ubrała bo zle mi sie kojarzy ;-) Jednak zauwazyłam ze tak modnie i gustownie malo mam ubiera swoje dzieci,skąd to wiem?no niestety nie tylko z własnych obserwacji w przedszkolu czy parku.Wystarczy na allegro kliknac w tuniki czy bluzki i właczyc najczesciej kupowane i wyskoczy to co mamy polskie kupuja najchetniej,najtaniej pstrokato i to co jest z wizerunkiem Hello Kitty,Myszki Miki czy peppy.co nie znaczy ze moje dziecko nie ma bluzek z kitty,owszem ma własnie dlatego ze nie stac mnie na ubieranie wyacznie w zarze czy wójciku.

Gość Marysia z Wroclawia
Dziewczyny, znalazłam nowy sklep dzieciomania.com i zamierzam zostać tam stałą klientką! Odzież naprawdę pierwszorzędnej jakości. Po praniu nic a nic się z nią nie dzieje. Odzież bardzo miła w dotyku. Ceny zachęcające! Naprawdę jeden z lepszych sklepów w jakich ostatnio kupowałam!

Niektóre ubrania bardzo mi się podobają, niektóre wcale, np ta pierwsza czerwona kurtka - OKROPNA. A te rurki kupiłam córce w h&m w przecenie za 19,90 :D http://allegro.pl/hm-jeansy-legginsy-92-98-idealne-i2102609334.html Ale faktem jest, że przy polskich realiach mało kto może sobie pozwolić na napełnianie szafy dziecka wyłącznie wójcikiem i zarą.

Gość sympatyczna pomarańczka.....
gdybyście nie zauważyły to są ubrania "Wójcika" a to jest strasznie drogi sklep. Przynajmniej na moją kieszeń:( Ja już tam nawet nie wchodzę bo mnie szlak trafia że mnie na to nie stać:(

Gość mammmmmmmaaa
słuchajcie mnie sie jedna kolekcja wojcika spodobała tyle za na allegro bo do najblizszego ich sklepu mam 60 km,popatrzyłam i wyliczyłam ze za kilka ubranek z kolekcji zeby do siebie pasowały musiałabym dac 400 zł :-0 podziekuje i wole jednak córke ubierac w hello kitty :-) co nie znaczy ze bazarowo i pstrokacie ale nie dam za bluzke 60 zł.

Gość ....MILKA 82
ta dziewczynka jest przestylizowana wyglada pewnie jak kopia swojej matki i ten wzor ocelota, masakra.

Gość mi mała niezalogowana
abstrahując już od stylu i jakości ww ubrań, mam pytanie: naprawdę tak wam przeszkadza i boli was fakt, że komuś dobrze się powodzi i kupuje dziecku sporo, również markowych, ciuchów? wszak to tylko ubrania... rzecz nabyta, a poza tym - uwierzcie, naprawdę i w Polsce są ludzie, którzy potrafią się dobrze ustawić, dobrze zarobić i stać ich na wydanie na jakiś płaszczyk zary czy innej sieciówki kilkaset zł... nie mówiąc o porządnym płaszczu burberry za 1000 euro:) zawsze mnie zadziwia i irytuje zarazem taka niewytłumaczalna zawiść i wpisy pewnie frustracji, złości w sobie. cóż, ludzie różnie żyją i dla niektórych dobre ubranie z klasą to też styl życia i sposób na życie, na którym oszczędzać zwyczajnie nie muszą:) a już szufladkowanie kogoś pod kątem tego, ile w swój i w dzieci wygląd inwestuje, jest żenujące i smutne po prostu.