Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

jaka reakcja

Polecane posty

Jak byście zareagowały, gdybyście się dowiedziały, że Wasz znajomy ma 27 lat i nigdy nie uprawiał seksu ani nawet się nie całował. Jest to moja sytuacja. W życiu się z tym nie obnoszę, ale wydaje mi się, że pewne osoby się domyślają, że tak jest. Jaka byłaby Wasza reakcja?

Gość F4444444444
nic dziwnego, masz takiego krasnala,ze wszystkie kobiety sie smieja :D

Już zakładałeś taki temat :o powiedz co chcesz przeczytać, ja to napiszę i będziesz szczęśliwy :)

Gość nie przejmuj się
Jak ja traciłem cnotę to też udawałem, że jestem już doświadczony, tylko miałem wtedy 16 lat ;p, dziewczyna miała 19, ale się nie skapowała, że wcześniej nigdy tego nie robiłem :p Więc i Tobie się uda. Tylko powiedz... Dlaczego nigdy jeszcze tego nie robiłeś? Szukasz księżniczki z bajki? Jesteś gejem? Jesteś nieśmiały?

raczej nie będę udawał doświadczonego, bo to by się chyba nie udało. Dlaczego nigdy tego nie robiłem? Sam zadawałem sobie wiele razy to pytanie, ale nie wiem dlaczego. Chyba nie bardzo potrafię komunikować się z ludźmi.

Gość mam 26 Iat
jestem nieśmiałym gejem

Gość nie przejmuj się
Hehe, a może uważasz otaczających Cię ludzi za głąbów? Heh, a czy doskwiera Ci samotność? Czy w ogóle chciałbyś być w związku?

na razie chyba nie myślę jeszcze o związku, ale na pewno chciałbym z kimś uprawiać seks. Samotność? Różnie, nieraz doskwiera, nieraz jest całkiem znośna. Nie uważam większości otaczających mnie ludzi za głąbów.

Gość ChicaVelli
No to masz chyba wszystko opóźnione o 10 lat, uprawiać seks to się chce w wieku 16 lat, a od około 18 roku życia to się już myśli o związku, a po 22 to nawet o założeniu rodziny

To ja juz nie wiem kogo Ty szukasz skoro chcesz seksu, ale żadnego związku nie planujesz :p takie coś to chyba tylko w burdelu jest możliwe :p

może i mam opóźnione o 10 lat i teraz już nic na to nie poradzę. Nie myślę o stałym związku, bo brakuje mi tego etapu spotykania się z dziewczynami, które często przechodzi się w wieku nastu lat.

Aha, a teraz nie mógłbyś przed seksem pochodzić z dziewczyną chociaż ze dwa miesiące?

Gość erinn
No a nie myślisz o założeniu rodziny, posiadaniu dzieci itd? No przecież trzeba wykonać ten pierwszy krok do normalności, i to nie w burdelu :o

Gość kiperka 4244
Pochodzić z dziewczyną? Dookoła domu? Hehe, chodziło to się w przedszkolu, ewentualnie w podstawówce... Jaka niby kobieta w jego wieku chciałaby chodzić na nastoletnie randki... On chyba musi wyrwać jakąś małolatę i ją skrzywdzić = wykorzystać jako obiekt seksualny i porzucić

ale ja nie myślę o żadnym burdelu; chciałbym po prostu pospotykać się tak niezobowiązująco; to nie jest chyba dziwne.

Gość greqaaq3
kolejne prowo prawiczka, ktoremu brak seksu rzucil sie na mozg :o nie nasza wina, ze w odpowiednim czasie nie potrafiles poderwac fajnej babki nieudaczniku :o

I co stoi na przeszkodzie żebyś sie tak właśnie z kimś spotykał? Oczywiście nie z dziewczyną w Twoim wieku, bo one juz mają duże parcie na związek tylko właśnie z młodszą dziewczyną?

ludzie, ale nie piszcie do mnie z taką nienawiścią. Postarajcie się zrozumieć. Jak się nie przeszło tego etapu spotykania się itd. to naprawdę się tego żałuje. Czuję, że jakbym się z kimś na stałe związał, to by jeszcze było nie to, że coś by mnie ominęło.

Lisabet: nie mam specjalnie kontaktów z młodszymi ( sporo) dziewczynami. Bo to pewnie musiałby być przedział wiekowy 18-20 lat. Nie ukrywam, że marzę o tym.

No to w takim razie jeśli tak do tego podchodzisz mozesz od razu iść i sie powiesić :o Przestań rozmyślać o tym co było bo juz tego nie zmienisz i zajmij sie chwilą obecną.

Dokładnie, powiedzmy mniej niż 23 lata :) masz cały internet do dyspozycji i nic do stracenia.

ale ja nie jestem pesymistą. W dalszym ciągu wierzę, że coś się w moim życiu zmieni. Ja ostatnio także się zmieniłem i zacząłem być bardziej otwarty.

Gość erinn
autorze, a pracujesz? wychodzisz gdzieś poza dom? mieszkasz sam? czy jesteś odizolowany totalnie od społeczeństwa, że nie możesz poznać żadnej normalnej, wartościowej dziewczyny, z którą i mógłbyś stworzyć związek i kochać się bez obaw?

tak jak pisałem, nie chcę na razie związku. Może to się zmieni za 2-3 lata, ale teraz nie. Mam chyba do tego prawo. Teraz szukam jakiejś pracy, bo z poprzedniej mnie zwolnili. Ale tam też nie było młodych dziewczyn, najmłodsza miała 32 lata.

jest taki stereotyp, że jak ktoś nigdy z nikim nie był, a ma 20 parę lat, to nie myśli o niczym innym, tylko o małżeństwie i dzieciach. Sorry, ale ja taki nie jestem.

Ale nie mozesz mówić że nie chcesz związku :p jak tak powiesz dziewczynie to dostaniesz najwyżej po pysku i sie skończy :p tzn jak powiesz że chcesz seksu ale związku w żadnym razie nie. Zresztą związek to nie tylko od razu zaręczyny i ślub, jak siez kimś spotykasz to też jesteście parą i to już jest jakiś związek a co z niego wyjdzie sie zobaczy...

mi na razie naprawdę zależy na czymś naprawdę lekkim, nie myślę też, że jestem złym człowiekiem przez to. Może jestem niedojrzały przez to, że nie przeszedłem swojego jak miałem naście lat, ale teraz chcę to nadrobić.

różne są dziewczyny, nie wszystkie chcą od razu związku. Nie przeszkadzałoby mi też to, gdyby dziewczyna miała 8 facetów przede mną.

Chodziło mi o to że normalni ludzie nie ustalają takich rzeczy kiedy zaczynają sie spotykać. Spotykasz sie z kimś i co ma być to będzie.