Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

jaka reakcja

Polecane posty

dobrze, że chociaż starasz się mnie zrozumieć i moje potrzeby na obecnym etapie. To naprawdę nie jest nic dziwnego.

Nie jesteś wcale niedojrzały, wielu facetów nie chce się wiązać na stałe i większość z nich miało wcześniej wiele dziewczyn.

nie, mi chodzi o niedojrzałość, która wynika z tego mojego niedoświadczenia. Ktoś kto go nie ma siłą rzeczy jest niedojrzały.

Ale niechęć do związku na stałe nie musi wcale wynikać z tego że wcześniej z nikim nie chodziłeś.

Nie wiem, masz takie same szanse jak inni faceci. Wszystko zależy od tego co zrobisz w tym kierunku. A skad jesteś? Z miasta, ze wsi...?

z Warszawy, dla jednych miasto, dla innych wieś. A myślisz, że serio powinienem szukać wśród tych młodszych?

Gość gość xxx
mysle że jesli zbałamucisz jakaś laske tylko na seks to bedziesz poprostu ... nie bede tutaj rzucać wulgaryzmami ale sobie dopisz co mam na mysli. a kobieta ktora go jeszcze zapewnia ze to jest ok i ze powinnien tylko przeleciec jakas laske jest poprostu chyba wyprana z uczuc i zycze zeby ciebie kiedys ktos tak wykorzystal albo twoja corke.

seks to nie tylko wielkie uczucia, to też emocje i nowe doświadczenia. Na wszystko w życiu przychodzi czas. Dobra zabawa też się liczy, a seks może być jej częścią.

Serio tak myślę. Mieszkasz w dużym mieście i na pewno masz więcej okazji niz ktoś mieszkający w małej miejscowości. Możesz sie zapisać na jakiś kurs, a najlepiej na studia zaoczne prywatnie :p tam zawsze jest pełno młodych lasek :p A Ty kim jesteś z wykształcenia? :) Bo jeśli masz wyższe i umiesz np statystykę to w prywatnej szkole byłbyś dosłownie kimś na miarę pana Boga :p

Gość tgrdtdr
a dajcie spokoj gdzie on wyrwie jakas dupe skoro nie zrobil tego przez26 lat :D 🖐️

Żeby było jasne :) ja tu doradzam konkretnej osobie z konkretnym problemem :) jeślibym doradzała 20-latce czy ma sie z kimś takim spotykać to oczywiście kazałabym jej spierdalać jakie nogi długie...:p

Gość gość xxx
jesli dobra zabawa jest dla ciebie bawienie sie uczuciami innych to jasne! a do tych ludzi ktorzy jeszcze upewniaja autora ze kobiety powinno sie traktowac przedmiotowo do zaspokajania swoich zadzu bez patrzenia na kobiece uczucia jak rowniz radza jak to zrobic- no cuz to tylko swiadczy o waszej empati i morlanosci.

No to widzisz :) zapisz sie na pierwszy semestr czegokolwiek co jest w weekend i juz masz milionsto okazji :)

Gość gość xxx
Lisabeth... tak wiec wyznajsz zasade ze jak ty kradniesz krowe to jest dobrze a jak tobie to juz zle. super gratuluje poziomu emocjonalnego

gość: a gdzie jest powiedziane, że dla tej dziewczyny nie byłaby to też zabawa, a nie jakieś wielkie uczucia. Może trochę za bardzo idealizujesz seks.

Lisabet S: u mnie teraz jest cienko z kasą, więc raczej się nie zapiszę na studia, które są płatne. Chodziłem przez 5 lat na bezpłatne.

Gość gość xxx
mag politologi? chyba kpisz co to w ogole za studia nie dziwie sie ze nie mas pracy. w sumie tlo potewierdza ze jest mega nei dojrzaly nei chcesz zwiazkow, pracy nie mozesz utrzymac ...wypisz wymaluj ideal dla kobiet

No to nie wiem, moze korepetycje dawaj. Przy okazji sobie zarobisz. Możesz od razu bo poprawki niedługo :p

Gość gość xxx
tylko naprawde nie dojrzaly czlowiek powie ze dla kobiety uczucia nie ida w parze z seksem a to ze tak twierdzi swiadczy tylko i wylacznie o twojej nie dojrzalosci, badz egoizmie i usprawiedliwianiu sie sie ze 'to tylko dobra zabawa'

gość: kochany, w dzisiejszym świecie nie ma w tym nic dziwnego, że się traci pracę. Każdego prędzej czy później to czeka, chyba że się pracuje w firmie rodzinnej. A ludzie mają różne podejście do seksu na różnych etapach życia i to jest normalne.

Gość gość xxx
chyba akurat autor najmniej wie o seksie wiec nei rozumiem czemu mi tlumaczysz jakie ludzie maja podejscie do seksu. lisabeth. zasada albo ty zjesz kogos albo ty ciebie- eh panie boze trzymaj mnie zdaleka od takich ludzi co mysla tylko jak wykorzystac innych i nie patrza ze robia im krzywde

gość: to że nigdy nie uprawiałem seksu nie znaczy, że nie wiem, jakie są podejścia do seksu.

Gość gość xxx
popros ja jeszce o jakis kontakt bo gdy juz wykorzystasz jakas 'mloda dupe' to bedziesz mogl jej dac ten numer zeby osobiscie podziekowala lisabeth za 'dobra zabawe' podczas ktorej nikt nie myslal o tym ze mozna wykorzystywac jej uczucia.

No nie wiem z czego :) Najlepiej z najtrudniejszego przedmiotu na Twoim kierunku i jeszcze najlepiej żeby wymagał tłumaczenia a nie wykucia.