Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOCOMMENTOS

NO I STALO SIE MATKA MOZE PRZYJSC NA POGRZEB MAGDY....

Polecane posty

Gość czika12
co by nie mówić i pisać .. prawda jest jedna .. Zgineło małe dziecko , nic nie winne , bezbronne , zdrowe i słodkie ... Więc ku przestrodze innych kara powinna byc adekwatna do czynu ... Eksperyment ? Prosze bardzo - zapytaj przypadkowo spotkanych 50 kobiet ( nie małolatek - tylko te które moga być matkami )- zapytaj je , co zrobiły by w danej sytuacji , gdy dochodzi do nieszczęsliwego wypadku ... 70 % - zadzwoniło by na pogotowie 20 % - zadzwoniło by do męża , lub kogos z bliskiej rodziny 8 % - wzywało by popmoc na korytarzu , przez okno , itp. 2 % - nie wie zo by zrobiło , ale na pewno nie wyrzuciło by dziecka na smietnik ...

Gość inna\/'
MYSLE ZE TA SPRAWA JEST DZIWNA I JAK MALO BEDA KARAC WLASNIE TAKIE MATKI CO NIBY NIEUMYSLNIE SPOWODOWALY SMIERC WLASNYCH DZIECI TO NAPEWNO BEDZIE WIECEJ TAKICH PRZYPADKOW JA NIE ROZUMIE POSTEPOWANIA W TEJ SPRAWIE I MYSCIE LUDZIE CO CHCECIE PISZE O TYCH CO BRONIA JA JAK NIEUMYSLNIE TO ZROBILA TO DO CHOLERY DLACZEGO JE ZAKOPALA ONA JUZ ZROBILA DZIECKU POGRZEB WIEC NAWET NIECH NIE IDZIE TAM BO LUDZIE JA WZORKIEM ZABIJA WYMIERZA JEJ SPRAWIEDLIWY WYROK

Gość hannahg
Nie mamy prawa nikogo oceniać :))))))))))))Nikt nie wie co tak naprawdę nią kierowało:))))))))Nauczmy się wybaczać , nikt z Nas nie jest świety :))))))))))))Nikt z Nas nie znalazł się w podobnej sytuacji :)))))))))więcej wyrozumiałości

Gość klara z wawy
A czy WY MATKI - POLKI pomogłyście kiedyś dziewczynie w depresji poporodowej, maltretowanemu dziecku alkoholika czy narkomana? Może WCZEŚNIEJ trzeba spojrzeć, czy ktoś nie potrzebuje pomocy i dupsko ruszyć, a nie tylko klepać jęzorem; kurwa, zdira, morderczyni, zajebać ją!

Gość materaczikei
chyba lepiej dla niej ,dla rodziny dla powagi uroczystości pogrzebowych aby nie dostała przepustki na ceremonie pogrzebową...to jest mym zdaniem lepsze zło..bo zamiast pogrzebu będzie manifestacja a to nic nikomu nie pomoże poza sensacja dla ludzi i reporterów,a nie o to chodzi

Gość magda,mila
Mała dziewczynka w Mała dziewczynka w kolejce po śmierć. Mała dziewczynka w drodze na skazanie. Mała dziewczynka z oczami pełnymi łez. Mała dziewczynka z wielkim sercem.Mała dziewczynko tęsknisz za domem? Mała dziewczynko, nie bój się. Mała dziewczynko, uratuję Cię. Mała dziewczynko, żyj swoim życiem. Żyj, idź do domu. Żyj. Wiersz Wisławy Szymborskiej dedykuje małej MADZ

Gość annacaerninnna
czytam wasze opinie i myślę ze ja tez mogłam tak uczynić i co wyszłabym na wolność bo byłabym za młodą osoba i przerastało mnie to . pierwsze dziecko urodziłam w wieku 18 lat i jestem pewne ze jeśli postąpiłabym jak Katarzyna wolałabym skończyć z sobą . jak można własne dziecko . Nie wiem jak można .Pomyślcie każda młoda dziewczyna która zajdzie w ciąże i nie będzie sobie radzić postąpi tak jak Katarzyna i będzie uniewi.nniona. Czy sprawiedliwość na tym polega ??????co te dziecko było winne,

Gość klara z wawy
Tyle dzieci jest bitych, matretowanych, a dopiero jak dochodzi do tragedi, to się wszystcy dziwią; jak mogło do tego dojść?? A potem sie okazuje, że rodzina nic nie mówiła, bo wstyd, sąsiedzi udawali, że nie słyszą i nie widzą bo nie ich sprawa :-0 to jest żenada

Gość paruvva
Obyscie sie nogdy nie musialy przekonac,ze to,co se czlowiek mysli na chlodno, a to, co pod wplywem ogromnych,strasznych emocji,to dwie zupelnie rozne sprawy

Gość oburzające i to bardzo
Każda matka ma prawo być na pogrzebie swojego dziecka.. Nieprawda. Dorosłe dzieci powinny mieć prawo decydować o tym, kto może przyjść na ich pogrzeb, a kto nie :o no ale wiadomo, że zwyrodniałej "matki" nie obchodziłaby wola własnego dziecka. Dziecko to nie jest śmieć, żeby nie liczyć się z jego zdaniem (nawet tym ostatnim), tylko CZŁOWIEK!

Gość moczymordka
A po co ta artystka jest tam potrzebna ? Przecież Madzia na pewno nie życzyłaby sobie obecności tej suki !!!

Gość matkaboskaczęstochowska
A wszystkie takie święte! ło matko boska :-0

Gość dssd2q222
ona juz "wyjatkkowo" pogrzebala wlasne dziecko, wiec niech tam pokutuje przy tych ceglach a rodzina na mentarzu Powinna byc na pogrzebie ale tam gdzie zasypala corkę ceglami w tym dniu , a na cmentarz nie ma prawa wejsc

Gość matkaboskaczęstochowska
a co ksiądz probosz na to powiedział? ksiądz proboszcz też dzieci lubi ;)

Gość tytytty
Niech Kaśka w dniu pogrzebu pojdzie do KIna na horoor z Bartuusiem jak to zrobila po wypierdoleniu wlasnego dziecka pod gruz ,rowniez do kina sie udala

Gość hjgkiuyi
Co was to wszystko obchodzi ? To wasza rodzina i wasz pogrzeb ? Wam się ktoś wtrąca do takich rzeczy ?

Gość plotkarka-manarka
kurde wie ktoś kiedy będą jakieś informacje? czy pogrzeb będzie transmitowany? jejku ile niepewności, ile pytań

Gość e4334343434
wspólczuje rodzinie jakie pieklo na pogrzebie przejdą przez tą wariatkę gdy sie pojawi Po jakiego chuujaa ona DRUGI raz ma chowac córkę?Niech wypierdala tam gdzie pod ceglamu porzucila dziecko, a nie bedzie tylko robic pieklo podczas ceremoni pochówkuu :o

Gość Arturo Majuro
Biskup apeluje: nie osądzajcie pochopnie

Gość Jadzia katoliczka
nie bedzie mi jakis tam biskup mówil co ja mam robic ja juz wiem co mam zrobic matke trzeba ukarac i tyle

Gość Sylwiusia.
duren ten Bartek bo kupił jej jedzenie w kantynie nic bym nie kupowała niech zyje to co jej tam daja do zarcia