Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOCOMMENTOS

NO I STALO SIE MATKA MOZE PRZYJSC NA POGRZEB MAGDY....

Polecane posty

Gość perellkajjjjj
bo sie bala ze pojdzie do wiezienia i ze rodzina sie od niej odwroci jaby zadzwonila po pogotowie ,myslala ze nikt sie nie dowie i jak znajda za jakis czas cialo to zwala na porywacza ze porwal i zabil madzie.

Gość meczy mnie juz to
oj polaczki polaczki.. przezywacie chore jazdy, zajelibyscie sie czyms pożytecznym. Dlaczego nie bojkotujecie tam, gdzie potrzeba? Tam was nie ma, gdzie jestescie potrzebni i przydałaby sie interwencja.

Gość meczy mnie juz to
ruszcie leniwe dupska z fotela, wypierzcie te zapierdziałe koce, a podnoszac swoje 4 litery dajcie przy okazji cos jesc głodnym ptakom

Gość plotkarka-manarka
no ja się nie wstydzę, że dla mnie to sprawa numer jeden i żyję tym od początku... nawet chłopak się ze mnie śmiał bo jak wychodziły na jaw nowe fakty to potrafiłam prawie do rana siedzieć przed tv i kompem i śledzić to :) nawet egzaminy w sesji cudem zdałam bo tak mnie ta sprawa zajęła że nie miałam głowy do nauki

Gość niebieskakarolcia
taaa, polaczki zadne sensacji.....

Gość meczy mnie juz to
żal mi Ciebie

Gość perellkajjjjj
moze nauczyla klamac . pewnie w dziecinstwie klamala i tak zostalo.

Gość plotkarka-manarka
ja jestem po prostu bardzo wrażliwą osobą i nie potrafie przejść obojętnie obok nieszczęście, dlatego w takie rzeczy sie bardzo angazuje emocjonalnie, nic na to nie poradzę że mam takie miękkie serce

Gość meczy mnie juz to
Nie Lauro ;) nie do Ciebie

Gość meczy mnie juz to
Jak jestes tak bardzo zaangazowana emocjonalnie w takie wrazliwe sprawy, to znajdź najbliższe swojemu miastu schronisko dla zwierząt i tam daj upust emocjom. Wybierz sie do hospicjum, na onkologie, oddaj krew, szpik i 5 zł przy okazji na szczytny cel

Gość niebieskakarolcia
plotkarka - sam twoj nick swiadczy o tobie - nie masz wlasnego zycia?

Gość takie tam duperele nic więcej
Plotkarko, Ty nie jesteś wrażliwą osobą z miękkim sercem tylko ciekawską babą lubiącą żyć życiem innych ludzi :)

Może to i dobrze, że może pójść na ten pogrzeb, ale mi się wydawało, że ona już to dziecko pochowała ... :o

Gość plotkarka-manarka
a skąd wiesz, że nie pomagam tego typu instytucjom? swoje życie na szczęście mam bezproblemowe :) gadajcie sobie co chcecie, nick to tylko nick, gdybym miała "morderca" to znaczyłoby że morduje? śmieszni jesteście :) ja chcialabym wiedzieć wszystko o tej sprawie i być na bieżąco bo mi żal i tego dziecka i tych ludzi, którzy je kochali i stracili, mam gdzies sensację!

Gość meczy mnie juz to
Znam ten problem od drugiej strony, pracowalam 6 lat na wydziale, ktory zajmuje sie takimi sprawami. Nie macie pojecia o procedurach o biurokracji naszego kraju a zwłaszcza o "państwu w państwie". Nie wierzcie w to co czytacie i oglądacie. Media, prasa i dziennikarze to najgorsze hieny! Szukaja sensacji i robią nagonke, by potem za zamknietymi drzwiami przyjmowac owacje i oklaski,za dobrze wykonana robote, dostaja premie i podwyżki za OGLADALNOŚĆ!! Sprawa ta na pewno wygląda inaczej i na pewno dotyczy innych kwestrii niz tych falszywie podsycannych. Ochrona bedzie - oczysista oczywistość!!

Gość plotkarka-manarka
gdyby nie media i Rutkowski to bysmy nic nie wiedzieli... A tak możemy śledzić tę sprawe i byc na biężąco więc ja jestem wdzięczna... ku przestrodze powinniśmy wiedzieć wszystko, takie jest moje zdanie

Gość meczy mnie juz to
puszczą fame do mediów, które ją rozpowszechniają po to, aby odwrócić uwage od istotnych spraw ;) Plotkaro szkoda mi Ciebie. Masz tak fantastycznie szczesliwe zycie własne, że aż zajmujesz sie krzywdą innych. Czysty hedonizm, brawo

A na pogrzebie 4- miesięcznej Agnieszki co umarła bo jej nikt na ospę nie leczył też będzie ochrona ?

Gość acrgsvthbyjun
pojebane polaczki które zamiast zająć się swoim życiem taplają się w cudzych. Chuj was obchodzi czy matka dziecka tam będzie czy nie, a jak będzie to ma do tego święte prawo to było jej dziecko nie wasze!!! Zajmijcie się swoimi bachorami i swoim życiem a nie cudzym, pieprzone polskie wieśniary nie mający nic innego do roboty tylko plotkować i osądzać innych nie mając o niczym pojęcia.

Gość Konica_Minolta_1212
PIerdo***ie. Ja też się wychowałam z ojcem alkoholikiem, matka zmarła jak miałam 6 lat. Niejednokrotnie byłam bita, ja i bracia, ile razy z głodu jadłam jakieś śmieci to tylko ja wiem. I co? Wyszłam na ludzi, mam męza, mieszkanie, pracę, nikomu w życiu nie zrobiłabym żadnej krzywdy bo doskonale wiem jak to boli.... Niestety tak się przyjęło, że ciężkim dzieciństwem można teraz wytłumaczyć WSZYSTKO... ://///

Gość meczy mnie juz to
Ochrona jest po to by móc wykonac prawomocny wyrok, przy czym nie zagrazajac życiu matki. Wiem, ze to smiesznie brzmi, ale jest mnostwo fanatykow, ktorzy mogliby chciec zrobic jej krzywde, ponadto matka sama moze skorzystac z okazji, by ze sobą skończyć, w takich sytuacjach trzeba brac pod uwage różne aspekty. tłum gapiów, prasa, dziennikarze, kamery..

ma do tego święte prawo : ) kontroluj co piszesz święte prawo :)

Gość koloroo0waaa
ona juz zrobiła pogrzeb Madzi.. nie powinno sie dopuscic do tego..

Gość arbuz z pestkami.
Konica_Minolta_1212 no tak bo przecież każdy miał dokładnie takie zycie jak ty, nie miał gorzej tylko dokładnie tak jak ty... weź się ogarnij i nie porównuj swojego życie do drugiego które też było syfem bo mimo że oba byłu beznadziejne to każdy ma iną psychike każdy wychowywał się z gdzie indziej i z kimś innym więc nie porównuj i nie odnoś innych relacji do swojego zycia.

Gość meczy mnie juz to
chory świat i chorzy ludzie. Pomagajmy tym którzy potrzebuja naszej energii i zapalu, a nie pastmy sie nad zwyrodnialcami. Ją kara spotka :)) to nieuniknione!! Nie wiecie nawet co ją czeka za kratkami ;) tam jest zupelnie inny świat. A swoją drogą.. zrobie coś pożytecznego! pa