Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOCOMMENTOS

NO I STALO SIE MATKA MOZE PRZYJSC NA POGRZEB MAGDY....

Polecane posty

Gość biednakasiaw
Ja powiem tak: Jak się weźmie pod uwagę całe życie Katarzyny, jej sytuację w domu rodzinnym, pijaka ojca, bicie do tego stopnia, że niejednokrotnie trzeba było ją długo leczyć z obrażeń, (kuracja DDA) itd... To co miała teraz w domu teściów... To że teściowa traktowała ją jak burą sukę, brak własnych pieniędzy (Bartek nie miał pracy, ona też nie), sytuację z mieszkaniem itd, itp to sprawa zaczyna wyglądać zupełnie inaczej. NIE BRONIĘ JEJ ABSOLUTNIE, ALE.... jestem daleki od osądzania jej jako wyrachowaną morderczynię. Nie wyniosła żadnych wartości z domu, nikt nie nauczył jej miłości, jak żyć. ZAWSZE BYŁA SAMA !!! Ja pierwszy kamieniem nie rzucę ! odpowie

Gość Lotta 123
Ja jej nie bronię, ale nie wierze ze ona nie chce tego dziecka normalnie pochować. Myślę, ze jeszcze jakies ludzkie odruchy w niej są. A koszty ochrony? A Wy myslicie ze w tym kraju wasza kasa idzie na to co potrzebne? Wystarczy poptrzec na nasz rząd jak siedzi banda nierobów i zajmują sie pierdołami, zabierają biednym by sobie tylko dogodzić. Ile kasy jest marnowane, aby tylko wybrane jednostki mogły się bogacić?

Ja powiem tak: Jak się weźmie pod uwagę całe życie Katarzyny, jej sytuację w domu rodzinnym, pijaka ojca, bicie do tego stopnia, że niejednokrotnie trzeba było ją długo leczyć z obrażeń, (kuracja DDA) itd... To co miała teraz w domu teściów... To że teściowa traktowała ją jak burą sukę, brak własnych pieniędzy (Bartek nie miał pracy, ona też nie), sytuację z mieszkaniem itd, itp to sprawa zaczyna wyglądać zupełnie inaczej. NIE BRONIĘ JEJ ABSOLUTNIE, ALE.... jestem daleki od osądzania jej jako wyrachowaną morderczynię. Nie wyniosła żadnych wartości z domu, nikt nie nauczył jej miłości, jak żyć. ZAWSZE BYŁA SAMA !!! Ja pierwszy kamieniem nie rzucę ! przeczytaj to co napisałeś i się nie ośmieszaj to co może nowy paragraf mnie bili mam prawo bić innych ? to jest chore

Gość chce pomoc tacie
zgadzam sie z autorem ostatniegom postu.m ale tak latwo przeciez osadzac innych...:O

Gość synneve
pierdolnięte święte -jebnięte zamknijcie te zawistne ozory bo żółc się wam ulewa :o

Gość 12skizto-sprzedana
Chuj wam do tego że już raz pochowała nie wam zawistne kurwy oceniać

Gość Lotta 123
Lauro C. ciekawe czy Ty prowadzisz takie czyste i bogobojne życie. Jesteś chrzescijanką? Jak tak to przynajmniej sie zamknij i pomodl się za dusze tego dziecka !!! A nie plujesz jadem, skądś on musi być, masz duszę nieczystą lub wielki grzech na sumieniu, ze tak oceniasz innych !!!!

Gość bambiska
laura.c - gdzie ty czytalas, ze dziecko bylo bite???? to byl wypadek, ale wy jak jakies nawiedzone, ze nie ona zabila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziecko bylo zadbane!!!!!

to nie są argumenty tutaj nic się kupy nie trzyma to jak mam wierzyć ? współczuć ?

Gość alkoholik jak alkoholik
Mnie ojciec tłukł na trzeźwo za wszystko,już sama nie wiedziałam za co,miał zły nastrój i juz i co teraz powinnam też bić wlasne dzieci?

Gość bambiska
To co czytasz w mediach to polowa jest wyssana z palca...troche empatii, a nie jeszcze chcesz lezacemu dokopac....

Gość bambiska
alkoholik - gdzie ty kurwa wyczytales, ze ona to dziecko bila???? Boze, widzisz i nie grzmisz....

ani nie jestem bogobojna ani chrześcijanka , piszę to co myślę o cyrku z ochroną cmentarza a nie o biednej kasi co cierpiała w życiu , nic nie napisałam o biciu dziecka proszę czytać dokładnie .

Gość 12skizto-sprzedana
nikt ci lauritko obsrana nie kaze wierzyć a tym bardziej współczuć nie wpierdalaj sie również w nie swoje sprawy

Gość bambiska
przeczytaj swoj post z 13.23 - koncowke....juz nawet nie wiesz co piszesz....

Gość plotkarka-manarka
kurde, wiem ze to glupie ale chcialabym zeby Rutkowski wpadl tam z ekipą :P Nie wiem czemu ale ta sprawa mnie tak ciekawi ze chcialabym zeby transmitowali doslownie wszystko, zeby pokazali ta rozmowe bartka z kaśka a areszcie itp umieram z ciekawości co tam się działo

Nie piszę,ze biła.Chcę wam tylko uświadomić,ze nie można jej zachowania tłumaczyć wyłacznie trudnym dzieciństwem. Jeszcze trochę i zrobicie z niej męczennicę,wzięła was na litość podobnie jak naszych biegłych,to manipulantka

alkoholik jak alkoholik Mnie ojciec tłukł na trzeźwo za wszystko,już sama nie wiedziałam za co,miał zły nastrój i juz i co teraz powinnam też bić wlasne dzieci? właśnie o to mi chodzi przestańcie wszystkie porażki życiowe zwalać na trudne dzieciństwo przecież to jest absurdalne , bo ktos miał ciężko to zmień to kur... a nie powielaj schematu

Gość 12skizto-sprzedana
namów koleżanka aby upuściła dzieciaka albo zrób to sama i nakreccie sobie aferee

Gość Lotta 123
J a jej nie wpólczuje tylko nie bądzmy takimi hienami, bestiami żądnymi zemsty, nie wierze że Katarzyna W. jest wyprana z uczuć, sama zaplątała sie we własną sieć, była bezmyslna i bez wyobraźni, ale sądze, że załuje tego co się stało i nie odmawiajmy jej prawa by pochowala to dziecko jak nalezy pomimo iz "pierwszy pochówek" był w tych gruzach. To jej dziecko, moze był to nieszczesliwy wypadek a Wy wiecej litosci mielibyscie dla Hitlera, ktory zabił milony ludzi niż dla niej!!!!!!!

Gość noami..
DDa to jest co drugi czy trzeci młody człowiek. ja też. ale do głowy mi nie przyszło, by robic takie jazdy jak kaśka. mam 3 dzieci, troszcze sie o nie i nie robię krzywdy. jaki to jest przyklad dla innych??? Ja jestem ciekawa, jak osadza te matke, co noworodka w piecu spalila. Tez uniewinnic ja, bo byla w szoku poporodowym, maz za granica, trójką musiała sie sama zajmować, wiec jak pomyslala o 4. to pewnie ja osłabiło! Tez należy ja zrozumiec - nie pisze tego wcale sarkastycznie!

Gość plotkarka-manarka
ciekawe jak ten pogrzeb będzie wyglądał, kurdeeeeee nooo szkoda że nie będzie tego nigdzie! chociaz pewnie później jakieś zdjęcia dadzą... jedyna nadzieja

Gość noami..
LOTTA większej bzdury nie czytałam tu dawno... przegięłaś z tym Hitlerem!

przeczytaj to co napisałeś i się nie ośmieszaj to co może nowy paragraf :mnie bili mam prawo bić innych ? : to jest chore przeczytaj jeszcze raz pindo a później jeszcze siedem razy może zrozumiesz

Gość bambiska
bardzo dobrze to z tym hitlerem ujelas, Lotta....

Skad Wy macie tego newsa????? dajcie link...jak narazie podobno Prokuratura niepodjela decyzji na wyjscie matki na pogrzeb ...wiec albo przeslijcie linka albo skonczcie dyskusje nad czyms co jeszce nie jest wiadome ....

Laura masz rację,o to właśnie chodzi. Ona wybrała najłatwiejszą drogę-użalanie się nad sobą,a żeby zmienić swoje życie trzeba nad tym popracować,ale pannicy nie bardzo sie chyba chciało.

taka inform. nigdzie się nie pojawiła ta dyskusja jest z dupy wzięta

ja rozumiem presję , zly dom , niezrozumienie ale jeden mały szczegół mi przeszkadza yyyy spadło mi no to siup w krzaki jakby nigdy nic

Gość meczy mnie juz to
wszyscy zyjecie tym jakby to dotyczyło was samych. Dajecie sie manipulowac mediom i podnoscic oglądalnosc. Za miesiac sprawa ucichnie, tak jak ucichły inne. A Smoleńsk? A cala reszta? Nie macie swojego zycia, na ktore poswiecilibyscie wiecej energii, zamiast poswiecac czas na to?