Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarno biały

Nie jest dobrze :/

Polecane posty

Gość Czarno biały

Znowu pokłóciłem się z mamą :( już nie mam siły na to, wgl mnie nie wspiera a mam w tym roku maturę, mówi że sobie nie poradzę, że nie zdam, że jestem do niczego, że wcale nie pomagam, a to nie prawda bo ja się zajmuje domem jak ona jest w pracy. Miałem grać w drużynie szkolnej w piłce ręcznej (niestety byłem chory i został skompletowany skład) ale mama wcale się nie ucieszyła tylko powiedziała że mam się szkołą zająć bo każdy głupi umie rzucać piłką :/ Nie mam komu o tym powiedzieć wiec piszę tu . To wszystko mnie już tak dołuj :( Nie mam już siły

no rodzice czasami sa.. ograniczeni, ze tak powiem :O przepraszam, ale tak jest. zero wsparcia, zero zrozumienia. nie jestes jedyny. wiec nie martw sie :) ja moja siostre caly czas upominam, zeby nie mowila swojego M., ktory jest w Twoim wieku, ze sobie nie poradzi, ze to i tamto, takie degradujace teksty sa. ciezko mi to zrozumiec.. pomysl o sobie, o tym, ze zaraz uciekniesz na studia :) a tam to dopiero bedzie.. szal :D wiem co mowie ;)

Gość chłopie1111
Daj spokój nie jest jeszcze najgorzej. Ja mam 28 lat, pracuję i ostatnio obrazili się na mnie i nie odzywają już kilka miesięcy bo nie podoba im się moja dziewczyna - tzn rodzina z jakiej pochcodzi:( Koszmar

Gość Czarno biały
No niby nie, ale ja nie potrafie się na nauce skupić po, takiej kłótni :/ a matura za pasem...

Mam jedno pytanie. Czy wiesz dla kogo (jakiej osoby) się uczysz?

Gość Czarno biały
Dla siebie

po pierwsze uczysz się właśnie dla siebie, a po drugie ja bym jej na twoim miejscu udowodniła, że nie jestem takim tempakiem za jakiego mnie ma. tak w ramach małej czystej złośliwości.

Gość kafełe ełe ełe
no skoro tak sie liczysz ze zdaniem mamusi to pewnie jestes maminsynkiem

Gość Czarno biały
No nie, ale to dołuje ;/

Ok. To dobrze, że wiesz dla kogo się uczysz. Czyli sam siebie motywujesz. Widzisz, czasami tak jest że Te osoby które powinny nas wpierać najmocniej, nie dają rady, nie umieją. Powiedz mamie, że od rodziców oczekujesz wsparcia a nie negacji. To jest dorosłość właśnie, kiedy sam dla siebie musisz być wsparciem i robisz coś konsekwentnie, nawet kiedy bliscy neguje Twoje pomysły. To bolesna, ale korzystna lekcja.

Ok. To dobrze, że wiesz dla kogo się uczysz. Czyli sam siebie motywujesz. Widzisz, czasami tak jest że Te osoby które powinny nas wpierać najmocniej, nie dają rady, nie umieją. Powiedz mamie, że od rodziców oczekujesz wsparcia a nie negacji. To jest dorosłość właśnie, kiedy sam dla siebie musisz być wsparciem i robisz coś konsekwentnie, nawet kiedy bliscy neguje Twoje pomysły. To bolesna ale korzystna lekcja.

Gość mój psychol
twoja matka nie potrafi cię inaczej zmotywować bo pewnie sama słyszała takie teksty od swoich rodziców powiedz jej, że sprawia ci przykrość

Gość Czarno biały
Mówiłem to wiele razy i nic, zawsze mnie nie chce słuchać i uważa że robi dobrze bo "ma obowiązek mi zwracać uwagę" :/