Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miskamad

"KOBIETA JEST KURĄ DOMOWĄ i POWINA SIEDZIEĆ W KUCHNI ...

Polecane posty

pierzasta najlepsze kąski zostawiam dla swoich egoistycznych zmysłów :classic_cool: moje kochanie ;)

Kat, bardzo fajnie, zwłaszcza kiedy stoję w kuchni w samym fartuchu:-) Wronka, bułka z serem, bo dziś piątek:-)

A ja bym tam sobie pobyła troszku kurą domową, której jedynym problemem jest co na obiad dziś i jakie ciasto na deser. ALE ! Nie ma łatwo chłopcy nie ma :D Zaróbcie tyle co ja na dom, no dobra choć trzy czwarte. Ogarnijcie wszystko to co ja w tym samym porównywalnym czasie. Nie będę lepiej pisać co to, bo niejeden by nie zrozumiał i gooopio by było :P. A poważnie ... jak paniena kochasz Pana i on Cię chce tylko w kuchni i na sex i Ty tak chcesz to krzyżyk na drogę. Życzę szczęścia i ... głęboooookich mysli o obiedzie na jutro :D.

Zdzichu mysle ze zmywania po tobie az po strzeche :D:D:D

v34 nie każdy jest tak zaradny jak Ty. Co z tymi co nie potrafią żyć ? Skoncentrować i pozbawić prawa do życia ?

Nowy w mieście v34 nie każdy jest tak zaradny jak Ty. Co z tymi co nie potrafią żyć ? Skoncentrować i pozbawić prawa do życia ? aby byc szowinistą trzeba miec jaja :classic_cool: męzowi autorki po za pyskiem raczej ich brakuje :classic_cool:

Zdzisiu byłam panczenistką:classic_cool:

No proszę Vii, czyli taki widok - osoby w takim stroju-nie jest Ci obcy. :D A po wszystkim zakładam strój łosia i lecę pobiegać po łąkach i polach.

Jest to dość trudna sztuka Kat, bo :można sobie "wszystkie" członki poparzyć olejem:-)

Zdzi. robiłam świetne naleśniko/pierogi, że tak się wyrażę. Farsz jak na ruskie pierogi, a ciastem była tortilla. Zawinięto farsz, podsmażono na patelce na zloty kolor z każdej strony. Pycha.

Nowy :) nie zbawie swiata a jesli ci nieudolni potrafią tylko się nad sobą uzalac to coż ja biedna poradze?😭 ziemska ze mnie istota ;)

Nie to, że jestem kuchareczką, że klękajcie narody, aczkolwiek lubię se pokombinować w kuchni. I wyczarować cóś z niczego przysłowiowo.

Gość niemiec
faceci którzy uważają że miejsce kobiety jest w kuchni najwyraźniej nie wiedzą co z Nią robić w sypialni