Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

rozklada sie w kuchni cytryna i śmierdzi

Polecane posty

czemu boisz sie randki? jakis niebezepieczny typ? :D lula - czemu masz mętlik? w koncu to żona greka powinna sie martwic :D

hahaha powinna skoro maz do 4 rano spedza czas przed komputerem :) nie wiem czy w przyszlym miesiacu chce jechac do niego tzn chce, ale to sie wiaze z przesiadkami a nie wiem czy mi sie chce czekac niewiadomo ile na lotnisku

nie, że niebezpieczny ale starszyyy i nie wiem jak się gadka będzie kleić :O:O

skiz- gadką sie nie przejmuj, to on powinien sie spinać czy uda mu sie zaimponowac takiej mlodej i ładnej lasce :P jak ludzie sie sobie podobają to rozmowa sie zwykle jakos klei :) lulka- szkoda, że teraz nie pojechalas jak mrozy są, bo za miesiac to juz prawie wiosna to sie nie opłaca :D a oczym zescie tak konwersowali? :classic_cool:

czemu sie nie oplaca? :D o roznych glupotach, o zyciu, planach jakie mamy na przyszlosc, o jego pracy, o moich studiach itp codziennie tak jest, dziwie sie, ze jeszcze mamy o czym gadac :P

właśnie dziś mam odpowiedzieć czy się zgadzam i nie wiem, czy to warte zachodu :(:(

nie wiem w co sie ubrać, boże, boże...jaka mnie panika ogarnia od rana!!

Gość v fdb vfbv gbhn
skizto a twoi rodzice wiedzą ze masz zamiar wybrać się na ''randkę'' z prawie 30-letnim facetem? :O

ostatnio się umawiałam ciągle z jednym facetem i to w sumie takie randki nie były bo się znamy z 8 lat, więc. No i 4 razy się umówiłam z kimś kogo nie znałam i zawsze porażka to była. Dlatego panikuje :O

jeden miał chyba jakieś dziwne intencje więc się zmyłam po 15 minutach, drugi był nudny, z trzecim sie umówiłam, a wczesniej sie zdenerowałam i podejrzewam, że byłam niesympatyczna, więc też szybko się skończyło, a 4 to totalny niewypał był.

wybaczcie moją nieobecnosc, wrócił tata i sie zdziwił, że obiadu nie ma powiedział 'CHOROBA" i wyszedł :D :D skizto a wiesz ilu ja zjebów poznałam zanim trafiłam na moj ideał ;) spytkałam sie z 30 latkami mając 18 lat :D raz poszlam na randke z dresem z sympatii bo mnie dręczył, po spotkaniu (które trwało 12 minut :D ) nareszcie zrozumiał że nic z tego nie bedzie... potem jakis konus...o ludzie tylu ich bylo :D korzystaj z mlodosci i wolnosci

Czkawka, wysłalabym Ci na maila tego gościa i mi powiesz co powinnam :D:D no właśnie zamierzam korzystać :classic_cool: Bo z Dejwidem mi nie wyszło :(:(

idz, idz na ta randke a moze bedzie fajnie :D no Czkawka obiadu nie zrobilas? ja tez nie mam do tego glowy powiedzcie, jechac czy nie?

moge podac mejla ale mam taki lewy troche :D lula no pewnie, że jedź, jak nie masz akurat nic na studiach, masz kase, to taki wypoczynek bedzie swietny :)

nayyyyz. Potrzebuje doładowanie do telefonu, bo mam tylko pakiety a musze na inną sieć nawalać esy. Wrrrrrrrrrrr, nie chce mi się ubierać :O:O

bo glupio tak by co dwa miesiace wydawal tyle kasy na mnie :D a tak na powaznie, to nie lubie latac samolotami i zastanawiam sie czy jest sens bym leciala tylko po to, by pobyc z nim 12 godzin :o

aa no tak pamiętam, ale szczerze nie wiem jak Ci pomóc sama mam dziwne lęki :D tzn nie przed samolotami ale innymi obiektami latającymi (np. osa :O ) także rozumiem :D no i szkoda, że tylko 12 godzin, ale zawsze to jednak coś :) chociaz jak nie pojedziesz to on też to na pewno zrozumie :) p.s odpisałam na Twoim topiku :P