Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Doszłam do wniosku, że...

Polecane posty

Gość manio ciekawski
wrocilas do tego dlugim penem ?

Gość Gosc
A co sobie robisz, że doszłaś do takiego wniosku? :P

Dlaczego? ja z kolei doszlam do wniosku, ze mozna tu sobie wklejac cudze zdjecia bezkarnie bo jak ktos to zauwazy to modki zaraz kasuja tematy -.-

Gość wsadź se w pizde
te swoje wnioski :classic_cool:

Gość wsadź se w pizde
nie dość że gruba to jeszcze ma świński świecący się zapryszczały ryj :classic_cool: sie widziało foty to sie wie :classic_cool:

Gość wsadź se w pizde
sie widziało, ale nie mam zwyczaju trzymać trypli w kompie :classic_cool: więc proponuję skończyć pajacowanie bo sama dobrze wiesz jaki masz pysk :classic_cool: do tego dochodzi zyebany charakter dziewczynki która nie może sobie do dziś poradzić z tym, że jakiś facet ją skrzywdził 🖐️

A nic nowego, kurevsko nudno :classic_cool: Urlopuje się aktualnie :D A co u Ciebie? Muszę Ci się wyżalić, ale kafe to już nie ta sama kafe [beksa} Coraz większy syf, jakieś nowe nicki, lipa w chuy😭

Gość wsadź se w pizde
a no i mysli ze jak nawrzuca "prawiczkom" którymi w większości są znudzone życiem kobiety, to pewnie obrastasz w piórkach i sobie mówisz: kurwa ale mu dojebałam :classic_cool: zgnoję każdego :classic_cool: przez internet oczywiscie :classic_cool: :D:D

Gość wsadź se w pizde
nie rozśmieszaj mnie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hahahahhahahah :D:D:D ahahahahahaha :D:D:D:D twoje foty to są w 100% 🖐️ zreszta ciagle udzielasz sie w tematach o kremach :) i piszesz tam o tym jaką masz tłustą morde :classic_cool: więc przestań błaznować