Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskowa

Kasujecie numer do byłych?

Polecane posty

Gość ciekawskowa

Facet ze mną zerwał po kilku tygodniach spotykania się. Próbowałam się z nim skontaktować, ale zniknął, nie odpowiadał. Ok, rozumie, ma mnie gdzieś. Zastanawia mnie tylko jedno- nie chce ze mna gadać, nie chce utrzymywać kontaktu, czemu zatem dalej nie skasował mojego numeru gg?

Ja nie kasuję, ale nie korzystam. Po co mam kasować, może kiedyś zdarzy się, że będę go potrzebować, a kiedy emocje opadną, kontakt nie będzie problemem. Z kontaktu do jednego ex raz skorzystałam, w celach zawodowych, bo poznaliśmy się na uczelni. Ale rozmawiać, szczególnie krótko po rozstaniu po prostu się nie chce.

Gość Eowyn
A skąd wiesz, że nie skasował?

Gość ciekawskowa
Jak się ma nowe gg i wejdzie się na profil osoby to widać - albo możesz zobaczyć cały profil i wtedy ten ktoś ma Cię na liście, albo masz napisane żeby dodać do znajomych. Ja bym też zachowała, gdyby rozstanie przebiegło normalnie, ale zerwał ze mną przez gg, po czym mnie zablokował. Po kilku dniach odblokował, ale na moje próby kontaktu nie odpowiedział, Dlatego nie rozumiem po co trzyma ten numer, myśli że po tym wszystkim będzie się do mnie odzywał?

Gość ciekawskowa
nikt nic nie poradzi?

Jeśli ktoś coś robi, zwykle musi mieć jakiś powód. Jeśli ty odczuwasz silne emocje do swojego byłego (miłość, nienawiść, żal albo coś innego) i chcesz się od tych emocji uwolnić, to jakimś sposobem jest zerwanie wszelkich kontaktów i usunięcie jego numeru. Jeśli on np. nie odczuwa do ciebie żadnych większych emocji i jesteś mu zupełnie obojętna, to po co miałby kasować twój numer ? Skasuje go, jak będzie sobie robił jakieś porządki w numerach. Po prostu nie ma powodu by to robić. Oczywiście mogłoby być inaczej - możesz mu być nieobojętna i może go nie kasować go, bo może chcieć się do ciebie jeszcze odezwać. Niekasowanie numeru byłego/byłej może być spowodowane różnymi rzeczami.

Gość wkurzona21
ja mam nr.swoich byłych nie kasuje niewiem w sumie dlaczego moze z sentumentu heh niewiem moga sie przydac kiedys moze haaha

Gość wkurzona21
ja mam nr.swoich byłych nie kasuje niewiem w sumie dlaczego moze z sentumentu heh niewiem moga sie przydac kiedys moze haaha

Gość manio ciekawski
ja nie kasuję bo lubię wiedzieć kto do mnie dzwoni

Gość ciekawskowa
No telefon to ja rozumiem, sama nie skasowałam żeby wiedzieć że to on, na wypadek jakby dzwonił. Ale gadu to się zdziwiłam :/ Najpierw mnie zablokował, potem odblokował, ale nie usunął ;/ dziwioląg