Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

jutro idę do kina

Polecane posty

Gość idontnow
i po co to mowisz..tematy zakłada sie jak ktos ma jakis pproblem..a Ty perfidniecsie chwalisz..

Gość Gosc
Haha :D

Kontrabanda - do dupy Kronika - kilka fajnych efektów poza tym nudny Dziewczyna z tatuażem - amerykańska produkcja nie wyszła I że Cię nie opuszczę - zapowiada sie fajnie poza tym gwiezdne wojny 3d Big love - tragedia ;/

Gość widziałaś film o
merlin monroe? chyba aktualnie go wyświetlaja.

Projekt "jennifer87..." jest durny. Ale ci, co podbijają i piszą w jego topikach to prawdziwi debile 🖐️ Żeby nie było, to tylko wtrącenie 🖐️

Gość deuannnna
Wiesz wiem że masz dużo kasy i lubisz się naśmiewać z innych ja niestety nie mam zbyt wielu pieniędzy ale oddałam właśnie swoje ostatnie 80 zł na tego biednego Kubusia. DLa CIebie pewnie przelanie mu 80 złotych to pryszcz ale zapewne tego nie zrobisz wolisz to przejeść lub obejżeć film w kinie. A ja się poplakałam jak to przeglądalam. Biedny chłopczyk... http://pomocdlakubusia.bloog.pl/foto,632323352,gal,41539059,index.html#next

Gość deuannnna
Wiesz wiem że masz dużo kasy i lubisz się naśmiewać z innych ja niestety nie mam zbyt wielu pieniędzy ale oddałam właśnie swoje ostatnie 80 zł na tego biednego Kubusia. DLa CIebie pewnie przelanie mu 80 złotych to pryszcz ale zapewne tego nie zrobisz wolisz to przejeść lub obejżeć film w kinie. A ja się poplakałam jak to przeglądalam. Biedny chłopczyk... http://pomocdlakubusia.bloog.pl/foto,632323352,gal,41539059,index.html#next

Gość deuannnna
Wiesz wiem że masz dużo kasy i lubisz się naśmiewać z innych ja niestety nie mam zbyt wielu pieniędzy ale oddałam właśnie swoje ostatnie 80 zł na tego biednego Kubusia. DLa CIebie pewnie przelanie mu 80 złotych to pryszcz ale zapewne tego nie zrobisz wolisz to przejeść lub obejżeć film w kinie. A ja się poplakałam jak to przeglądalam. Biedny chłopczyk... http://pomocdlakubusia.bloog.pl/foto,632323352, gal,41539059,index.html#next

Gość nokhsaewka
Strona kubusia się nie wyświetla.

Gość deuannnna
Tam można się skontaktować z jego tatą ktory przesyła dokumentację choroby chłopczyka. TO nie jest ściema ! Serce się kraje, ze takie maleństwa chorują...

Gość deuannnna
Widzę Jenny że jednak nie myliłam się co do Ciebie wiedziałam że jesteś bez serca. Przykro się robi...

Cześć jennifer. Masz bardzo ładny domek. Nie myślałaś żeby filarki zrobić z klinkieru?

po pierwsze nie leże na pieniadzach po drugie jak będe chciała pomóc to pomogę i ie musze tego wszem wobec pisać na kafe.A co do klinkieru taki mamy zamiar ,dziękuję

Gość deuannnna
tutaj chcesz pokazywać paragony a 80 złotych żałujesz... żenada... szkoda gadać

Gość deuannnna
teraz pokazałaś się jaka jesteś na prawdę... drammaa

Gość co wy jej tak dupiche liżecie
paroby?