Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

jutro idę do kina

Polecane posty

Gość gunegunga
nie mam 3d, jestem zdania że na 3 d do kina no i jak kupowaliśmy to nawet stacje 3 d nie puszczały, więc nie braliśmy pod uwagę :) ja tez o tym kurzu tak myślałam, ale jest specjalny środek (nie pamiętam jaka nazwa, jak popytasz na pewno Ci doradzą) rewelacja nie mam żadnego kurzu a 5 lat juz ścianka. Jak wymalujesz ta emulsja specjalną kurz nie osiądzie. Z własnego doświadczenia wiem :) także sie nie martw

Zawiść. \ Baw się dobrze, bo lokowanie mebli to najlepsza zabawa:D Podobnie cały DOM i jego otoczenie.

musisz być serio zakompleksiona żeby się chwalić tym, że idziesz do cetntrum handlowego :D

DROGA KOBIETKO NIE MASZ WRAŻENIA ZE TO CO TUTAJ USKUTECZNISZ JEST TROCHĘ SMUTNE I PRZYKRE ? DLACZEGO CZUJESZ POTRZEBĘ DZIELENIA SIĘ TAKA INFORMACJĄ NA KAFETERII ? NIE MASZ PRZYJACIÓŁ ? ZNAJOMYCH ?

Gość gunegunga
"bedzie na dole cokół z płytek" jeżeli robisz to tylko dlatego, że słyszałaś że będzie się brudzić od mycia mopem to radzę pociągnąc łupki do samej podłogo tzn. paneli, nic sie nie brudzi a myje często :) nawet żadnych przebarwień, też mnie facet pytał czy chce cokół, ale wizualnie mi sie nie podobało, więc nie mam.

Gość nokhsaewka
Taki duży dom to cieżko ogarnąć jak posprzątasz górę to na dole brudno i tak wkoło na początku latałam ze ścierą ze szczęścia już mi przeszło i przychodzi sąsiadka 2 razy w tygodniu i to ogarnia.

Gość gunegunga
ale u nas było na odwrót łupki pociągnął od dołu a na górze zostawił pasek do wycięcia bo tam się mniej rzuca że jest węższy, ale pewnie to bez różnicy na dół tez się człowiek nie patrzy :)

Gość 5eyteytee
Też ostatnio (w zeszłym roku) postawiłem sobie dom i zastanawia mnie co to za kable wiszą ze ściany? Co dalej z nimi zrobicie? U mnie wszystko poza alarmem wzięto pod uwagę podczas budowania (antena, lan, radio) i wystawało tylko 30 cm kabli żeby gniazdka założyć. Co to jest?

Gość znudzony boolek
zaraz zaraz nie napisałaś mi jak jesteś bogata:(

Gość ooo fuckkk
No Jenny koniecznie porob zdjecia z tego kina i nam tu wyslij. Jak jesz popcorn, popijasz cola, potem jak maz kupuje ci jakas szmatke w zarze a na koncu jak zabiera cie na kanapke gyros do "kleopatry". Wszyscy ci zazdroscimy nawet nie wiesz jak bardzo.