Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta po 30ce

nie dorosłam do związku

Polecane posty

Gość kobieta po 30ce

co zrobić, żeby przekonać się do mężczyzn? Nie dorosłam do tego, boję się być z kimś. A czas leci. Niedługo już mnie nawet nikt nie zechce. Może już teraz nawet ....:(

Gość a po co ci facet
Same problemy,moj mnie wczoraj zostawil bez slowa:-(

Gość kobieta po 30ce
o właśnie. Po co mi facet. Z poczucia obowiązku wobec siebie usiłuję się zmusić do choćby pójścia na randkę....

Gość zgadzam się, ze powinnaś
zgadzam się, po co ci facet życie bez faceta jest takie fajne, spokojne, pewne, szczęśliwe.... jestem po 2 związkach dość długich (8 i 2 lata) więc wiem co mówię. też jestem po 30. i będę sama! decyzja już zapadła,życie w samotności jest dla mnie po prostu dobra, najlpesze, dość już sie naszarpała, chociaz związki miałam udane

Gość klllk
powtórzę za poprzedniczkami: po co ci facet? upierdliwiec, dyktator, smrodek?

Gość kobieta po 30ce
bo podobno można z takim gnomem zbudować coś w życiu i podobno razem bywa lżej

Gość wojtekbezportek
No to po cos je zrywala?A czy zycie w samotnosci jest takie dobre , to sie przekonasz okolo 40-stki

Gość kobieta po 30ce
tylko ta perspektywa zawracania d...y (dosłownie i w przenośni)mnie przeraża. To spanie nie samej i nie wiem co tam jeszcze... może jeszcze dziecko będzie chciał i może mnie nazywać "swoją" :o Zero wolności -straszna perspektywa

Gość a po co ci facet
Smutno mi dziewczyny:-(mowil ze kocha,ze jestem cudowna po czym mnie zostawil bez slowa:-(

Gość a po co ci facet
Nieprawda ze we dwoje lzej,takie sytuacje to wyjatki:-(

Gość zgadzam się, ze powinnaś
razem bywa lżej???? :-D a to dobre :-O w życiu nie było mi lżej niż jest teraz... takie bzdury wygadują żonaci i mężaci :-D żeby innych pzreciągnąć n aswoją stronę, bo czemu tylko oni mają się męczyć w życiu. Moi eks byli naprawdę fajnymi facetami, w życiu zaden mi nie ubliżył czy coś w tym stylu a mimo to wspólne życie jest ciężkie, to ciągła walka o pzretrwanie..nie dla mnie taka szarpanina emocjonalna. Teraz mam święty spokój, już 5 lat jestem sama i dopiero teraz odczuwam prawdziwe szczęscie. naprawdę nie masz czego żałowac.

Gość kobieta po 30ce
skąd wiesz, że bez słowa? Umówił się na kontakt i się nie odezwał?

Gość a po co ci facet
no w ogole sie przestal odzywac:-DTakich dupkow jest wiecej,po co chcesz sie wiazac?Zeby sie uzerac z jakims idiota?Posluchaj kolezanek,wbrew pozorom samotna kobieta to szczesliwa kobieta.

Gość kobieta po 30ce
ale ja juz jednemu prawie obiecałam się spotkać. Nie macie pojęcia jaki to dla mnie stres:o Tak dla sportu chciałam się spotkać....

Gość a po co ci facet
A po co ci to kochana?Zakochasz sie i poleci z gorki,beda nieprzespane i przeplakane noce,a tak jestes sama,robisz co chcesz,chodzisz gdzie chcesz,nie wyczekujesz na telefon,wiadomosc,nie martwisz sie,nie klocisz,jestes niezalezna:-D

Gość kobieta po 30ce
właśnie... czeka mnie niewola emocjonalna :o

dla sportu autorko, to chyba nie warto.Po co tyle zachodu , jak to wbrew sobie ?

Gość kobieta po 30ce
żeby się oswoić z ludzmi, z facetami. Praca wyłączyła mnie z życia. Tylko boję się, że mi się facet spodoba :/

hahaha.Jak sie spodoba -to wypijesz szampana i polubisz stan zakochania.

Gość doradcaaaaaaaaaaa
lepiej nie... Autorka się zakocha, a facet za jej plecami będzie flirtował z innymi panienkami, nie będzie jej szanował, ani doceniał,a ona nadal będzie w stanie zakochania :-O po co jej to. Nie ma chyba na świecie większej kary niż bycie w związku

Gość kobieta po 30ce
glupio mi robić z niego idiotę jak już zaczęłam :o

Gość A po co ci facet
Eh ile ja bym teraz dala aby przestac go kochac,aby byc szczesliwa,samotna kobieta,czeka mnie kolejna nieprzespana noc,kolejny wczesny ranek z opuchnietymi oczami od placzu,wierz mi lepiej dla ciebie gdy bedziesz sama i nie bedziesz musiala przezywac tego co ja

Gość A po co ci facet
Glupo nieglupio,potem bedziesz sie meczyc i dopiero zalowac ze sie w to wpakowalas:-DNie skupiaj sie na zwiazkach!

po kazdej burzy , wychodzi slonce , czasem nawet tecza :-D Smutasku - zawsze przychodza lepsze dni .

Gość A po co ci facet
Eleeene taka madra z Ciebie kobietka,poradz mi..poradz prosze co robic,jak przetrwac:-(

Gość kobieta po 30ce
no dobra, ale jak się teraz wymigać, jak się umówiłam, że się odezwę ? no żeby chamem nie być?

Gość A po co ci facet
Napisz mu ze po dluzszym zastanowieniu doszlas do wniosku ze nie jestes jeszcze gotowa na spotkania z nim i ze w najblizszym czasie nie bedziesz

najlepiej tak: mialam sie odezwac i to czynie z przyjemnoscia.Tym niemniej , ostatnio mam taki kolowrotek w pracy , ze nasze ewentualne spotkanie musimy przesunac na niewiadomy termin. Bardzo mi przykro , pieknie prosze o wybaczenie :-D Nie urazisz a jednoczesnie zakomunikujesz brak zainteresowania. Polprawda -Faceci sa bardzo czuli na dostanie kosza. Wilk syty , owca cala. Moze tak?

Gość jejku aleś jest upierdliwy
albo idź po prostu ale na nic się nie zastawiaj, zdystansuj się na maksa! chociaż jak bardzo się tym stresujesz i w sumie nawet nie zalezy ci na spotkaniu to nie miej skrupułów i rób tak, zeby tobie było dobvrze

A po co ci facet -chetnie porozmawiam na nurtujacy Cie temat , ale jutro.Dzis ide juz spac . Prosze o wyrozumialosc twoja .