Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana synowa...

Zemściłam się na teściowej... I żałuję...

Polecane posty

Gość hsderwyrwa
hahahaha dobra provokacja

napisałaś, że pomyslą, że jesteś nienormalna no i dobrze pomyslą - jesteś nienormalna

Gość bzzzzzzzzz
ale żeś wymyśliła, nie lepiej poprostu ją olać ignorować nie odzywać sie ?

Gość papieskakremówka
a dużo tej kupy tam włożyłaś ? bo jak zauważy to lipa, ale jak troszeczkę to się nie skapnie i skonusmuje wtedy jej nie mów!!!

Gość lilou75
i jak to sie dalej potoczyło?

Gość już nic nie wiem
hahaha Nareszcie smukła Magda - wpadlaś koleżanko :P

Gość zupelnie akurat
uuu autorka zalogowała sie na swoj nick, i nie udało jej sie wylogować. teraz juz wiemy ze to raz ze prowo, a dwa, kto prowokuje. To nawet nie zadanie dla detektywa, zauwazcie wypowiedz nareszcie smuklej magdy (tu moment jak sie orientuje ze napislala pod swoim nickiem), a wiec szybko, bo juz w nastepnej minucie, musiala cos wymyslec, a juz w nastepnej minucie niby odpowiedz od autorki dla smuklej magdy, zeby aby nikt nie posądził ze to jedna i ta sama osoba

Gość dlaczego ktoś miałby pomyśleć
że jestes wariatką ?! Pomyślą ,że to teściowa zidiociała bo sra po słoikach !:D teraz wszyscy będą sie bali w jej domu zjeść cokolwiek Nawet murzyniek czy piernik będzie trącił gówie nkiem :D :D

wiecie... jak zapowiadalam kupilam ta nutellle i pojechalam do tesciowej niby w jakiejs sprawie,i o ironio!!! tesciowa akurat robila kanapeczki z nutellą,powiedziala zebym się poczestowala...no i niesteety musialam troche zjesc z ta moją kupą,zeby się nie kapnęła ze cos nie tak,nawet smaczna była.

mysle ze w sumie to dobry pomysł-dodawac kupkę do nutelli bo zawsze bedzie więcej a to nieszkodliwe przecież a i smakuje prawie tak samo.

to doswiadczenie nauczyło mnie ze moja kupa wlasciwie niezle smakuje,bede dodawac ją do zupy i gulaszu,a jaka to oszczednosc:) jutro robię mielone:D