Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pisze tu no bo

Polip jajnika, objawy. Czy któraś z pań może przechodziła przez to?

Polecane posty

Gość pisze tu no bo

Moze od poczatku, pisze na tym dziale, bo wszystko zaczelo sie po drugiej ciazy i moze ktoras z was tez to przechodzila? Otoz po drugiej ciazy 2 lata temu od pierwszej miesiaczki po porodzie zaczely sie problemy, byly w miare regularne, ale strasznie zwiekszyla sie ich bolesnosc- nie w trakcie samego jej trwania, jak przed... pierw okolo tygodnia przed @ bolal brzuch i plecy w okolicach nerek, potem wydluzylo sie to wszystko do dwoch tygodni, do tego doszla jeszcze obnizona temperatura ciala ok. 35 stopni i ogolne oslabienie... Bylam u gina i ogolnie mnie badal, stwierdzil wszystko ok, taka moja natura i polecil na dolegliwosci tabletki anty, bo nic innego mi nie pomoze.. Bralam mc Yaz, ale zle sie czulam po nich, potem lekarz polecil novaring, ale to dopiero byla masakra, bolesnosci w okolicach dolu brzucha nie do wytrzymania.. Dalam sobie spokoj i pakowalam spore ilosci nospy na bol brzucha.. W kwietniu zaszlego roku zaczely sie nieregularne okresy, bolesnosc sie zwiekszyla, przy drobnym wysilku bylam zlana potem jak wiadrem wody wiec znow lekarz i oczywiscie anty, tym razem Naraye dostalam, przez 2 opakowania bylo ok, okresy oprocz bolesnosci troche sie uspokoily, ale przy 3 blistrze dostalam o tydzien szybciej krwawienie, bylam z tym u gina, a on, ze tabletki za slabe i trzeba zmienic na mocniejsze... Wkurzylam sie i zmienilam gina, zrobil mi usg no i podobno mam polip na jajniku, dostalam Provere do brania przez dwa mce, juz jestem po 1 opakowaniu i nie widze nawet cienia poprawy, strasznie bola mnie plecy, teperatura ciala ok.35 i nie mam checi do zycia.... Ogolnie szukalam info w sieci, ale wychodzi z tego, ze takie polipy nie daja objawow, wiec skad te moje dolegliwosci? Do lekarza mam na termin za mc, szybciej bedzie sie ciezko dostac, dlatego szukam kogos, kto moze wie cos w tym temacie? Z gory dziekuje...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować