Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołofortuny

Jakie są wasze związki

Polecane posty

Gość kołofortuny

burzliwe, romantyczne, partnerskie jedno wykorzystuje drugie?

Gość lalusiowaty cham
krótkie niestety

Gość gfxj
moj zwiazek niby jest ok, po 8 latach nadal motylki w brzuchu ALE: wykorzystuje mnie, sam tylko pracuje a ja mam 2 prace i musze zajac sie domem. wiecie co bylo wczoraj? w czwartek wrocilam z pracy o 19, robilam jeszze obiad, troche garow sie nabrudzilo i juz mi sie nie chcialo myc. wczoraj wyszlismy do pracy razem, wrocilismy razem, ja jeszcze zrobilam obiad a on lezal. jakos potem on poszedl zrobic kanapke i z morda na mnie ze caly blat zawalony i nie ma gdzie kanapek robic. noz kurcze! to kiedy ja mialam to sprzatnac?? czesto zdarzaja sie takie sytuacje, mysle o rozstaniu ale nie dam rady

nastepnym razem tez sie zacznij drzec i powiedz ze jak jemu przeszkadza to niech umyje bo ty tez masz prawo byc zmeczona po calym dniu pracy

Sęk w tym malunia że miałem przyjemność spędzać życie z naprawdę cudownymi kobietami. To ze mną jest coś nie tak. :( I już chyba nigdy nie dorosnę. :O

Gość blablalaala
Moje sa z reguly dlugie. A obecny jest pelen rozmow, zrozumienia, wzajemnej pomocy i podzialu obowiazkow. Trafilam na aniola.

tez bym chciala miec takiego faceta ktory by mnie pokochal i moje dzieci ale niestety tkwie w bagnie i coraz bardziej sie w nim topie;(

Zołzy omijam szerokim łukiem i kurrwa jeszcze do tego by mnie prostowała. A co ja się garbię ;) :P Świnko głowa do góry. :) Wiem łatwo się to piszę ale przecież nie osuszę bagna , w którym toniesz, jak i nie podam Ci chusteczki byś łzę otarła z policzka. Mogę jedynie przesłać Ci 🌼 🖐️

Gość kolorowyyyyyyy
mój związek jest jak dla mnie idealny, mam kochającą kobietę, mamy wiele wspólnych tematów, do tego w seksie mamy te same fantazje, nigdy się ze sobą nie nudzimy. To jest partnerski związek nie ma podziału obowiązków i tak jest nam dobrze.

Nowy skoro z ,,cudownymi'' Ci nie wychodzi, to może czas przestać omijać szerokim łukiem zołzy...

A w ogóle dawno mnie tu nie było, przeczytałam parę twoich wypowiedzi i czuję się jakbym zjadła 2kg bitej śmietany naraz:P Już zawsze taki słitaśny będziesz?:O

Gość rewers dolara
aż mdli od kadzenia sobie tych czarnuchów

Gość glizda lecz nie pi...
a ja korzystam z życia i biorę wszystko jak leci i to jest dobre podejscie dziękówa za oklaski i podzielenie mojego zdania:)

Gość glizda lecz nie pi...
a kobieta musi byc dobrą gospodynią jak trzeba dziwką w łóżku i panią na salonach,a nie ........... dopiszcie sobie już sami

Olej to malunia, sam nie wiem czego chcę ;) Koniecznie dbaj o linię NocnyMotylu bo nie pofruniesz. Po za tym, miło że znów nadajesz :) 🖐️

Moja linia sama dba o siebie... Jakbym miała jej w tym pomagać to bym siniaki ponabijała chłopu:P

Gość nazir ...
burzliwy i do du....py :-0

Najważniejsze jest bycie sobą :) Niezależnie od tego czy to się komuś podoba lub nie. Nie zapominaj o tym pomarańczo, zanim dasz się zgonić do kuchni. ;) 🖐️

Już tak nie kozakuj NocnyMotyl skupmy się lepiej na czym o czym masz chociaż blade pojęcie. :) Nie martwię się malunia a co Ty w nocy robisz... w to już mnie nie mieszaj, bo guzik mnie to obchodzi. :)

A czemu akurat mnie do cholery!? Nie możesz dogadać komuś innemu!? Żadnego szacunku do kobiet!:O Jak mawia mój tatuś- ,,świat przewraca się do góry doopą''... :O

Dopisuję każdemu i nawet były skargi że we wszystko się wierrdalam jakbym to ogarniał. :O Naprawdę nie czuj się jakoś wyjątkowo.

Jak dla mnie możesz się wierrdalać, bo muszę( z niemałym wstydem:O) przyznać, że polubiłam twoją osobę:O