Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołofortuny

Jakie są wasze związki

Polecane posty

Gość szybko sie nudze.
bardzo namietne na pcozatku i bardzo malo namietne po ok/2-3 latach/.

Gość zagwostka
Wiecie co, szukam porady, bo wlasnie zastanawiam sie co dalej z moim zwiazkiem... O ile to jeszcze zwiazek!

Gość zagwostka
Pytanie do pan, co zrobilybyscie, gdyby wasz wybranek nie chcial sie kochac? Fakt, znamy sie juz bardzo dlugo, ale razem nie mieszkamy dlugo, no i kiedys nasze zycie erotyczne bylo bardzo udane...

Gość szoszanka
dziewczyny. nie wiem czy trafiłam na dobry temat na forum, chciałabym wam się poradzić w pewnej sprawie. jestem 7 miesięcy po ślubie z moim mężem. wszystko jest między nami cudownie, tyle tylko, że ja zatraciłam już całą tajemniczość, mam wrażenie, że niczym go już nie zaskoczę, proble jest jednak inny. mój mąż nie ma ochoty na seks ze mną, norma to u niego 1 w tygodniu, i to wtedy kiedy on chce. kiedy jednak ja do tego nakłaniam zaczyna zartować i robi sie z tego zabawa. przyznam szczerze, że ja mam ochotę na seks dosyć często i kiedy widzę, że wciąż obraca moje chęci w żarty czuje się totalnie nieatrakcyjna, z drugiej strony poza tym mąż jest cudowny, dba o mnie, jest bardzo czuły, mówi miłe rzeczy, wiem, że mnie kocha, ale zupełnie nie wiem dlaczego nie ma ochoty na seks. jesteśmy parą 7 lat, i przez te 6,5 zawsze mial. czuje się skołowana i odrzucona, proszę doradźcie mi coś...

No raczej w chuujowy, bo nie piszą tu tylko gwiazdy takie jak ty. I naprawdę jak ktoś napisze, że małżeństwo, to nawet chuuja jest niewarte, to roześmieję mu się prosto w twarz.

Gość ciekawska:)
jezu co sie dzieje z tymi "naszymi" chlopami?:P czytam juz nie pierwsza taka opowieść jaka jest powyżej i doszłam do wniosku ze mężczyzni własnie po slubie przestaja miec ochote na sex:( wszystko jest super ładnie ale do czasu małżenstwa....moze jakis pan nam to wytłumaczy bo juz nie znajduje odpowiedniego wytłumaczenia...:( az boje sie pomyslec o slubie a raczej o tym co bedzie po slubie miedzy mna a moim narzecznym...tez raz w tygodniu albo co gorsze w miesiącu:( Moze oni juz sa po slubie znudzeni sexem?:(

Gość szosz...
sama nie wiem, ale zawsze wpakano mi, że mężczyzna na seks ma zawsze ochotę... nie wiem, zawsze staram się wyglądać seksi robić wszystko, żeby mój mężczyzna chciał a on nic... dziś mu to wygarnęłam wszystko... ale on twierdzi że wszystko jest w porządku i oczywiście, że jestem dla niego atrakcyjna. powiem tak pod wzglęcem chcenia to powinnam być facetem, a mój facet babą!! brakuje jeszcze żeby mówił, że ma migrene... problem jest w tym, że on nie jest cichy, chiudziutki malutki, to muskularny pewny siebie facet, zawsze w centrum ... i zawsze wip... więc nie wiem z czym ma problem... ale widzę , żę faceci dzisiaj zdupiali całkiem!!! kobiety muszą sobie radzić same, ale czy nawet w swerze intymnej???

Gość mąąąąąąąążżżż
powiem Wam drogie Panie że nie wiem ale też tak miałem że mi się po ślubie jakoś nie chciało, na szczęście to minęło po 3 miesiącach

Gość mój związek jest...
ja po wielu nietrafionych facetach znalazłam ideał. Jest namiętnie, partnersko, przyjacielsko, sielankę burzą tylko moje jazdy, bardzo boje sie zaufac i uwierzyc ze cos dobrego mnie spotkało i wymyslam coraz to nowe problemy :(

moją są przede wszystkim krótkie- zazwyczaj zaczynają się w okolicach północy i kończą najpóźniej w południe ;) ale jest w nich wszystko- są i burzliwe, i partnerskie hahahaha a co do tych poważnych, z przeszłości.. widać, coś było z nimi nie tak, skoro się skończyły.