Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ljk ona

Zachowuje sie jak szczeniak, wiem :(

Polecane posty

Gość ljk ona

Pracujemy razem w Uk, on z pochodzenia pol rosjaninem, pol lotyszem, jest 4 lata mlodszy i totalnie nie wiem jak mam interpretowac jego zachowanie. Zaproponowalam mu pub w sobote, zgodzil sie, po czym oznajmil na forum, ze przyjezdza do niego kolezanka z moskwy na 3 dni , wiec nie zapytalam o to drugi raz, cholernie siedzi mi w glowie ten szczyl z jakiegos powodu, chcialam tylko zaapytaac plec przeciwna, czy 4 lata roznicy dla chlopaka w wieku 21 at to duzo? Dodam, ze wygladam na 20 , co bynajmniej wcale mi nie schlebia. Pozdrawiam

Gość ljk ona
Ja mam 19 a on 26

Gość ljk ona
ok ale mimo wszytsko inaczej wyglada roznica jesli to chlopak jest starszy, nie wiem natomiast jak to dziala w druga strone :)

wiesz, wygląda na to, że 26 lat to on ma tylko na papierku i chyba zbyt dojrzały nie jest... Nie jestem facetem, ale wątpię aby różnica wieku gdy kobieta jest młodsza miała jakieś znaczenie, co innego w drugą stronę :)

Gość ljk ona
Będe musiała sie nim opiekować ?

ah, doczytałam, ze to ON jest młodszy, no to nie dziw się, że jest dla Ciebie niedojrzały, zwłaszcza, że to kobiety dojrzewają szybciej :) znam kilka par gdzie kobieta jest starsza o 2-3 lata i nie stanowi to dla nich problemu, ale to chyba zalezy od konkretnej osoby...

Gość ljk ona
dziekuje strzalko i podszywku :)Tak to on jest mlodszy o 4 lata

Gość ljk ona
ale ma brata 24 lata z kambodży

Gość ljk ona
i ciotke w palenstynie

Gość najlpiej siedziec cicho niech
tu nie chodzi o wiek tylko o kolezanke z moskwy. chyba dal ci do zrozumienia, ze nic z tego. a ta dziewczyna chyba nie odwiedza go taki kawal drogi bez powodu... takze. problem sie sam rozwiazal.

Gość ljk ona
podobno tu studiuje i przyjechala na 3 dni, ale tak, masz racje, nie bez powodu, tylko, ze z jego zachowania mozna wyczytac, ze mu sie podobam, cholernie mu sie rece przy mnie tzresa i caly czas wola mnie na przerwy ;)

moze to jego dziewczyna. poczekaj niech sami dojda do tego czy ten zwiazek ma sens. niech sam zadecyduje. bo tak jak bedziesz napierac to go wystraszysz. jesli naprawde mu sie podobasz to sam uderzy do ciebie.

Gość majnedupa
zachowujesz sie jak szczeniak.

Gość ljk ona
ale czy taka roznica wieku go niezniecheca wg Ciebie?

mysle, ze dla facetow to jest sprawa drugorzedna. znam kilka takich zwiazkow i po zakonczeniu szkoly gdy oboje juz pracuja dla nikogo nie ma to znaczenia. brdziej niz o wiek pewnie chodzi o jakies nie zakonczone sprawy z tamta kobieta.

Gość ljk ona
dziekuje bardzo :)

Gość mpep
2-3 lata jest ok a ty piszesz jakbys była sarsza conajmniej 15 lat - bez jaj kobieto to nie o wiek chodzi tyl,ko pewnie o tą ruską babę