Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Spac osly

Polecane posty

te chamy moderatorzy zablokowali mi możliwość edycji nicka w sensie np dodania stopki. ponadto moge zakładać jeden topik dziennie, musze resetować modem po każdym temacie by z innego ip założyć. niby mi oddali nick stary ale nie moge sie na niego na czarno zalogować:/ masz 12ski - fota prosto po powrocie od fryzjer który mnie tak straszni skrzywdził:/ tera mam inny fryz http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/428692_191789547595777_100002941981169_321452_922819373_n.jpg a teraz analiza psychologiczna małej będzie...

I teraz się wydało - Tym razem to znowu ja + ban x2 i Mała to rodzeństwo. Płytki w tle Was zdradziły :P

dzięki :classic_cool: ale tak z wszystkich facetów z forume jacy mi fote wysłali, albo mieli w stopkach to Wertyp najlepszy jest.

Bo Ty Skizto jeszcze mojej klaty nie widziałaś :P

To niesprawiedliwe - nad klatą można popracować. Z mordą nic się nie da zrobić :P Wy się przynajmniej malować możecie :classic_cool:

tylko ja mam fote i chyba jeszcze jedna dziewczyna, ale tego nie wiem bo wtedy na forum nie przebywałam bo miałam detoks. pewnie ja pisałam to bo ogólnie to go lubie...tylko czasami mam ochotę mu przywalić no ale tak to jest miły.

a wiecie jaki D. jest przystojny!! Mała ten co Ci wysyłalam film! On ma taką cere, takie ciało, takie zęby, uśmiech, wszystko :O Takim się urodzić to szczęście na maksa.

tam tego widać nie było :D Jak ja jestem u niego i on siedzi w koszulce i te cialo, twarz!!! aż się rozpływam. A on tylko rok starszy ode mnie... będzie boski :classic_cool: Szkoda, że dziś odrzucił ode mnie połączenie mimo, że mieliśmy iść na spacer :O

na fotach? w necie same stare gdzie jak dziecko wygląda :D:D Teraz to jest coś :D w sumie to ładna by z nas para była :D:D

skitzzo ty chodzisz do LO jeszcze>? spokojnie mała doczekasz się, założe specjalnie dla ciebie topik w godzinach największej oglądalnosci kafe by c popularnosci podbić nieco... tam będzie wnikliwa i dogłębna analiza...i do czasu jk sie nie zjawisz na kafe bede sobie na pomarańczowo przyznawał rację i potwierdzał swoje tezy