Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Spac osly

Polecane posty

W ogóle babka niezła jest. Siedzę sobie w kinie, czekam na film. Ona się dosiada i po chwili coś zagaduje. Pogadaliśmy parę minut i ona pyta, czy może ode mnie zadzwonić, bo jej bateria padła. Dałem jej telefon, chwilę pogadała i oddała mi. Pogadaliśmy jeszcze chwilę, ale film już się zaczynał, więc się pożegnałem, a ona do mnie - Do usłyszenia. Ja pytam -Jak to, do usłyszenia? A on mówi, że zadzwoniła ode mnie na swoją komórkę, żeby mieć mój numer... Wieczorem zadzwoniła i zapytała, czy ma ochotę iść jutro (dziś) do kina :P

szpitale są straszne...pamiętam jak sterydy brałam i mówie jej delikatnie, bo żyła mi pęknie, a ona, że głupoty gadam i panikuje jak dzieciak, a za chwile już tylko leciał potok krwi😭 A borderline przypisują większości ludzi z tego co wiem :classic_cool:

LOMU, wspolczuje Ci....bo trzeba miec nieZiemsko nudne i smutne zycie zeby sie takimi pierdolami na kafe chwalic :O:O

tylko taki, ze jestem w ludzkim ciele chwilowo. innych nie mam w przeciwienstwie do was, czego jednak jeszcze nie mozecie byc swiadomi. niebawem wyjda moje filmiki to sie dowie swiat, jesli sie zlituje. ktos moze znakow poslucha, zobaczymy.

zalezy jakie, w niektorych szpitalach jest nawet fajnie/ ale na toksykologii to jest masakra, jak tam lezalam to mnie wywloga szarpala za to ze mialam czerwony stanik. jak lezalam pod kroplowka jeszcze to mialam sikac w jakas mise smieszna wiec lalam w lozko, w koncu one to beda sobie prac :) a jak chcialam powyciagac te kroplowy i isc do kibla to mnie w pasy chciala wiazac, ale nie dziwie sie jej. byla tlusta, wielka, oblesna z mordy, pewnbie chciala mnie dobic, ale nie wyszlo. lekarz byl nawet w miare ale te baby potrzaskane kompletnie. ale pozaluja kiedys

bo już każdy po uszach dostał... moja kolej mam nadzieję, że nie nadejdzie. Delikatna jestem 😭

i teraz inteligencja piguly, czy ktos kto za chwile chce wpieprzyc paczke ketrelu najsilniejszego mysli o tym jaki ma stanik na sobie? to jest wlasnie kwintesencja szpitali i dlatego moge tylko z lekarzy od "wnetrza" sie posmiac a ci fizycznie to mnie nie ujrza, umrzec sobie moge mi nie zalezy. tak mysle do 40, bo potem to juz scierwo sie robi. tyle, ze ja wroce wtedy do swoich a nie w piach jalk ludzie to i podejscie mam inne

albo jak idziesz do rodzinnej, stado bachorow w poczekalni i sie pchaja przed ciebie w kpolej nastepnym razem te kurvy ustawie bo ja mam w dupie czy dzieciask czy nie, chce wejsc i wyjsc a nie czekac godzinami bo to dziecko bo to bo tamto. chcialas miec to siedz i czekaj

a ja właśnie na forume jestem jak anioł i miła, a normalnie to różnie bywa 😭 Tutaj propaguję postawę jaką bym chciała normalnie osiągnąć, haha :D:D

Skizto... wiem, wiem.. Ty to jestes troche kaprysna, zarozumiala, potrafisz byc bardzo mila ale lubisz pokazac pazurki:D

03:03 [zgłoś do usunięcia] 12skizto Mała, masz zły humor? ona tak zawsze:D jak ktoś napisze ze ma dobrze, że jest szczęsliwy, ze znalazl 10 zł na chodniku albo dostał awans czy podwyżkę to takamalajedna dostaje z meijsca wkurw :D już dawno to rozkminiłem. mam nawet na to naukowe wytłumaczenie z pogranicza psychologii i psychiatrii stosowanej...:)

ale teraz pracuje nad swoim charakterem... ktoś mi wygarnął wszystko no i się przejęłam 😭

jak juz nie ma mojej ekipy na forum to nawet glebiej nie popiszesz, zauwaz ze jak dotkniesz glebszego tematu to jest cisza a jak napiszesz nie wiem, kupilam torebke, schudlam, abo tu jestem taka a w realu nerwowa to zaraz jakies zdanie pojedyncze w odpowiedzi powstanie. zenada ze niektorzy traca tu mlodosc 🖐️

i tak 16 latka pisze bzdety, a 24 latka jej wtoruje, odpisuje cos z dupy marynii i tak kazdego wieczoru. naprawe chcesz byc taki jak one? pomysl zanim nie bedzie z a pozno.

Noxelia, ale zauważ też że jak się zaczniesz uzewnętrzniać to dostaniesz buta w morde.

Skizto, mlodziutka jestes, wiec wszystko przed Toba. Ale masz zadatki na madra kobitke:) ( co oczywiscie nie oznacza, zes glupia)

nuuuudno. nie moge zasnąć:/ chyba zadzwonie dowrózki na tefałenie... jak uda mi sie wbić na antene to tu napisze, dam znać... zadam jej jakieś bardzo skomplikowane pytanie np z dziedziny prawa, medycyny czy techniki , baaaaardzo istotne dla mnei i dla mej karmy und egzystencji...nie musze wiedziec o co pytam ważne żeby ona nie miała pojęcia ...bo chce zobaczyc jej minę:D pewnie zacznie tasowac te karty po raz setny zeby koles w studiu mógł wygoooglac o czym ten kosciu w słuchawce pierdoli...