Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Spac osly

Polecane posty

Lomu? we mnie? On ma tu grono fanek, haha. Nie rób mnie w konia bo uwierzę 😭

max 44, wtedy wygl;adalam juz swietnie. ale marzenie to 38. ale do lata koieznie musi byc ok 40, bo tak ona jest zajebista, piekna, szczuplutka i ma super styl a on inteligentny, przystojny, szczuply, wysoki, musze im troche dorownac. ale i tak bym schudla wiadomo. na razie mam przecietna sylwetke, nie liczac grubych swin a mi trzeba czegos wiecej.

Lomu TakaMała - rozwianą piżamkę to ja akurat chętnie zobaczę _____________ No i czemu mnie to kurva nie dziwi.....:O:O

no, zalosny tekst. ja teraz jestem bardzo wymagajaca jesli chodzi o facetow i bede jeszcze bardziej...

Nie czepiaj się Mała - 6 lat temu ostatnio zz dziewuchą byłem :P Ale dziś wieczorem randkę mam, to może coś się zmieni :classic_cool:

Ja nic nie wyrwałem - zostałem wyrwany :D W kinie

skad wiesz ciekawe. i wiesz co ci powiem, te choroby to ludzie wymyslili zeby okreslac tak istoty inne od nich. wiec nie rozsmieszaj mnie... to tylko pokazanie slabosci przez ludzkosc, kolejnych slabosci.

6 lat sam to zle wrozy. moj eks nigdy nie mial kobiety, bylam jego pierwsza i to bylo straszne. co chwile sie rzucal na mnie jak zwierze i to w dodatku niezdarnie, takich trzeba omijac :o

Shizuka Hiou - spoko, spoko. Prawikiem nie jestem :P

Grzeslaw niegrzeslaw@tlen.pl'; TakaMALAjedna, o której mówisz? ________________________ ???????????????????????????????? o szo Ci kaman?

moze jestes psychiatra, oni maja szybkie diagnozy. to bylo dawno temu i nie bede w szczegoly wnikac, ale pierwsza diagnoza padla na drugiej wizycie i od razu dostalam worek lekow. a raczej moi starzy, wiec dla mnie ludzkie domysly sa i beda smieszne. za pare dni znow moja pania psychiatre zobacze i znow sie posmieje z jej durnych pytan :D:D paranoja... ale oi tak najlepsze bylo jak ja do placzu doprowadzilam. i kto rzadzi? bo na pewno nie pseudo lekarze 🖐️

TakaMALAjedna LOMU, a jakiego stopnia uposledzenia jest ta kobita? O to mi biega.

Noxa, a to Ty nie wiesz ze psycholog/psychiatra ma zazwyczaj wiekszy problem sam ze soba niz pacjent?:classic_cool: Oni "pomagaja" innym tylko po to, by sie upenic, ze inni maja gorzej

maja problem jak i cala ludzka rasa. dlatego trzymam sie swoich, tylko swoich znajomych a reszte moge pouczac na kafe, ale nie bede sie odzywac. ostatnio babol sie przysiadl w autobusie to tak trzasnelam torebka ze poszla won. jeszcze byla we futrze szmata. ale najlepesze akcje mial moj przyjaciel, jak byl w szpitalu i zaluje ze tez w tym czasie nie bylam kurva :D:D polali keczupem kumpla a pigula sie darla ze on nie zyje. lekarze to sa idioci, ale niech maja pseudo satysfakcje ze "lecza" hahahahhahahahahahahaaa... nie...