Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Spac osly

Polecane posty

no na tym forum tak. ale naprawde sadzisz, ze pisanie z blond szmata o dupie maryni to zycie dla ciebie? wspolczuje ci... ja mam tu misje, ale czasami zal mi takich jak ty. zreszta niebawem i tak znikne, juz ograniczam nauczanie, poniewaz glupota nawet nadczlowieka tu przytlacza. a tobie latka leca...

A ja nie pracuje nad charakterkiem, a myślę w tym roku szukać szczęścia:)

taka jedna nie rozsmieszaj mnie, ty jestes jedna z najwiecej o dupie maryni pieprzacych 🖐️ jeszcze nie widzialam ciebie w miare ambitnym temacie, stale tylko jakies polslowka bez znaczenia, wyimaginowany narzeczony z ktorym zadnej nocy nie spadzilas chyba jeszcze na to wyglada 🖐️

12skizto Noxelia, ale zauważ też że jak się zaczniesz uzewnętrzniać to dostaniesz buta w morde. A nox ma buta, jak nim pier­dolnie to ino trzmaj się:)

" 03:42 [zgłoś do usunięcia] TakaMALAjedna zawsze po 3.00 kafe sie yebie... codziennie tak jest _______________________________________________ ___ " siedzisz na kafe zawsze i codziennie o 3 w nocy?:classic_cool: a mi zarzucałaś że ciągle tu siedze :D

banda pustakow ide myc wlosy lepiej jutro sobie pojde z bratem na zakupy miesieczniki itp napisalam to zeby sie jaraly nic innego pisac nie warto bo dyskusji nie uswiadczysz, dlatego beda filmiki moze to ludziom cos przekarze, ja bardziej realna 🖐️

to niebezpieczne, ale juz zadecydowalam, szmaty sie nie licza, bo zjedza je robale i dovbra. ale jak mowi moja mantorka kogos mozna ocalic, kogos wartosciowego i zarazykuje zatem... co z tego wyjedzie? nie wiem, ale spojrze w siebie i bede wiedziala, ze chociaz probowalam.

Tym razem to znowu ja + ban x2 hm czekasz na moja diagnozę? nie chce pisać bo znowu mnie zwyzywasz i sie obrazisz...a już przez chwile byłaś taka grzeczna, prawie normalna.. O kim to?

mam nadzieje, ze na miesiacach taka jedna mala umrze, napisze moim braciom zeby dotarli do jej opoki i sprawili jej raka, przysiegam ci zbadaj sie przez ten rok a uwierzysz 🖐️

wiesz ale mozna byc jeszcze z narzeczonym, albo cos ambitnego robic ale ty jestes z tych ktorzy przepadna wiec CHVJ Z TOBA SZMATO

Noxa, cos moze i w tym jest...podejrzewam raka szyjki macicy🖐️ pojde na badania, jak sie okaza trafne Twoje przypuszczenia, okrzykne Cie jasnowidzem

oby tak, zycze ci z calej sily bo takich smiertelnikow trzeba szybko eliminowac droga naturalna zeby reszta mptlochu i ciemnoty nie domyslila sie i nadal karmila nasze sily niewoara 🖐️