Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

@--SzAmAnEk--@

Kobietki jestescie tutaj jeszcze???

Polecane posty

Taka mloda godzina a tutaj. nie ma juz. zadnej. dziewczyny\kobiety\ Dojrzalej Damy????? No nie zartujcie sobie:-(:-(:-( Ja tu sam siedze .ogladam ero filmy i nic nawet nie pyknie do.gory... sam syf w tych filmach no ale co.zroboc skoro. nie .ma zadnej realnej:-(:-(:-(:-(:-(

Normalnie jak.czytam takie. durne komy to. becze ze smiechu ......hehheheheh. nawet nie wiadomo.po.co.ta osoba tutaj sie udzielala;-);-) no ale. chociaz troszke rozrywki jest hehehehe.. jakos noc tak szybciej zleci... Bo o.spaniu to ja moge zapomniec:-P:-P:-P;-)

Naprawdę nie wiem czemu ale wkurrwiasz mnie niemiłosiernie. :O No wieje od Ciebie taką tandetą , że bije mnie to wręcz po oczach. :O

no to sie ciesze .... twoje zdanoe na ten temat to mi " lotto" wkurviac moze kazdy ;-);-);-). pisze. by sie nie nudzic.... a takie warchlaki jak ty ulatwiaja mi tutaj te zadanie:-P:-P:-P:-P;-)

Co Ci robi ? "lotto" :O Litości co za gość. :O Już dziewczęta wykazują się bardziej wyrafinowanym słownictwem, niż Twoje mamejowe od pierdzenie. :O