Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxxxx

Bolesne rozstannie i nienawiść, co zrobić?

Polecane posty

Gość zorganizowana
moge sie zapytac jakie prezenty jej kupiles tuz przed tym jak juz zdecydowala o tym, ze nie bedziecie sie kontaktowac? sorry, ale wg mnie ta dziewczyna nie ma zasad, ludzka przyzwoitosc nakazywalaby nie przyjmowac zadnych prezentow w takim wypadku ta dziewczyna ma slaby kregslup moralny Natomiast ty - popelniles blad zawezajac swoje zycie do jej osoby, nie majac zadnych znajomych Czulabym ze nie moge oddychac przy takim bluszczowym facecie

Gość zxxxx
nie chce pisać dokładnie jakie ale rzeczy ,,długotrwałe" (ubrania, kosmetyki etc.) o wartości na nasze warunki nie najmniejszej. jest tak że mam kontakt z kilkoma znajomymi ale nie na zasadzie że mam osoby (może poza jedną,ale to okazało się dopiero po rozstaniu) którym mogę wszystko powiedzieć. chyba ze boję sie zaufać, co do spędzania czasu, bywało tak że mówiłem : dziś się nie widzimy,mam trochę do pozałatwiania, po czym ona dzwoniła żebyśmy się zobaczyli - i zazwyczaj jechałem, bo myślałem że źle się czuje i potrzebuje mojej obecności (i często tak było). Jak poszedłem na imprezę sam to pisałą kiedy będę itd., jak on poszła to nie chciała żebym jej przeszkadzał...A jak po pracy przyjeżdżałem nie samochodem a autobusem to była niepocieszona.. ale ja się godziłem na to bo ją kochałem i biorę to na siebie.

Wczoraj się odezwała... jak już sobie powoli radziłem....a tu przypadek losowy (problemy z telefonem który jeszcze jest na mnie i spotkanie mojej siostry która z nią rozmawiała)i o dziwo (rozmawialiśmy tylko o tych sprawach)mówiła ludzkim głosem.. Strasznie słaby jestem bo jak usłyszałem ją w ,,lepszym wydaniu" (milszym głosie) to odrazu się rozdygotałem i mi ciężej. Wiem też że z nowym chłopakiem póki co ,,flirtuje" ale to chyba nie ma znaczenia...Ciężki ten dzisiejszy dzień:(

Gość bdfgdgd
no stary jest jak jest. odpowiedz sobie na pytanie czy Ty tak w gruncie rzeczy chcesz byc z taka dziewczyna jak ona? nie z jej idealnym obrazem, tylko z dziewczyna która tak sie zachowuje? nie dostajesz ( nie mowie o prezentach) od niej nic pozytywnego, a tracisz rzeczy, któremogłes doświadczyć. pomysl o tym. i na miłość boska, KURWA przestan słuchac jej pierdolenia, bo gada jak potłuczona jakies głupoty, ze zrozumiec sie tego nie da. czytaj z tegio jak sie zachowuje

Gość poslaniec zmarzniety
odetnij się, po co odbierasz?

Gość średnia i kac
Co ty robisz autorze? Ludzie Ci tu dobrze radzą, nie odzywaj się w ogóle a ty co??? Weź się opamiętaj i nie odzywaj się, zero kontaktów. Takich telefonów to pewnie jeszcze będzie wiele...

próbowałeś kupić miłość prezentami, mam nadzieję, że masz nauczkę na przyszłość. Była z Tobą tyle czasu, bo było jej wygodnie, a akurat nikogo lepszego nie był na horyzoncie. Teraz już na bank ma nowego chłopa, a Ciebie traktuje agresywnie, żeby nowy się nie czepiał.