Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z mezemmmm

Maz mnie o wszystko obwinia! O dorosle dzieci

Polecane posty

Gość problem z mezemmmm

Syn i synowa powiedzieli mu ze ja sie we wszystko wtracam do ich zycia. A jak mam sie nie wtracac jak syna i synowa maja jedno dziecko, drugie dziecko, trzecie a teraz jeszcze synowa jest kolejny raz w ciazy i ciagna od nas pieniadze. Maz kupil synowi dom blizniak i oplaca mu wszystkie rachunki oraz robi im zakupy zywnosciowe i odziezowe. Drugi i trzeci syn do tej pory sie z nikim nie zwiazal i mieszka z nami a maz czepia sie ze odganiam kazda kobiete od niego. Corka samotna matka(zaszla w ciaze jak miala 19 lat) i maz stwierdzil ze to moja wina, ze to ja powinnam corke uswiadomic ze dla niej jeszcze za wczesnie na seks, pozniej o antykoncepcji, wypomina mi ze wpadlam na pomysl usuniecia ciazy bo chcialam dla niej najlepiej i zdecydowal ze to ja beda zajmowala sie wnukiem bo do tego doprowadzilam a corka musi skonczyc szkole, skonczyla technikum ekonomiczne, pozniej administracja oraz zrobila jakis kurs dla ksiegowych, nie wiem dokladnie i twierdzi ze ona osiagnela to dzieki niemu. Dlatego teraz jak corka zwiazala sie z kims i zamierza wyprowadzic jest mi to na reke. Mezczyzna jest od niej 20 lat starszy co mnie cieszy, taki bedzie bardziej odpowiedzialny a on mi awantury robi ze nawet nie poznalam tego faceta a juz wysylam corke do niego by jak najszybciej sie wyprowadzila.

Gość problem z mezemmmm
Dla mnie byloby najlepiej jakby corka sie wyprowadzila i zaczela doic swojego przyszlego meza a nie mojego meza. To ubrania, to sukienki, to jedzenie. Ja nigdy nie pracowalam i wiedzialam ze od kupowania takich rzeczy mam swojego meza a nie ojca.

Gość no bo to matki wina to ona
powinna corke uswiadomic

Gość problem z mezemmmm
Uswiadomic. Dla mnie temat seksu to byl temat tabu, chcialam by corka jak najpozniej zwiazala sie z facetem dlatego jedyny sposob jaki znalam to nie rozmawiac z nia na te tematy i trafil sie czlowiek ktory to wykorzystal. Teraz ona wyprowadz sie z domu to przynajmniej moj maz nie bedzie jej nic fundowal bo ona jak i reszta dzieci to wykorzystuje i tego samego ucza sie wnuki.