Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfghhjgffgb

Czy jeszcze istnieją wierne kobiety?

Polecane posty

Gość era3425
co ,chyba nie?

"Dobrej kobiecie zawsze możesz zaufać,złej nigdy,dobra nie nadużyje wolności,złej trudno upilnować"... pozwoliłam sobie pożyczyć tekst mądrej sentencji życiowej nie jako znasz odpowiedz na swoje pytanie:) Oczywiście, że istnieją jeszcze takie kobiety na tym świecie, które nie zdradzają swoich Ukochanych :) _________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Gość temat nie jest nudny
istnieja :) ja taka jestem, ale to powoli sie konczy :) i zgodze sie ze zdaniem, ze kobeity sa wierne jesli mezczyzna o nie dba Jak nie doba to po prostu wiez znika, a jak nie ma wiezi to latwo sie zauroczyc kims innym na moim przykladzie 6 lat w zwiazku, wierna zakochana zdolna do kazdego poswiecenia W zamian? klamstwa, zdrady, mamusia najwazniejsza, upokorzenia (raz mnie upokorzyl w towarzystwie, bo stwierdzil, ze obrazilam jego kolege....) Czekalam na poprawe Teraz mam go gdzies :)zniszczyl moja niewinnsc i milosc

Gość gfffffey
Lafirynda dobrze pisze.... ale malo kto wie, co to prawdziwa milosc, niestety, motyle odfruna, zaczyna sie dorosle zycie i koniec milosci. Tak wiele osob robi, a to dlatego, bo nie wiedza co to prawdziwa milosc ! Wsparcie, pragnienie dla drugiej osoby tego, co nalepsze, zaufanie-mimo uplywajacych lat. Dla ludzi liczy sie jedynie cud-cialo i bezproblemowe zycie-wtedy niby kochaja... Mam meza 6 lat, mamy dziecko, kochamy i szanujemy siebie :)

Gość gfffffey
Ja jestem wierna i bede-takie mam priorytety no i prawdziwie kocham. Nie ogladam sie za innymi facetami, jak sie znajdzie jakis flirciarz, to trzymam go na dystans albo prosto z mostu mowie, ze nie ma szans. Dla mnie maz byl i jest najwazniejszym facetem.

Gość gfffffey
Strasznie mnie bawia teksty na forum-zobaczysz za 10 lat, kazdy zdradza, na pewno i ciebie zdradzi. Zazdrosc Was zzera, ze ktos sobie ulozyl zycie, ze kocha i dobrze sie mu uklada, wiec trzeba dowalic, podwazyc zdanie-zeby chyba poczuc sie lepiej. Ja wiem, ze roznie w zyciu bywa, ale ufam mojemu mezowi i poki co ciesze sie tym, co mam. I jesli nawet moj maz mnie kiedys zdradzi, to bede wiedziala jedno-ze ja bylam zawsze fair i sobie nie bede miala nic do zarzucenia :)

Gość gościu..
WIERNE KOBIETY NIE ISTNIEJĄ !!!!teraz wszystkie zdradzają nie ważne czy weźmiesz najspokojniejszą kobiete w okolicy czy największą dziwke to i tak nie ma różnicy bo schemat działania kobiet jest taki sam : -wydoić z kasy faceta -zdradzić -zostawić -ośmieszyć aby stoczył sie na dno i sie powiesił wszystkie kobiety są takie same !!!!!

"to i tak nie ma różnicy bo schemat działania kobiet jest taki sam : -wydoić z kasy faceta -zdradzić -zostawić -ośmieszyć aby stoczył sie na dno i sie powiesił" Dlatego nigdy nie będę miał dziewczyny.

Gość DlaczegoMuszęMieć Pod Górę?
Nigdy nie zdradziłam będąc w związku. Za to byłam zdradzana.

Gość sm\amamalalma
" Czy jeszcze istnieją wierne kobiety?" tak istnieja

Gość RomantycznyPan
wszystkie kobiety będą sie smażyć w piekle za te zdrady i nienawiść do facetów