Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepsza wizja świata

Single, Jesteście sami bo..

Polecane posty

Gość lepsza wizja świata
"Waszym zdaniem chyba nie bo chętnej nie było. Z drugiej strony skoro nie chciałyście to skąd możecie wiedzieć..." A Twoim zdaniem?

"Bo kobiety już tak mają, że w tej sferze nic robić nie muszą, a chętny zawsze się znajdzie" czasami Ci chętni to same beznadziejne przypadki

"Bo kobiety już tak mają, że w tej sferze nic robić nie muszą, a chętny zawsze się znajdzie" to niech sobie czekaja...

Gość lepsza wizja świata
!offerma - ok, weź go sobie skoro Ci się tak podoba i skończ...:O

"więc coś w tym jest i czas na zmiany." Zmiany już zaszły. Pozrywałem kontakty (co ja pedał jestem aby same koleżanki mieć co absolutnie nic dla mnie nie zrobiły?), zabrałem swoje zabawki i wycofałem się. Niech się inni z ni9mi użerają. Ja mam dość.

No wlasnie, kiedy kobiecie sie nie chce o siebie zadbac to pozostaja jej odpady. Czyli wiecznie bezrobotni, prostaczki itd... Bo nikt na poziomie nie zechce kogos, kto nie dba o swoja powloke zatem i z wnetrzem nie moze byc za wesolo.

"czasami Ci chętni to same beznadziejne przypadki" powiedz to tym dwóm "mądrym" powyżej. :D

AAAAAAAAA to powiedziała szczypica Genowefa w momencie gdy wyskoczyłem zza winkla i krzyknąłem ,,bó". Teraz siedze ukryty nie powiem gdzie i słyszę jak jej nibynozki tuptaja o podłogę a szczekiczolki szykuja sie do uszczypniecie mnie w prawe jądro w odwecie za haniebny dowcip. A dwuglowy kon Roman dalej je nalesniki

No jak się wybrzydza to się tak ma. Księcia się zachciało akurat mówie o naprawde beznadziejnych przypadkach czyli zbokach i pojebach, samych takich ostatnio spotykam

Gość kobietttta 33
uparłyście się nazywać gościa per "goguś" bo łatwiej się wam w ten sposób oszukiwać. ale ten wasz upór świadczy właśnie o tym że bez takiej manipulacji to nawet teoretycznie nie jesteście w stanie bronić bzdur które opowiadacie. Jakich bzdur? Skąd wy w ogóle bierzecie te chore wyobrażenia na temat tego, czego kobiety szukają w facetach? "może nie doczytałaś tego co wklejałem, jeszcze raz: "łóżmy: masz 34 lata, jesteś przystojny, masz świetną prace, dobrze zarabiasz, jesteś niesamowiscie inteligentny, skończyłeś dobre studia (dwa kierunki). Oczytany, z klasą. Szalenie intrygujący i przyciągający kobiety. Mimo wieku wygladasz świetnie, kochasz flirt. " Ja doczytałam i nie robi to na mnie wrażenia :) Juz nie mówiąc o tym, że sam fakt, że jest zajęty, przesądza o tym, że jako facet dla mnie nie istnieje, niezależnie od tego, co jeszcze na jego temat zacytujesz. I co z tego, że "szalenie intrygujący i oczytany", skoro manipulant bzykający na boku coraz to młodsze laski. Ale skoro to dla was taki ideał, to nie pozostaje nic innego, jak zabrać się za studia, czytanie, poszukać świetnej pracy i do dzieła :D

"akurat mówie o naprawde beznadziejnych przypadkach czyli zbokach i poj**ach, samych takich ostatnio spotykam" Pewnie tacy jak my kwalifikują się do kategorii pojebów. 🖐️ Ale jednak spotykasz, podbijają. 🖐️

A ja trafiłam na analfabete, który nie mógł studiów skończyć a marzył o karierze dyrektora. Oczywiście żadnej innej pracy się imac nie chciał. W wieku 25 lat nie miał nic, niz tylko pokój dzielony z mamusią i dwoma bracmi pod czterdziestke. Ale się nie załamałam tylko kopnełam w dvpe, tego kwiatu na pół światu.

"Skąd wy w ogóle bierzecie te chore wyobrażenia na temat tego, czego kobiety szukają w facetach?" stąd włąśnie że NIE URODZIŁEM SIĘ WCZORAJ. trochę jednak już życia przeżyłem, trochę świata poznałem. kobiet również. zresztą to nie trzeba być żadnym geniuszem żeby "odkryć" że wolą raczej georga clooneya niż dannego de vito.

Pewnie tacy jak my kwalifikują się do kategorii poj**ów. Ale jednak spotykasz, podbijają. nie zaliczam was do takiej grupy, aż tak beznadziejni nie jesteście :P, na dyskotekach czasem spotykam, szczególnych podrywów jak nie było tak nie ma

"że wolą raczej georga clooneya niż dannego de vito." i co więcej. wbrew pierdołom które tu wypisujecie nie jest to nic ani dziwnego ani nienormalnego ani nagannego. zupełnie normalna, oczywista sprawa. a wy się tak przed tym rękami i nogami bronicie.

koleżanka mnie wyciąga :P dużo sie nie zmieniło Wiara :D Ty podobno szalejesz, zagadujesz dziewczyny :D

Gość a co to dyskoteka?
nigdy na takim czyms nie bylem :O

gdyby Danny schudl to moze tez byloby inaczej. jak kobieta sie poswieca, chce sie podobac, stara sie to tez chyba musi miec jakies wymagania a nie brac pierwszego lepszego.

Gość lepsza wizja świata
Tak, przecież kto bardziej niz faceci wiedzą czego chcą kobiety :D A offerma już wybitnie, bo przecież tyle przeżył.

"tez chyba musi miec jakies wymagania a nie brac pierwszego lepszego." niektórzy by chcieli jak w epoce kamienia łupanego- łup maczugą w łeb i do jaskini :D

"Ty podobno szalejesz, zagadujesz dziewczyny " To dobrze, bo takie siedzenie w domu to najgorsze co może zrobić kobieta. :D Taaa szaleję. :D Zagadałem jedną i to tylko dlatego, że ona wczesniej zagadała mnie. Raczej nic z tego nie będzie, bo chyba ma chłopaka, moze i lepiej bo tylko bym się zbłaznił swoją niezyciowoscią w tej sferze :D

"Tak, przecież kto bardziej niz faceci wiedzą czego chcą kobiety" jak nie są idiotami to wiedzą. ty najwyraźniej idiotką jesteś to nie wiesz. już ci pisałem to NIE TRZEBA BYĆ KONIEM ŻEBY WIEDZIEĆ ŻE LUBI OWIES. już mi do ciebie troszkę jednak brakuje cierpliwości bo znowu muszę to samo powtarzać a ty się zachowujesz jakby nic do ciebie nie docierało. opóźniona jesteś jakaś czy co?

hahaahahahahah dobre :D tez mnie to smieszy, facet niby moze byc brzydki i zaniedbany, niewiele zarabiac a kobieta musi miec zgrabny tylek. ale nic z tego na szczescie... obie strony musza cos z siebie dac i juz.

Gość lepsza wizja świata
Shizuka Hiou - kobiety starają się dla facetów. Makijaż, fryzura, ubranie, te wszystkie zabiegi upiększające....i wysokie obsasy. :D Facet wystarczy, ze jest czysty i pachnący i już moze z domu wychodzić.

Gość całkiem sam
2,3,5,6, nic już ze mnie nie będzie :(

Wlasnie i dlatego ja patrze a kase i wcale sie tego nie wstydze :) Jak facet jest niezaradny i ubogi, leniwy to nie ma zadnych szans.