Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepsza wizja świata

Single, Jesteście sami bo..

Polecane posty

"Jak się spodobasz dziewczynie to możesz być nieporadny itp " Ależ oczywiście, problem w tym, że jest róznica między takim słodko nieporadnym, a mną czyli totalnym dzikusem. :D To nie jest pociągające. :D "laski na niego lecą jak cholera a on się po prostu boi i nie chce." Walą drzwiami i oknami, nawet teraz słyszę piski przed oknem :D

Gość Kingstar
jesteś na tym forum już 3 lata a stoisz w miejscu. Popatrz sobie na tych brzydali co tu są. Co oni mają powiedzieć. Może chcesz się zamienić ?

Prawiczek bez wiary "...a mną czyli totalnym dzikusem." Zrób z tego swój atut. Klepnij tę dziewczynę z pracy w tyłek po czym z zadowoleniem wal się po klacie jak goryl głośno pohukując. W jej oczach będziesz się jawił jako taki hmm Tarzan. :D

Gość Kingstar
Jak Ibisz w reklamie szampona

"Zrób z tego swój atut. Klepnij tę dziewczynę z pracy w tyłek po czym z zadowoleniem wal się po klacie jak goryl głośno pohukując. W jej oczach będziesz się jawił jako taki hmm Tarzan." Co Ty ciągle o tym klepaniu w tyłek? Masz jakieś ukryte potrzeby? :D

"Popatrz sobie na tych brzydali co tu są. Co oni mają powiedzieć. Może chcesz się zamienić ?" Widuję brzydali z dziewczynami, więc to marna wymówka. 🖐️

Argen "Wiara, pewnie jej dobrego rżnięcia brakuje" Nie sądziłam, że takie świństwa kiedykolwiek wyjdą spod Twojego nicku. A niby taki mruk... :)

Prawiczek bez wiary "Inna sprawa, że jej tyłek prezentuje się bardzo kusząco" To chyba oczywiste- nie dość, że jest moją imienniczką to jeszcze Aryjką. Musi mieć odpowiednią prezencję. :D

"To chyba oczywiste- nie dość, że jest moją imienniczką to jeszcze Aryjką. Musi mieć odpowiednią prezencję. " Boję się, ze posiada również Twoją skromność... :D

Prawiczek bez wiary "Boję się, ze posiada również Twoją skromność..." Skromność to moja największa cnota, nie bój się, wszak to bardzo pożądana zaleta u kobiet. :)

Jestem sam ponieważ: 2. Nie wychodzę nigdzie,nie bywam w towarzystwie, popołudnia i spędzam w domu, 3. Nie mam znajomych poprzez których mogę poznawać nowych ludzi 4. Nie mam , nie stać mnie na bycie z kimś, bo to wiąże sie z kosztami, na które mnie nie stać 5. Jestem mało atrakcyjna/y, nie zwracam niczyjej uwagi przez wygląd 6. Czuję nieśmiałość do płci przeciwnej,

"Skromność to moja największa cnota, nie bój się, wszak to bardzo pożądana zaleta u kobiet. " Myślałem, że Twoją największą cnotą, jest Twoja cnota :D

Prawiczek bez wiary "Myślałem, że Twoją największą cnotą, jest Twoja cnota" Ups! No tak! Jakże mogłam zapomnieć o czymś takim! Zapewne przez swoją skromność, która jest niemal na równi z niewinnością. :D

"Ups! No tak! Jakże mogłam zapomnieć o czymś takim! Zapewne przez swoją skromność, która jest niemal na równi z niewinnością. " Coś czuję, że owa cnota już chyba dawno uleciała :D Wszakże tylu przystojnych pełnokrwistych Aryjczyków, ze pewnie trudno się było oprzeć :classic_cool:

Prawiczek bez wiary "Coś czuję, że owa cnota już chyba dawno uleciała Wszakże tylu przystojnych pełnokrwistych Aryjczyków, ze pewnie trudno się było oprzeć" Pff, no pewnie. Nie mogłam się oprzeć grupom rekonstrukcyjnym Waffen-SS oraz Wermachtu. :D

Za mundurem panny sznurem! Krzyczałam tylko: Następny! Następny! Dodatkową atrakcją było to, że w oddziale Wermachtu mogłam natrafić na dziadka naszego miłościwie panującego premiera, achh. :D

Nie wiedziałem, że lubisz starszych :o, a już łudziłem się, że mam u Ciebie szanse, jeżeli tylko wyćwiczę się w umiejetności dobrego klepania :D

Prawiczek bez wiary "Nie wiedziałem, że lubisz starszych , a już łudziłem się, że mam u Ciebie szanse, jeżeli tylko wyćwiczę się w umiejetności dobrego klepania" Dla Ciebie to ja mogę obniżyć swoje wymagania... nawet o parędziesiąt lat. :)

Czuję misję, aby przekazać Ci cenną wiedzę obchodzenia się z blondynkami. Chcesz ją POSIĄŚĆ? :D

Uuu, to nie są tanie rzeczy, taka wiedza nie jest nawet przekazywana na kursach PUA, ale po znajomości szepnę Ci co nieco. Jesteś jeszcze świeżą gliną, więc można z Ciebie formować wszystko, nawet playboy'a. :D