Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wandalka

Robię plany jakie ciuchy kupić na wiosnę, pomożecie?

Polecane posty

Gość Pani Dż...
jenni, a jakie sukienki, tez bym chciala jakas...

manicure i pedicure jesienią i zimą robię sama -mam do tego specjalny sprzęt (może nie taki profesjonalny jak u kosmetyczki) ale dużo inwestuje w lakiery,odżywki do paznokci itp.wiosną i latem chodzę na te zabiegi do kosmetyczki.Peeling mam do ciała,wczoraj kupiłam sobie porzadny balsam ujędrniajacy za 100zl (pierwszy raz taki droższy ,bo przeważnie kupowałam takie tańsze z bodyshopa,rossmana). Maseczki do włosów stosuję po każdym myciu,mam kilka rodzajów.

Gość Pani Dż...
moze doradzicie mi jakas sukienke na slub??/ to bedzie slub cywilny, a potem chyba skromne przyjecie w restauracji. jestem wysoka i szczupla blond

Gość Abudhabi
Tzn. że dbasz o siebie. To dobrze. A po domu jak się ubierasz? Też tak bardzo ładnie? Malujesz się też siedząc w domu?

Gość Abudhabi
Jaką torebkę kupiłas? Nosisz takie na ramię, przez ciało czy może do ręki? Mniejsze czy większe?

Gość kfkkgg
jakas z zary za 100zl

po domu chodze w dresach i nie wymalowana;)daje skórze odpoczywać Torebki lubię na ramię ,listonoszki średniej wielkości .Nie podobają mi się duże torby

Gość Pani Dż...
to co dziewczyny moglabym na ten slub zalozyc, bo kompletnie nie mam pojecia...

Gość Abudhabi
A jakie jest Twoje ulubione danie? Jadąsz kebaby lub w Macu? Sory za te pytania:-)

tylko obowiązkowo się musisz do niej opalić:) Jedzenie ..nie przepadam za fast foodami ;) lubię naleśnikarnię the moon (nalesnik pluton,zaćmienie) ,z domowego jedzenia uwielbiam zupę ogórkową ,zarazy i racuszki z jabłkami

Gość Pani Dż...
platformy to nie bardzo, bo wyzej niz 8cm obcasow nie zakladam, bo jestem wysoka, sukienka niezla, ale wolalabym cos nie bez ramiazczek, bo mam takie kiecki i fakt ze ladnie wygladaja, ale niestety nie sa wygodne

Gość Abudhabi
Masz bardzo ładne włosy. Takie gładkie. Bardzo o nie dbasz?

Gość Abudhabi
Ja uwielbiam spaghetti, ruskie pierogi mojej mamy, łazanki i kebab durum lub adana w mojej ulubionej tureckiej restauracji.

no własnie odżyły po tym wakacyjnym ścięciu .Katuje je co 2-3 dzień prostownicą .Czy dbam myję je co 2-3 dzień nakładam maskę (chodze w niej 20minut) zmywam,suszę ,mam swietny olejek do włosów http://allegro.pl/orofluido-elixir-do-wlosow-100ml-3x5ml-okazja-i2109040932.html ładnie nabłyszcza :) i na to prostownica -nie używam pianek,lakierów itp.Nie farbuję włosów

Gość Abudhabi
Ja myje codziennie, tak je przyzwyczaiłam. Mam suche włosy ale lekko przetłuszczajace się u nasady. Używam odżywek i maski placenta z lozyskami, a potem olejek CHI.

Gość Abudhabi
A wrzucisz jakieś zdjęcie gdzie widać Twoje włosy? Lub stylizacja która najbardziej odzwierciedla Twój styl?

Gość Abudhabi
A wrzucisz jakieś zdjęcie gdzie widać Twoje włosy? Lub stylizacja która najbardziej odzwierciedla Twój styl?

Gość Pani Dż...
3 i 4 zestaw sa super

Gość Abudhabi
Nieźle nieźle. Lubisz bluzki oversize. Może być zdjęcie z wcześniejszych czasów:-)

:) no to możesz zaszaleć z miętą albo turkusem ,ale łosoś też ci bedzie pasował.Ciężko jest mi ci doradzić ,bo ja na wesela nie chodze więc nie szukam takich "eleganckich" sukienek,tylko raczej takie na codzeń letnie.