Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co to jest

strzelajace stawy tez tak macie???problem z pieta

Polecane posty

Gość nie wiem co to jest

Od dziecka pamietam, ze zawsze strzelaja mnie stawy czy to u stop, kolan czy reki, niewazne- wszedzie, jakos nigdy mnie to nie przeszkadzalo, ale od pewnego czasu zauwazylam, ze coraz czesciej mnie tak 'strzela", raz jak wstalam to czulam jakby w kolanie nasunely sie na siebie dwie kosci, bardzo mnie bolalo, ale po pewnym czasie przestalo, a teraz mam pewien problem, wczoraj pol dnia chodzilam na miescie w butach na ciezkiej podeszwie, juz po przyjsciu do domu bolaly mnie kosci kolo piety, dzisiaj jeszcze bardziej mnie boli, ze ledwo co chodze, a teraz widze, ze mam obrzek kolo bolacej tej kosci u stopy, posmarowalam mascia i nalozylam bandaz, ale nadal boli, mial ktos z Was cos takiego? Co to moze byc? Poszlabym do lekarza, ale w tym problem, ze nie mam ubezpieczenia zdrowotnego...

Gość nie wiem co to jest
raczej nie, nikt z mojej rodziny czegos takiego nie mial

Wiadomo, że najlepszym rozwiązaniem byłoby udać się do dobrego lekarza. Może to problem ze ścięgnami? Witamina C wspomaga regenerację.

Gość nie wiem co to jest
dzieki, zobacze, jak jutro nie przestanie bolec to pojde do lekarza chociaz prywatnie, trudno zaplace za wizyte...