Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja wiem co moowiem

Po czym poznac, ze mezczyzna chce czegos wiecej niz seks?

Polecane posty

Pytanie raczej do mezczyzn, j.w. - skad wiedziec? Wiadomo, nigdy nie wiemy na pewno, ale jak zachowujecie sie w stosunku do kobiet, ktore -nawet jesli szybko poszly z Wami do lozka- oczarowaly Was na tyle, ze myslicie o czyms wiecej, a jak w stosunku do tych, ktore sa na jeden raz, albo chcecie miec je tylko jako "pogotowie seksualne"??? Jakis detal, jakis gest, jakis drobiazg, ktory pozwoli ocenic mi co jest bardziej prawdopodobne????/ Prosze o wsparcie i powazne wypowiedzi, to naprawde pomoze mi przestac zadreczac sie mysleniem...

nikt sie nie wypowie?

Gość tezz
Facet sam nie wie po pierwszym razie co chce na pewno. skarbie to za krotko zeby sie okreslic. Sex moze byc i fajny ale na miłośc trzeba zapracowac. No chyba ze to zakochanie od pierwszego haha ale to rzadko sie zdarza oooo!

Gość jeśli mówi że na anal poczeka
:)

a jesli rzeczywiscie bylo dosyc... SPECYFICZNIE? Intensywnie... Tzn spedzilismy razem dobe, do tego chcial, abym zostala na kolejna noc, ale juz tylko spac razem i sie poprzytulac, obejrzec film na dvd bo bylismy juz tak wyczerpani sekem przez caly dzien, ze nie bylo mowy o ciagu dalszym, a do tego czule gesty, slowa, komplementy, nie chcial sie mnie pozbyc, to ja psotanowilam ze dosyc tego dobrego, nalezy od siebie odpoczac ... dodam, ze to pierwsza randka, cala noc imprez i ranek juz u niego... bylismy trzezwi, wiedzielismy co robimy. Ale dzis sie jeszcze nie odezwal, choc na do widzenia mowil, ze zadzwoni i umowimy sie do kina, w przyszlym tygodniu. Nie wiem czy nie odzywa sie bo jestem dla niego tylko laska na seks i on juz to wie, czy moze w obawie, ze sie wystrasze nie chce wyjsc na desperata i odczeka kilka dni - a do tego wie, jaki mam dystans i ze nie cchce sie angazowac, tak mu powiedzialam, bo tak bylo... poki nie spotkalam jego, to co dzis sie ze mna dzieje to masakra!! ale nie odezwe sie pierwsza!

Gość WujekDobraRadaxD
Ehh dam Ci dobrą radę.Najpierw SAMA się zastanów co chcesz i wykonaj następny krok.Bo jeśli to była jednorazowa znajomość i tego chcesz to nie masz się czym przejmować.Ale jeśli Ci na nim zależy to powinnas sie zastanowic i zrobic pierwszy krok bo przeciez sama napisalas że powiedziałaś mu by się nie angażował wiec nie dziwie się kolesiowi ;D

Gość tezz
No wiec delikatnie go ostudziłaś . to on teraz pomyslał ze chciałas tylko sexu i ze on w tym jest dobry ale tylko w tym. Zadzwon , zaesemesuj pierwsza , daj mu znak ze jest wiecej wart .Jak nie odpowie to moze faktycznie tylko chce sexu lub chcial.

Hmm wiem wiem, ale u mnie to norma, ze nie cchce sie angazowac, a raczej nie potrafie... nie potrafilam, ale on jest inny i z nim jest inaczej... a dzis nie moge przestac o nim myslec... caly czas sie do siebie przytulalismy nie moglismy sie oderwac, niby kazde takie "na dystans" a jednak... boje sie go, bo jest typem podrywacza, nie chce sie zakochac... nie potrafie tez odezwac sie pierwsza, ale wpadlam na inny pomysl, by zweryfikowac te relacje, otoz, spotkam sie z nim jeszcze -o ile zadzwoni- ale tym razem bez seksu, np kino, drin, pogadac itp Odnosnie mojego pytania, moze powinnam je postawic inaczej. Jak mezczyzna zachowuje sie podczas seksu, w stosunku do kobiety, ktora go naprawde zauroczy?

Gość tezz
ojeju jak? kocha się!

Gość tezz
Dobra dzwon teraz lub ślij sms . jak od razu odpowie to znaczy ze lubi cie! czekamy!

Gość WujekDobraRadaxD
Nie wiem zależy co kto lubi bo każdy zachowuje się inaczej a i ja zbytnio nie doświadczony a tak naprawdę jestem prawiczkiem.Ale mężczyzna bynajmniej moim zdaniem kobiete ukochaną traktuje jak aniołka a ze zwykłą dziewczyna spełnia jedynie swoje fantazje :) A pozatym zastanów się co naprawdę chcesz i nie bój się zaryzykować bo inaczej huj będzie z tego życia ;P

nie rozumiesz! aby zrozumiec musialbys miec porownanie. Tj. seks i z kobieta, ktorej nie kochales i z taka, ktora byla dla Ciebie wszystkim... to sa emocje, ktore wplywaja na wszystko! KAzd gest, intensywnosc, namietnosc... roznica jest nie do opisania. Problem w tym, ze czasami nie czujecie nic "wiecej", a jedynie tak Was laska kreci, ze latwo to pomylic z uczuciem... i tutaj moj problem, czy intensywnosc doznan i wszystkiego co z jego strony "czulam" wynika tylko z tego jak na niego dzialam - a wiem, ze niesamowicie- czy cos rzeczywiscie przeszlo mu przez mysl... cos takiego jak mnie...

Gość sama napisałas sobie
odpowiedz to typ podrywacza nic nie wywnioskujesz z jego zachowania zapomnij ze ta znajomosc uda sie , on takich jak ty ma kilka a dwoja droga co ty myslalas ze zakocha sie w tobie po tym jak dasz mu dupy? prosze nie badz załosna

wujek, no wiec wlasnie... zachowywal sie jakby mu zaczelo zalezec, to jak patrzyl, jak mnie dotykal - na sama mysl mam teraz nawet, kiedy pisze dreszcze na calym ciele- to co mowl, jak byl troskliwy... nie wiem tez, czy to tylko kwestia tego, ze jest takim facetem i kazda tak traktuje, czy po prostu dla mnie byl wyjatkowo czuly. Pomijam juz fakt, ze byl to najlepszy seks w moim zyciu, kochalismy sie caly dzien... to nie do opisania co wczoraj zaszlo...

"odpowiedz to typ podrywacza nic nie wywnioskujesz z jego zachowania zapomnij ze ta znajomosc uda sie , on takich jak ty ma kilka a dwoja droga co ty myslalas ze zakocha sie w tobie po tym jak dasz mu d**y? prosze nie badz załosna " I po co ta podlosc z Twojej strony co? Zrobilam cos zlego? Bo poczulam cos wiecej? Nie przewidzialam tego, niczego "nie myslalam", niczego nie oczekiwalam... tak wyszlo, ponioslo nas, nie chadzam z facetami do lozka na pierwszej randce, ale miedzy nami byla taka chemia, ze to az w powietrzu... nigdy wczesniej nie przezylam czegos takiego!

Gość WujekDobraRadaxD
Ehh widze ze nie potrzebnie chwaliłem się że jestem prawiczkiem.Doswiadczenie to nie wszystko wazny jest tok rozumowania :) A ty gadasz mi ze nie zrozumiem skoro doskonale rozumiem.Dla mnie to jest tak jakbys chciała się pochwalic swoim problemem a tak naprawde masz problem z sama sobą.I dla mnie to troche dziwne bo gdyby to byl podrywacz zrobiłby co chce i się zwinał. Rozumiem gdyby przed stosunkiem był czuły wtedy mogłabyś mieć podejrzenia :)

Gość pf,jui
Kolejna głupia baba która doszukuje się czegos czego nie ma . Gdyby zakochał się a jak już zauroczył to badz pewna zadzwonił by jak najszybciej , lub sms ... jak się masz kochanie ? Nie napisał ,nie zadzwonił tzn spóścił z krzyża i zapomniał jak masz na imie. życie,

Gość tezz
Zadzwonisz do niego teraz czy nie ? dzwon bo za chwile oszalejesz i reczne robotki ci nie pomoga ooooo!

Gość WujekDobraRadaxD
Wow ale koles moze miec doła jeśli mu zależalo a przeciez SAMA zaznaczyłaś że to ma nie być nic powaznego więc zadzwon do niego albo sobie odpusc bo raczej wątpię żeby sam zadzwonił:)

moze rzeczywiscie "spuscil z krzyza i nara" a moze nie chce sie narzucac w obawie, ze ja "uciekne" poznal mnie raczej od tej strony, ja nawet nie lubie za bardzo przytulac sie po seksie... wujek, wlasnie bylo odwrotnie przed seksem byl mily, na imprezie spojrzal na mnie w pewnym momencie mojej rozmowy z jego kumplem i rzucil na ucho "juz uwielbiam Twoja inteligencje i nieprzecietne poczucie humoru" ale tak naprawde czuly i troskliwy stal sie dopiero po seksie, do tego moglam wyjsc od niego duzo wczesniej tj. kolo poludnia, zreszta chcialam, ale mi nie pozwalal... wieczorem tez nalegal bym zostala, ale ja nie chcialam tego bardziej przeciagac, powiedzialam po prostu, ze musimy odpoczac. wujek, w ogole przepraszam, nie chcialam Cie urazic, tym jak napisalam, to ze jestes prawiczkiem nie znaczy, ze nic nie wiesz i nie mozesz sie wypowiedziec, ale mnie de facto chodzilo wlasnie o to zachowanie podczas seksu, wiec ... rozumiesz :) Trudno abys w tym mial zdanie, ale to co mowisz jest bardzo wartosciowe i trafne... wiec :D

up

Gość WujekDobraRadaxD
Wiem wiem nie ruchałem nie wiem o co chodzi dorosniesz zrozumiesz.. ;) Ja nie musze się dowartosciowywać przez inne osoby bo znam siebie doskonale.Jednakże pytania którego szukasz moze udzielic osoba która nie miała doswiadczen seksualnych.Według mnie masz po prostu jakis uraz albo nie dawno dowiedziałaś się o podobnej sytuacji i nadmiernie się obawiasz.Nie będe pisał wiecej bo nie chce się powtarzać poczekaj max 2 dni jeśli nie zadzwoni zadzwon do niego.I wogóle powiedz w koncu czego ty chcesz dziewczyno ;p

Gość Jeśli mu
powiedziałaś, że nie chcesz sie angażować to dziwisz się, że się nie odzywa? ja nie. Nie chce się narzucać, być nachalnym w obawie, że go kopniesz w doope. Skoro Ty wyskoczyłaś do niego z takim tekstem to teraz Ty wyskocz z smsem...:-D

Gość WujekDobraRadaxD
Jeslimu dzieki że mnie popierasz ;D

Gość Jeśli mu
WujekDobraRada A jeśli nie chcesz się odezwać pierwsza to się nie odzywaj i nie wylewaj tu swoich domysłów..".CO ON SOBIE TERAZ MYŚLI"...gdybanie i analizowanie ciul wie po co i na co. FACECI SĄ "PROŚCI"...PAMIĘTAJ!!!!

no to jestem w dupie! za przeproszeniem! sama sie zalatwilam, ale bylam szczera! po prostu nie przewidzialam, ze ten czlowiek tak na mnie zadziala! Nie napisze pierwsza bo tez wyjde na jebnieta! Pomysli, "mowi ze nie chce sie angazowac, a z drugiej strony pisze smsy ch* wie o czym! " Ponadto dzis wyjechal do Zakopca, zaczekam az wroci... jesli nie odezwie sie do srody - powiedzmy, chocby smsem, to sobie podziekuje! Okej moze to moja wina, ale powiedzialam ze chce sie z nim spotkac kolejny raz, wiec ma furtke, jesli z niej nie skorzysta bedzie wiadomo ze chodzilo tylko o jednorazowy seks, jesli jednak skorzysta, to ja skorzystam z szansy by naprawic swoj blad...

Chociaż jakby nie patrzeć facet zawsze chce czegoś, co jest ciężko dostępne. Więc w tym wypadku powinien zadzwonić. Chyba, że jest jednym z tych nielicznych, którzy tak nie robią. Osobiście myślę, że zadzwoni.

kurcze wcale nie jestescie tacy prosci :D Troche mnie zanipokoila jego literatura... pomiedzy Panem Tadeuszem i wierszami Szymborskiej, pozycje z cyklu "jak dziala mozg kobiety" "za co mezcyzzni kochaja zolzy" itp. on zna sie na kobieta ma swoje lata i z niejednego pieca jadl chleb, jak to sie mowi ;) Ma 32 lata, jest po rozwodzie, a ja jestem o 8 lat mlodsza od niego... trudno mi uwierzyc, ze nie stosuje zadnych "manipulacji" :/ to nie chlopaczek z dyskoteki... on dobrze wie co i jak...

Kropko; wlasnie, niby zawsze chca tego co niedostepne, chyba ze On sam nie chce niczego powaznego, ale wtedy tez moje podejscie powinno byc dla niego idealne wiec tez powinien zadzwonic, tylko ja nie chce byc panna na godziny... i wieczory, kiedy ma sie ochote na seks pogotowie. jest jeszcze cos co powiedzial, ze dawno nikt tak na niego nie dzialal i troche sie tego obawia, ze mozna sie ode mnie uzaleznic...

Gość WujekDobraRadaxD
Wow okresl się stan przed lustrem i zastanów się czego chcesz.Bo sama nie wiesz i ciągle gdybasz.Pisze po raz ostatni bo szkoda mi klawiatury :Jesli masz go w dupie i chodziło Ci tylko o seks olej go ale jesli Ci na nim zależy to zaczekaj jakies 2 dni i wtedy zadzwon.Moze koles sie wkurzył ze mu sie spodobałaś a zobaczył że zależy Ci jedynie na seksie (bez urazy).Jak dla mnie powinnas być otwarta ryzykujesz ale kazdy ryzykuje a to że ma takie ksiazki to byc moze po prostu ma duzo zainteresowanie wzgledem kobiet.Przypominam Ci że dałaś mu sygnał.I okresl się do kurwy nędzy :)