Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek 32 lata

Ryczę do poduszki z braku kobiety, czy wypada w moim wieku?

Polecane posty

Gość prawiczek 32 lata

Wypowiedzcie się proszę, czy ja jestem normalny?

nie wypada, najwyższy czas wziąć się za siebie i nie "kwękolić" jak jakiś pisuar :D

Gość prawiczek 32 lata
Wracam z pracy gdzie są sami mężczyźni do pustego mieszkania, wypijam kilka piw i nie mogę powstrzymać płaczu. I tak jest codziennie.Jak sobie wyobrażam moich kolegów ze swoimi pięknymi żonami jak uprawiają seks, jak one robią im loda to nie chce mi się dalej żyć.:(

hahah a dlaczego to jesteś sam??? nie znalazles tej jedynej, masz za weysokie wymagania???

"Jak sobie wyobrażam moich kolegów ze swoimi pięknymi żonami jak uprawiają seks, jak one robią im loda to nie chce mi się dalej żyć." to sobie nie wyobrażaj zboczeńcu jeden. to jest kara boska za perwersje :D

Gość przychodnianr13
No widać żeś niedoświadczony życiowo. Jakby związek był sielanka i sprowadzał się li tylko do udanego sexu :D są żony, które lodów nie lubią robić. są małżeństwa z płaczącymi dziećmi po nocy. wszystkich dotyka proza życia. pomyśl o tym, może będzie ci lżej :D

Gość Jaki zbieg okoliczności:)
a ci co tak mają zazdroszczą ci, że masz swięty spokója zamiast gderającej baby o byle co. :D

Gość onawi
prawiczek wez no sie chlopie za siebie nie chlaj sam po kontach tylko odzaluj(i tak nie masz po co oszczedzac) i piwska pij w jakis knajpkach gdzie sa babki moze chociaz poderwiesz jakas na jedna noc

ja kiedys tez plakalem jak mialem 22,23 lata teraz juz nie nie ma co plakac taki los i juz czasami sie zlapie z tego powodu dola smutno ale co poradzic przeciez sie nie zmusi kogos do kochania ani seksu jakiejs kobietki prawda mozna tylko cos z tym zyciem zrobic trzymaj sie kolego niedoli pozdrawiam :)

Gość kuchareczka______
To brak sexu, pożądanie doprowadza mężczyzn do łez?