Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truttaaad

Zauwazyłem, że teraz "wysoki" dla kobiet to tacy powyżej 185..

Polecane posty

Gość ja mam kumpla który ma
jakieś 170 wzrostu a takie branie, że szok. no ale trzeba przyznać że ma świetne ciało i super osobowość, po prostu ludzie do niego lgną. a dziewczynom majtki spadają :D

Gość Wysoka 1.85 cm
Może dla większosci teraz faktycznie wysoki to taki co ma 185 i wiecej, ale dla mnie na pewno nie. Dla takich wysokich dziewczyna jak ja taki 185 i mniej cm to po prostu za niski facet. Prawdziwie wysoki zaczyna się od 190 cm. Ja i moje wysokie kolezanki nawet nie spojrzymy na niższych.

Gość ładna zgrabna i zaradna :P
185 cm kobieta? wspolczuje :o to nie faceci sa niscy tylko takie jak ty i nawet rozniez te troche nizsze -jestescie przerosniete

Gość żęńęś
najwiekszy ubaw to mam jak widze niska panienke 160-15 cm z kolesiem 190-195 cm. Wyglada jak pedofil ze swoją podopieczną :D

Gość żęńęś
no to chyba logiczne ze dla laski tak wyoskiej jak 185 to koles 183-185 już jest za niski. Niewyrośnięci mają ograniczone pole manewru, to jasne jak słońce.

Gość JEEEEEEEZUUUUUsssssski
wlasnie szukalam tego tematu :D ja nie wiem sorry ale jak moze sie podobac taki przerosniety chuderlak 190 cm , raz bylam z takim ale z litosci raczej, mial jakies takie dziwne konczyny. za dlugie? za chude? jakies takie troche krzywe... drobne ramiona i twarz nieciekawa, nie sorry to nie dla mnie, nie lubie facetow w stylu dlugi jak miesiac a chudy jak wyplata

Gość wniosek jest taki że
obecnie naprawdę wysoki facet to minimum 190 cm. Zresztą polskie Kluby Wysokich maja takie wymagania, ze facet może być przyjęty jesli ma 190 cm przynajmniej. 189-180 cm to facet "wysokawy", moze sie czuc wysokim w tlumie. Ponizej 180cm- niski wzrost- szczerze współczuję

Gość wniosek jest taki że
a poniżej 170cm - całkowita katastrofa, tacy faceci mają maksymalnie przesrane.

Gość moja kolezanka mowi
ze najwazniejsze sa oczy i tylek.

wlasnie szukalam tego tematu ja nie wiem sorry ale jak moze sie podobac taki przerosniety chuderlak 190 cm , raz bylam z takim ale z litosci raczej, mial jakies takie dziwne konczyny. za dlugie? za chude? jakies takie troche krzywe.. no jak sie bierzesz z atakich chuderlakow.. mi tez si etakie chuchra nie podbaja, facet musi miec rowniez odpowiednie gabaryty :)

Gość Wysoki gościu
Ciekawe spostrzeżenia. A co jeśli mam 193 cm i ważę 101 kg ? Może być? Chyba juz nikt nie powie że chudy szczypior jestem?

Gość Arietta żą się
ja mam kilku znajomych i tak: -jeden 168 nigdy nie mial dziewczyny -jeden 172 mial jedna i caly czas ja ma -jeden 175 -nie mial zadnej (ale jest brzydki) -jeden 175 (przystojniak z wygladu i fajny charakter)- mial kilkanascie -jeden 182- mial 2 -jeden183 nie mial zadnej -jeden 185- mial chyba z 4 albo 5 -jeden 187- (przystojniak) mial multum i wlasnie bija sie o niego 2 kolejne jeden gdzies ze 190 bo nie jestem w stanie stwierdzic - nie mial zadnej (troche taka pokraka z niego) takze sami widzicie ze jest roznie :)

Gość jestes grubasem :D
10 kg mniej dla twojej wagi

Gość Wysoki gościu
Ech dzięki :), ale co z tego że nie jestem chudym, brzydkim pokurczem, skoro i tak nigdy nie miałem panny. Jak sie jest samotnikiem, nie przepada za ludźmi i woli spedzac czas samemu, to wzrost nic nie daje. W dupie mam ze mam tyle wzrostu, bo nic mi to nie daje. Echh

Gość przy wzroscie 193
powinieneś ważyć 90kg.. o ile nie siedzisz na siłowni to zwyczajnie jesteś otyły.

Gość Wysoki gościu
No widzisz, nie mam fajnej osobowosci, mam jednego kumpla i wiecej znajomych nie potrzebuje, nie jestem towarzyski, nie chodze na żadne imprezy, wole godzinami sluchać muzy samemu przed kompem. Ale kogo by to obchodziło? Spadam, pozdro

Gość do wysoki gościu
może jesteś wielki ale masz nieciekawy wygląd? Mam takiego kolege, jest naprawdę wysoki i dość dobrze zbudowany ale jest bardzo nieciekawy z wyglądu, ma taka tlusta okragla twarz z okragłymi dziwnymi oczkami i nos jak prosiak . Jak tak patrzysz na niego od tylu to o kurcze jaki facet, odwraca sie i zonk :D odmiana o 180 stopni

Gość wygląd i wzrost tak naprawdę
nie gwarantują niczego. liczy się właśnie osobowość, poczucie własnej wartości i co się z tym wiąże pewność siebie. po jego postach widać że nie myśl o sobie wysoko i strzelam to właśnie sprawia że jest sam. jak ktokolwiek ma w niego wierzyć skoro on sam tego nie potrafi.

tendencja jest jasna z badan nawet wynika ze sredni wzrost prezesow amerykanskich firm jest grubo wyzszy od sredniego wzrostu mezczyzn w stanach zarobki tak samo z innych badan wynkia ze faceci ktorzy sa wysocy szybciej ida z dziewczyna do lozka liczac od pierwszego spotkania z nia a maly musi poczekac az dziewczyna sie dluzej namysli

yyughiuh, użalaj się nad sobą bardziej. na pewno wyjdzie ci to na dobre 🖐️

zastanów się. nie masz odpowiedniego ciała ale nic nie jest jeszcze przesądzone. może nie powalasz przy pierwszym wrażeniu ale odpowiednią postawą da się to łatwo naprawić. kobieta potrzebuje czuć się bezpieczna, a taka ciepła klucha nigdy nie zapewni jej tego komfortu.