Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truttaaad

Zauwazyłem, że teraz "wysoki" dla kobiet to tacy powyżej 185..

Polecane posty

Gość truttaaad

praktycznie każda kobieta mówiąc że chce mieć wysokiego ma na myśli facetów w wzroście 185-190 cm... inni zazwyczaj odpadają, a tacy w okolicach 170-180 ,, mają przejebane a ja jestem tego przykładem to smutne..

Gość halilababa
Biedny maluszek :) Nie maltw się, wylobisz się :P

Gość rozowe tulipany :)
ja nie chcialabym wyższego niz 186 cm, sama mam 165, dla mnie idealny wzrost to taki 178-180 :)

To jest dar od losu. Wszystkie swoje ewentualne niepowodzenia z kobietami możesz zgonić na niski wzrost🖐️

Aj tam, biadolisz :D Ja mam 170, a mój facet 174 :P I jakoś tragedii z tego nie robię, bo ważniejsze jest dla mnie to, co ma w głowie ;)

Gość ja mam 170 cm wzrostu
Więc dla mnie wysoki to właśnie ok. 185 cm. Żeby był wyraźnie wyższy ode mnie.

Kiedyś też zawsze zakładałam, że te 180cm to minimum, żebym mogła szpilki ubrać :P A jak przyszło zakochanie, to wzrost przestał się liczyć :)

Gość katarzynnkaa
ja mam 170 cm, do tej pory moi faceci mieli 174-180 cm i szczerze pwoiem, że byli za niscy, a przez to dla mnie - jednak czegoś im brakowało do pełnej męskości. Aż w końcu znalazłam! Facet - cudo, 193 cm, teraz już mój mąż, kocham jego ciało, jest dla mnie strasznie męski, a ja przy nim czuję się malutka i kobieca

Gość hmm..........
Czyli wyglad zewnetrzny dla was sie liczy tylko i wylacznie.

Gość kurossssawa
moze dlatego tak jest, ze kobiety sa coraz wyzsze.

Gość kurossssawa
zarowno kobiety jak i mezczyzni to wzrokowcy:) nie wiem po co to oburzenie mezczyzn - karlow ;)

Gość hmm.......
od kiedy to kobiety sa wzrokowcami:-o

Gość średnia i kac
truttaaad to znaczy co, kobieta wprost powiedziała Ci, że za mały jesteś?

Gość JużZimnaSuka
ale czasem ten niski stanie sobie na swoim własny portfelu i wtedy szybuje ponad tymi wysokimi.... to oczywiście metafora jest -info dla nierozgarniętych :D

Gość Moj facet ma 170 cm
;-)

Gość dziwne czemu u mnie
w grupie na kolesia 175 albo i mniej mowia ze ciacho a jak im ktos wytknie ze jest niski to "wcale nie" "oj tam oj tam " itp. Ja mam 186 i jakos za mna nie biegaja

wzrost to za malo to jakies tylko 20 % zeby ocenic wyglad, ja wole takich srednich ale przystojnych z twarzy i dobrze zbudowanych (waski tylek szerokie ramiona ;) tacy mnie kreca. Nie wiem jak mozna sie nakrecac takim wysokim chudym patyczakiem :/ moja kumpela wlasnie tez tak ma

Gość to dlaczego laski szaleja za
takim pittem deppem mimo iz wiedza ile oni maja?? Pitt ma 178 depp 174 Tylko mi nie mowcie ze dlatego ze oni sa slawni itp bo jest wielu slawnych bardzo wysokich aktorow facetow za ktorymi tak nie sikaja dziewczyny mimo iz wiedza ze sa oni wysocy. Widocznie wzrost to nie wszystko w wygladzie

Gość julka19x
a więc... wysoki ma ponad 185 średni 180-184 niski 175-179 poniżej to są dzieci oczywiście interesują mnie tylko ci pierwsi,ideal to 190

Gość sonia345
widać że chyba masz kompleksy na tema swojego wzrostu. bo ciągle dodajesz takie wątki. nie przejmuj się kiedyś spotkasz taką której będzie odpowiadał twój wzrost.

Mnie oni nie kreca ani troche. Jesli chodzi o wyglad to zwracam uwaga na wzost w pierszej kolejnosci. Jakby np moj facet byl niski nie bylby moim facetem, bo nie umowilabym sie z nim na pierwsza ranke wcale :):P Ale rozne sa laski. Ja mam w rodzinie takich raczej srednio wysokich mezczyzn- z mojej strony ;) no i oni maja branie, ze szok. Takze roznie bywa i z reguly wysokie laski wybieraja nizszych facetow, czy gustuja w takich, a nizsze wyzszych. To samo w druga stroe, tak z moich obserwacji wynika. Tylko raz mialam chlopaka, ktory nie byl bardzo wysoki. Natura dazy do wyrownania, wiec nie przejmuj sie autorze ;)

to dlaczego laski szaleja za takim pittem deppem mimo iz wiedza ile oni maja?? Pitt ma 178 depp 174 W filmach tak robią, żeby tego nie było widać. Aktorki zresztą często sąniskie, więc przy nich i tak dobrze wyglądają. W Casablance Bogart był niższy od Bergman, ale w filmie wygląda na to, że jest wyższy. Jakoś go sztucznie "podwyższyli".

Gość lutenernt
Ja mam 193 cm i lubię dziewczyny o wzroście 165 cm i w dół. Podobają mi się filigranowe kobietki. Moja obecna ma 158 cm i jest idealna. Taka delikatna i kobieca. Przy seksie na stojąco nawet nie łapię zadyszki. I nie muszę jej ani siebie opierać o ścianę. Jest perfekcyjnie poręczna. :D Miałem laskę 173 cm i jej już nie mogłem tak pogimnastykować seksualnie.

Gość Ponury Szyderca TM
Jeśli baby wymagają wzrostu 180 cm minimum to my możemy wymagać w zamian żeby miały duże cycki, długie nogi i goliły bobra i pozwalały z pupy w paszczę od razu. Tylko że jak facet powie, że chce mieć doznania estetyczne z kobietą, to wychodzi na to, że jest bezczelnym samcem myślącym tylko o zamoczeniu, a jak baba wyciąga swoje wymagania to jest uduchowiona istotka o romantycznym podejściu.

Gość nnnnnnnnnnnnnn
a dla mnie wysoki to 180 i powyzej