Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truttaaad

Zauwazyłem, że teraz "wysoki" dla kobiet to tacy powyżej 185..

Polecane posty

Gość do bezczelny
dokladnie o to mi chodzi, ale oczywiscie wyszlo na to ze jestem pieniaczem.

Gość sorry nie bezczelny tylko ponu
ry :classic_cool:

Gość ponury dobrze powiedziane
🖐️

Gość yuiop
społeczenstwo rosnie coraz wyższe .wysocy męzczyzni są męscy.a mały taki 170 to może w piecu wymiatac.łeb i dupa razem.mali powinni byc zrzucani ze skały.małego owszem można wziąsc jak super zarabia ,ale w ciąze zajsc z wysokim .pózniej dzieci są ładne smukłe wyskokie a nie małe,dupiaste karzełki.ja tak zrobilam;)

Gość kfkkgg
najlepszy wzrost dla faceto to od 185cm, 180-185 ujdzie, ponizej 180to juz nie facet,a kurdupel

Ja mam 193 cm i lubię dziewczyny o wzroście 165 cm i w dół. Podobają mi się filigranowe kobietki. Moja obecna ma 158 cm i jest idealna. Taka delikatna i kobieca. dokladnie :) ponury- moj facet nie lubi lasek ktore maja dlugie nogi, lubi takie jak ja mam. Cycki mam duze, daje mu doopy jak tylko zechce wiec chyba jestesmy kwita :P

Gość kfkkgg
mila, a sie pocieszaj ze masz 158 i jestes idealna, ale chyba dla swojego faceta, a nie dla wszystkich, wiec nie uogolniaj

a ja szczerze mowiac nie widze w wysokich tego czegos nad czym rozczulaja sie tutaj inne dziewczyny :) jakos od zawsze krecili mnie najwyzej sredni wzrostem ale za to o atletycznej budowie ciala, zreszta chyba nie tylko mi sie tacy podobaja klatke obok mieszka taki chlopak, ma moze ze 175-177 ale jest tak przystojny ze.. oj zdziwilybyscie sie same ;) Takze na luz panowie i ni ebierzcie tych kafeteryjnych glupot na powaznie..

mam 170 czy zadna nie chce zebym zostal jej niewolnikiem na 2 miesiac?

Gość kfkkgg
ale ja jestem wysoka i nie wyobrazam sobie bycia z kurduplem

Gość z warmii i mazur
Moim zdaniem ważna jest różnica wzrostu. Laska 160 i facet 185 dla mnie wyglądają komicznie. Znam parę, gdzie ona ma ok. 160, a on 2,00-ludzie kojarzą ich z ulicy. W swoim życiu miałam chłopaków różnych wzrostem: najniższy miał 172-czułam się strasznie źle, bo chociaż nie był chuderlakiem, denerwowało mnie to, że jest niiższy ode mnie (ja mam 168) potem faceci ok. 175-tak średnio, ale wtedy chodziłam do liceum i nie zwracałam uwagi na wzrost facet ok. 195-za wysoki, ciężko przy całowaniu. Kobiety niskie jak Wy się całujecie na stojąco z takimi wysokimi facetami Faceci 182 cm i 186 cm-akurat tak się złożyło, że to były moje największe miłości, z pierwszym mam kontakt do dziś z drugim jestem obecnie i nie muszę zadzierać głowy do całowania ani żaden obcas nie jest za wysoki. Jest ok.

Gość KafeterianieToIDIOCI
Nie toleruję facetów poniżej 180 cm ; powyżej są dla mnie idealni , sama mam 158 cm

Gość hydrocarbon
Ja mam 175 i cale studia mialem branie i nadal mam więc w takim razie muszą widzieć mojego 30 cm zaganiacza przez portki albo jeszcze co innego. Nie ma innego wytlumaczenia :D

Gość Ediie
dokladnie brachu ja tez mam cos koło 176 i same na mnie zawsze leciały, liceum studia, impry, spotkania w akademikach wiec nie wiem o co chodzi ????? Dziwne sa te wypowiedzi na kafe, naprawde. Takie troche rozmijajace sie z prawda?

Gość regtrtgt
ja chciałam wysokiego i owszem mi się trafił aż za:D bo 196m ale po prostu ma taką budowę ze mu to pasuje sama mam 170 wiec nie ma zle:)

Gość z warmii i mazur
Nie dodałam, że w butach na obcasach byłam wyższa. Można się domyśleć, że kobiety bez butów nie chodzą.

Gość z warmii i mazur
Laski 158 cm jak wy się całujecie z takimi powyżej 180? Bo na stojąco nie da rady

Gość widac faceci 180 i mniej
tylko z mostu albo na sznur. Ale to samo nie-idealne laski, chujowy tylek -ukrocic, chujowa geba-zabic, male cycki-spalic (albo lepiej sama niech sie sfajczy ze wstydu) :D, jak cos ma chujowe wygladzie przetracic i chuj ;P tak samo jak nizszych facetow. I chuj.

Gość ej dziewczyny
to dlaczego ja majac około 175-177 od zawsze mialem branie? :) przeciez jestem "karlem"

Gość Truman Show
jak tak czytam te komenty kobiet to zastanawiam sie jakie patologiczne bydlo tu siedzi na forum. A ja razem z nim :classic_cool:

to ze z kims sie niewygodnie caluje to chyba nie jest najwazniejsze ogarnijcie sie troche

Gość mllllll78754
m ój ideał to też wysoki brunet powyzej 1.80 i konkretnej postury;0)mmmm.....

kfkkgg mila, a sie pocieszaj ze masz 158 i jestes idealna, ale chyba dla swojego faceta, a nie dla wszystkich, wiec nie uogolniaj ja wkleilam post jakiegos kolesia z poprzediej strony moj drogi, nie podalam swojego wzrostu. Mam ciut wiecej niz 158. Poza tym ja wlasnie dla swojego faceta jestem, dla niego chce byc, bo niby dla kogo>? Zastanow sie zanim sie wypowiesz..

Gość dla mnie najbardziej tacy 175-
180 ponizej-karly powyzej-nieproporcjonalni i brzydcy

[zgłoś do usunięcia] ej dziewczyny to dlaczego ja majac około 175-177 od zawsze mialem branie? przeciez jestem "karlem" Sa rozne gusta, moi bracia sa sredniego wzrostu, ale wyrywaja panienki na peczki bo fajnie wygladaja- cwicza, maja fajne ciala i ladne twarze, fajne osobowosci i to tez sie liczy. Ja osobiscie nie obejrzalabym sie za kolesiem ktory ni ejest wysoki, ale sa laski ktore wola zeby koles mial 6paka na brzuchu niz 190, a na wzrost nie patrza i odwrotnie. Autorze daj juz spokoj, pogodz sie z tym jaki masz wzrost i zainwestuj w sowje cialo, cwicz, dbaj o siebie, a jak jakas laska ma cie pokochac to tak bedzie, nawet jesli nie masz 190 ;) Gorzej niz niski wzrost wkrzaja kompleksy i ciagle gadanie o tym, uwierz :)

Gość zawsze tak bylo ze po przeczyt
aniu tych watkow na kafe (mam 177 cm) tracilem pewnosc siebie. Na szcescie w realu ja szybko odzyskiwalem, przyczynialy sie do tego same laski :classic_cool:. To samo moj kumpel-174 cm , wynikaloby ze chujowy i ze dziewuchy go zleja, nic bardziej mylnego, leca na niego nawet bardziej niz na mnie. A dziewczyny tu, to prawda sa specyficzne, trzeba si przyzwyczaic

Gość zawsze tak bylo ze po przeczyt
ale ja nie jestem tym do ktorego pisalas wczesniej:classic_cool: mnie nie musisz pocieszac bo ja juz i tak wiem ze w realu jest inaczej i z lekkiej manki biore to co tu sie pisze, szczegolnie to co pisza czesto tutaj sfrustrowane dziewczyny bez chlopa wsciekle na caly swiat ze inne im go odebraly .-stad faceci kurduple, grubasy, chuje, a inne laski-ich konkurentki- maja za krotkie/za dlugie nogi itp Ale dzieki za mile slowa, tobie rowniez najlepszego