Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

jak się ubieracie

Polecane posty

Widać umie na nich chodzi...no i musi umieć też wybierać te wygodne. Ja jakoś tego nigdy nie potrafiłam.

Ja jestem dość wysoka i w obcasach mam 180 cm albo troszke więcej. Odpowiada mi ten wzrost ;) Mogę się facetom patrzeć prosto w oczy :D

moja ma 155 cm więc na obcasach jakieś 165. Ja mam 175, więc i tak jest ode mnie sporo niższa.

:) patrzyłabyś na mnie nawet z góry. Mam taką koleżankę, która na obcasach jest wyższa ode mnie i mówi, że to całkiem przyjemne uczucie.

to juz koturny są moim zdaniem lepsze (wygodniejsze). Raz wybrałam się na imprezę w obcasach i koło północy wyklinałam je pod nosem :P

Hmm Jakbym miała chłopaka o wzroście 175 to chyba bym odpuściła obcasy 12 cm, na rzecz tych 8 cm ;).

Bo koturny są wygodne :D Ja często chodzę w 15cm (około) i nie mam powodów do narzekań :D

Gość Bro
T-Shirt/bluza, jeansy, trampki.

:) chodzisz w takich 12cm. Nieźle. Długie nogi, wysokie obcasy, lubię ten widok. Nawet gdy dziewczyna jest wyższa ode mnie. Mimo że jesteś wysoka, to nie dziwię Ci się, że lubisz takie buty.

:) a jak się czujesz, jak facet jest niższy od Ciebie? Masz ochotę zdjąć te szpilki, czy pasuje Ci to?

Klub- szpilki, dużo błyskotek, Domówka - luxno i swobodnie, jakieś jeansy i t-shirt z fajnym nadrukiem

Gość 45-latka
25-latek - nie pierdol, synek, tylko wracaj na obiad bo stygnie.

Hmm Mój chłopak ma 180 wzrostu więc raczej mi to odpowiada ;). I jemu chyba też.

moja była miała 165 więc na obcasach była mniej więcej mojego wzrostu. Uwielbiałem właśnie te jej spojrzenia głęboko w oczy o których pisałaś. Wiem, że większość facetów lubi niższe dziewczyny, ale jest coś fajnego w tym, gdy jest się na tej samej wysokości.

nie ma chyba faceta, któremu by przeszkadzało, że jego dziewczyna lubi nosić wysokie obcasy...