Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaxcvbnm

Bardzo boję się ginekologa. Mam 17 lat, test pozytywny wyszedł. Poradźcie coś !!

Polecane posty

przeczytałam dokładnie ulotke dołączoną do tabletek i dobrze lekarka mi wszystko wyjaśniła i sie stosowałam zgodnie z jej zaleceniami i informacjami z ulotki. a żadne środki nie dają Ci 100%-owego zabezpieczenia, zawsze jest jakieś ryzyko. Sama pisałaś że prawie 100%-owe bezpieczeństwo a to jest różnica. stało sie, dziecka sie tak po prostu nie wymaże, dobrze że dziewczyna chce ponieść konsekwencje i chce dziecko wychować.

Mama Aniołka Oczywiscie,że tak.Ja tam jestem mile zaskoczona,że pomimo młodego wieku gotowe byłyście/jesteście ponieść konsekwencje swoich czynów:)To się ceni:)

Gość aniaaaaaxcvbnm
a mam pytanie, czy lekarz bada takze piersi ?

Gość aniaaaaaxcvbnm
przeczytalam cos takiego: Lekarz zbada on cię dokładnie - nie tylko ginekologicznie (badania, także usg jeśli ma je w gabinecie), ale także zmierzy twoje ciśnienie, zważy cię, zmierzy, zbada twoje piersi i nogi. ://

pigułki zażywane praiwdłowo dają 100-procentową pewność. Ten niewielki odsetek to przypadki, kiedy ktoś wymiotuje lub ma rozwolnienia zbyt szybko po przyjęciu tabletki albo branie tabletek o różnych godzinach, nieregularnie. Jeśli się takich rzeczy pilnuje to o wpadce nie ma mowy.

Gość kura nie domowa.
po 1. to nic strasznego taka wizyta! po 2. to tylko lekarz, on niejedno widzial, wiec go Twoja ciaza nie zdziwi po 3. Przygotuj sobie na kartce, żeby nie zapomnieć, te daty o których pisała Adalis, kiedy ostatni okres itp. po. 4. Życzę Wam wszystkiego dobrego. Dobrze, że nie chcesz usunąć :) Uda Wam się :)

Gość kura nie domowa.
aha i nie wiem jak ma facet w gabinecie, czy jest przebieralnie i fartuch itp. wiec na wszelki wypadek ubierz się w dłuższy zakrywają cy tyłek sweter, albo tunikę, to nie będziesz się krępować przejśc. I jakieś skarpetki, stopki, czy lekkie buciki żeby założyć na fotel.

Gość kura nie domowa.
i porośc gina żeby Ci mówił co masz robić żeby Tobą kierował i będzie ok. Jak idziesz prywatnie to będzie dla Ciebie miły ;)

Gość aniaaaaaxcvbnm
za chwile wychodze, bardzo sie boje :( Dziekuje za rady kuro nie domowa :*

Gość hbjkh
nie boj sie:) po 1. ginekolog facet jest lepszy:) ja chodze tylko do facetow. po 2. on codziennie widzi setki golych bab wiec dla niego to nic nowego :) przygotuj daty - pierwszego i ostatniego okresu, wspolzycia zaloz jakas dluzsza bluzke albo tunike zeby schowac tylek, bedziesz sie mniej krepowac :) nie stresuj sie! to taka sama wizyta jak kazda inna :) tak jakbys pokazala zeby dentyscie itp. nie kazdy gin bada piersi, ale moze to zrobic. na pewno zrobi usg i zbada Cie ginekologicznie, nie boj sie, nic nie boli :)

ja po tabletki poszłam do babki w szpitalu na nfz, a później prywatnie do faceta. mi zrobił tylko to badanie do pochwowe i na kolejnej wizycie za miesiąc miałam mieć założoną kartę ciąży, i do tego czasu miałam mieć zrobione te badania które mi zlecił. a moje znajome które są w ciąży miały tylko na początku to badanie do pochwowe, ewentualnie usg , i na kolejnych wizytach były ważone i mierzone. o piersiach i nogach pierwszy raz słysze. lekarz bada piersi jeśli kobieta wykryje jakiś guzek i jest podejrzenie raka. nie nakrecaj sie nie potrzebnie, to na prawdę nic strasznego, lekarz bedzie za pewne miły. jeśli chcesz mieć troche komfortu to załóż jakąś tunike, nie bedziesz czuła sie taka skępowana, chociaż lekarz nie bedzie Ci aż tak Ci tam zaglądał :)

Gość Ganta
Ile ja ma pracy na tym forumełe 😭 Nastoletnie dziwki :)

Gość kura nie domowa.
no właśnie koleżanko :) napisz jak było i cz bedzie dzidzi :)

Gość bezzabiegoweprzywracanie
Bezzabiegowe przywracanie cyklu 100% skuteczności , farmakologicznie tel 502895456