Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poznanski kwiatek polny

to moje Bibi ! :)

Polecane posty

Gość właśnie kciukiem
i chuj! niech rodzi nawet w wieku 16 lat pojebane zazdrosne ścierwa!

Gość GutGodkot
pusciła się ha ha :D gdzie masz męża? dalej na garnku rodziców? tez studiuje na UJ znajde cię raszplo :D

Gut to dziwne że student UJotu ma tak najebane we łbie :) pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Ewenement! ok, ja zmykam. Moze jeszcze niebawem zajrze :classic_cool: poza tym spoko ze jest tyle postow wiecej os moze zobaczyc Bibi ❤️

Poznanski kwiatek a gdzie mieszkasz?? Wiesz jeśli u rodziców to jeszcze ok. Mieszkanie to wiesz jaki wydatek rachunki czynsz a czasami kredyt itp. są akademiki dla matek z dziecmi ale to tez kosztuje. Drozej niz zwykły. Dziecko to koszt 500 miesiecznie(pieluchy ubrania kosmetyki). Nie dasz rady karmic piersią i latac na studia raczej. Mówie raczej bo nigdy nie wiadomo. Dolicz do tych 500 mleko modyfik(200-300). gotować to raczej tez nie bedziesz czyli 300 zł to słoiczki. plus wizyty u lekarza plus wyprawka ok 2000 tysiace-jesli kupisz uzywane rzeczy to mniej. Pomysl co bedzie jak dziecko bedzie chore-czego oczywiscie nie zycze. Pamietaj tez ze gdy przeniesiesz sie na zaoczne i pojdziesz do pracy to tatus nie musi placic alimentow. Pomysl o wszystkim i zejdz na ziemie. Radość to nie wszystko jest jeszcze odpowiedzialnosc.

Gość GutGodkot
To zadna sztuka na UJ studiować, po tobie widac, ze nawet tepak może :D puszczalska dziołcho :o

Gość GutGodkot
w ta rozjechana rzyc? chyba snisz ANiu :D

Dobra ludzie dajcie jej spokój . Jak dziecko sie urodzi to może troche dojrzeje. Mam nadzieje że ojciec jest bardziej odpowiedzialny i przemówi małolacie do rozumu. Dziecko juz jest nic z tym fantem nie zrobicie. Nic dziwnego ze sie cieszy..tylko po prostu lekkomyslnie postepuje.

Gość eferfqrere
ta mieszkasz z facet :o nie opowiadaj bzdur na zdjeciu piszesz ze nieudany podrw itp ale ze to nie on jest ojcm dziecka, ze ktos inny :o z facettem to mialas na mysli swojego tate? ja zycze ci szczescia i zdrowego dzidziusia, ale to co robisz jest troche debilizmem niestety :o

hmm...klamiesz moja droga...szukałaś wolnego miejsca w mieszkaniu w krakowie. półtora miesiaca temu. Nie masz faceta. Ciezko ci bedzie..nie ma z czego sie cieszyć. Oprócz dziecka.

Gość cytat z fesja Ani
widac. zes samotna w ciazy "Znam przynajmniej jednego idiotę, który jest mnie niewart. I obawiam się, że KAŻDA dziewczyna mogłaby powtrórzyć to zdanie. Udostępnij Sobota, 11:51 Liczba osób, które to lubią: 2 Anna Wojtusiak lubić nie będę. Bo akurat moja sytuacja jest .. no, jaka jest."

no pogratulować. Kolejna 20-letnia samotna matka z wpadki i jeszcze wmawia, że to nie wpadka tylko instynkt macierzyński. Masakra.

wpadka wpadka, zajrzałam na FB i w komentarzach nawet sama to pisze cóż, szkoda, że głupota nie boli żal tylko dziecka;/

Gość recycling
ale brzydki ten głowonóg

Gość tak to widze
jestes z tego roku co moja córka a słowo bibi to chyba skrót od beibi ,gratulacje i wcale nie jestes za mloda na dziecko u mnie w bloku mieszka dziewczyna co miala 15 l jak urodzila dwoje i jest bardzo dobrą mama ma chlopca i dziewczynke ,ojciec jezdzi jako kierowca na tirach ma 23l ,poniewaz ona nie ma nikogo sierota z domu dziecka wszystko bylo zalatwiane przez sąd jest wzorową mama !!!!

filmiki z porodu juz pustak obczail? lepiej wiedziec, co cie czeka z tym bibikiem czy innym gownem :*

aż na to fb spojrzałam. Laskę podsumowuje komentarz do statusu: zakochałam się. Ktoś jej odpisał: znowu? Z tego widać, że wystarczy, że facet ją raz przeleci, a ona już zakochana. A po wpadce facet się wypiął, bo teraz sama i próbuje się dzieckiem lansować, że niby taka szczęśliwa, żeby twarz zachować. Gdzie byłaś jak mózgi rozdawali? Współczuję temu dziecku...

Gość wrwqrwerw
zmułe to masz w mózgu :o

Gość solspana
na fb teraz mozna cie znalezc :P

ehh tak ciężko było zamazac nazwisko w paincie :o teraz masz a swoje. mysl!

Gość Kaarynka
nie wkurwiasz mnie, jesteś żenujaca, mam nadziej,że poronisz, tak lepiej dla tego dziecka