Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość svgrcge

Jestem cicha, spokojna, wstydliwa faceci takich nieznoszą :/

Polecane posty

Gość svgrcge

Niedawno spotkałam świetnego faceta ideał, wiedzialam że lubi przebojowe pewne siebie dziewczyny więc udawałam przy pierwszym spotkaniu że taka jestem ale to nie byłam ja i beznadziejnie się z tym czułam, ale za to on był zachwycony i prawie od razu wyznał mi miłość :o Na drugim spotkaniu byłam sobą, czyli spokojna, niepewna siebie, zawstydzona i w ogóle już niczego nie udawałam a on był bardzo zdziwiony, na koniec spotkania nawet nie wspominał o następnym spotkaniu. Dziwi mnie jak można jednego dnia powiedzieć że się w kimś zakochało a potem tak łatwo może komuś przejść. Czy naprawdę wstydliwe i spokojne kobiety tak strasznie odstraszają facet ? :o bo ja trafiam tylko na tych które uwielbiają przebojowe dziewczyny :/

Gość manio ciekawski
Co cię dziwi? Że gdy zobaczył, że został oszukany, to zrezygnował? Wiesz jakie lubi kobiety, to sobie odpuść i nie zawracaj jemu i sobie głowy. Poza tym to jakiś idiota, żeby na pierwszej randce wyznawać miłość? :D Bez obaw, są mężczyźni, którzy lubią ciche, spokojne kobiety, ale dam sobie głowę obciąć, że żaden z nich, nie podoba ci się :D

Gość svgrcge
ale ten z którym byłam na randce tak bardzo mi się podoba :( nie chciałam go wystraszyć swoją osobą to udawałam pewną siebie :o w sumie mu powiedziałam że nie mówił do mnie że się zakochał bo mnie nie zna a jak pozna naprawdę to mu może szybko przejśc ale on powiedział że jemu nigdy nie przejdzie że jest zauroczony i takie tam a teraz widzę że jednak przeszło. Kurcze dorosły 30 letni facet a takie dziecinne zachowania :/

szczerze to ja bym chciał taką spokojną kobietę :] i mnie byś nie odstraszyła :)

Gość svgrcge
on też jest zrównoważonym facetem i dziwiło mnie że lubie dziewczynmy w stylu doda, nie chodzi o wygląd ale o zachowanie :o zawszeeee na takich trafiam zawsze kurde :o straciłam juz nadzieję że faceci lubią te spokojne i troche wstydliwe, każdy tylko wkoło mnie mówi że najfajniejsze to te pewne siebie, przebojowe bla bla bla

Gość mireczkaa
a po co udajesz kogoś kim nie jestes? I tak się wyda. Nie kumam...

Gość svgrcge
nie chcę się chwalić ale jestem nieprzeciętnie ładna, mam piękną twarz, zadbane włosy, idealną figurę, no po prostu marzenia każdego normalnego faceta. tylko jestem wstydliwa, a faceci wolą nawet paskudne, tłuste babska jeśli sa pewne siebie... pięknym dziewczynom jest naprawdę trudno!

Gość svgrcge
a gdzie Ty mieszkasz ? :)

Gość svgrcge
ach przeczytałam opis, jestem szczupłą brunetką a bardzo ciemnych oczach, 173 z wrocławia ;) Pozdrawiam .

kurcze ten Wrocław nie pasuje no nic taka jest magia internetu że się gada z kimś kto mieszka dalekoooo :)

Gość jesteś cicha i
spokojna, ale za to jakże skromna:D może to go odrzuciło?

Gość svgrcge
i po co ta ironia ? co takiego nieskromnego napisałam, masakra :o

Gość zdzisław87 lat
Ten Wroclaw to w Afryce? ale ty dupa jesteś leviatan:D Weż sie chłopie za siebie bo przyjdzie ci spedzić resztę życia na kafe,,,,chyba ze tego chcesz:(

Gość jesteś cicha i
no spójrz jaka ty jesteś. widocznie tego nie widzisz, może właśnie jesteś zadufana w sobie. niektóre kobiety nie zdają sobie nawet z tego sprawy:D może widzi że ''księżniczka'' a twój pochmurność i nieśmiałość odbiera jako nieuprzejmość i arogancje z twojej strony?

Gość mireczkaa
" nie chcę się chwalić ale jestem nieprzeciętnie ładna, mam piękną twarz, zadbane włosy, idealną figurę, no po prostu marzenia każdego normalnego faceta. tylko jestem wstydliwa, a faceci wolą nawet paskudne, tłuste babska jeśli sa pewne siebie... pięknym dziewczynom jest naprawdę trudno!". Ta wypowiedź najlepiej Cię definiuje :) Gościa nie odrzuciło to, ze jestes nieśmiała tylko twoje buractwo.

Gość svgrcge
a dlaczego sądzisz że jestem zadufana w sobie ???

Gość svgrcge
hahaha nie widziałam tego podszywu :D to nei pisałam ja :)

Jak można napisać "paskudne, tłuste babska"??? Widać, że jesteś taka idealna, że każdy się boi z Tobą zadawać, bo do Ciebie nie pasuje. Nie jesteś nieśmiała i spokojna, tylko zapatrzona w siebie, narcyzowata i zadufana w sobie

Gość a co mi tam!
jak mozna wyznać komuś na pierwszej randce, ze się w kimś zakochało i jak można byc tak naiwnym, zeby w to uwierzyc??

Gość svgrcge
już pisałam że tamtego postu nie pisałam ja :o

Gość dwqdwdqwdqdd
hmm no to prawda bo sama mam problemy z zamknieciem w sobie i czasem bylam przez to odrzucana na którejś tam randce jak sie faceci przekonali ,ze nie jestem super smiala ale z niketórymi facetami nie mialam problemu i miałam 5 facetow na stale

Gość hiena/a
nieśmiałe i ciche dziewuchy są beznadziejne ja z takimi nawet nie zaczynam bo po co co z taka możńa robić nudaaa i tyle, a fajnych szalonych dziewczyn jest duzo to po co sie meczyc z takimi myszkami szarymi :D

A to przepraszam, jeśli to był podszyw. Słuchaj w zasadzie to faceci wolą ciche i spokojne, a dzikie kocice w łóżku. Fajnie, że taka jesteś i nie udawaj nigdy kogoś innego bo to nie ma sensu. Bądź sobą a znajdziesz na pewno swoje przeznaczenie, nie wszyscy kochają rozwrzeszczane, przebojowe kobiety, niektórzy się nawet takich boją :)

Gość dwqdwdqwdqdd
wiec taka dziewczyna ma trudniej nawet jeśli jest ladna .. przeważnie przystojni i pewni siebie szukaj pewnej siebie dziewczyny tak juz jest..

Gość hiena/a
miał nie znasz się wogole na facetach :D:D:D widze po sobie widze po kumplach wybieramy laski pewne siebie takie są najlepsze, nie znasz sie :D laski spokojne a jeszcze zakompleksione to jest cos okropnego wiec albo sie autorko zmien albo znajdz innego amatora cichych i spokojnych :D

Chodziło mi o to, że faceci lubią mieć ciche i spokojne kobiety i żeby tylko dla nich pokazywały swą drapieżną twarz. Ale są też tacy, którzy lubią tylko spokojne. Mam koleżankę, która zawsze była nieśmiała, spokojna, cicha, a jest już ze swoim facetem 4 lata :). Nie martw się, też znajdziesz fajnego faceta, który będzie Cię kochał za to jaka jesteś :)