Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do ślubu piękna

Mam kilka miesięcy co sądzicie o tej diecie??

Polecane posty

Gość do ślubu piękna

Mam kilka miesięcy na zejście do upragnionej wagi i ustabilizowanie jej. We wrześniu biore ślub i chce schudnąć około 8 kg. Sama ułożyłam diete co o niej sądzicie?? -płatki owsiane na wodzie -pomarańcza -warzywo z białkiem ( chude mięso gotowane lub pieczone albo nabiał) -jabłko -warzywo z białkiem Do tego godzina ćwiczeń dziennie, do picia tylko woda i zielona herbata, błonnik, witaminy. Warzywa tylko te o niskim indeksie glikemicznym. Jak myślicie uda mi się schudnąć?

Gość A czy przy takiej
Uda Ci sie spieprzyc sobie metabolizm i do slubu pojdziesz 20 kg ciezsza .Poczytaj o dietach niskoweglowodanowych , polecam forum " dobra dieta .pl ".

Gość do ślubu piękna
Dwa lata temu schudłam tak 6 kg w miesiąc i przybrałam tylkokilogram. Do tej pory trzymam tamtą wagę. Jeśli w tej diecie jest coś bardzo złego to prosze podaćmi wskazówki. Generalnie nie mam dużego doświadczenia w odchudzaniu.

Gość *liliann
D o września jest mnóstwo czasu. Zamiast ciąć tak drastycznie kalorie możesz zmniejszyć o 300 kcal i też schudniesz. I do tego ruch.

ja musze 5kg do 9 kwietnia zrzucic , i zaczynam od 20 lutego tylko nie wiem jeszcze co :(

Gość do ślubu piękna
Tylko ja nie jestem typem,który będzie obsesyjnie liczyć kalorie. Jeśli nie zastosuje konkretnego planu to nici z ubytku wagi. Ruch jest oczywiście niezbędny. Starałam się ułożyć taj jadłospis, żeby owoce przeplatały się z produktami białkowymi. To źle? Kurcze nie moge wejśc na polecone forum.

Gość do ślubu piękna
wpisałam ale nie załancza mi się strona

Gość do ślubu piękna
Wyświetla mi się, że serwis tymczasow niedostępny.

Gość do ślubu piękna
I co piszą? Tak w skrócie!

Gość ostrosłup
dziewczyny, bez sensu tak planujecie wszystko... wystarczy odstawić słodycze, zamiast słodkiej kawy wypić ziołową herbatę bez cukru i jeść tylko wtedy jak się jest głodnym. ja prawie bez wyrzeczeń (tylko te słodycze i brak podjadania) w miesiąc schudłam 4 kg. dołóżcie sobie do tego 45 min ćwiczeń dziennie i koniec :P

Gość do ślubu piękna
Kurcze nic z tego. Nie moge wejść. A jeśli chodzi o to odstawienie słodyczy to ja słodyczy z zasady nie jadam, nie słodze i regularnie ćwicze więc. Gdybym siedziała tego nie robiła to warzyłabym chyba z 70kg.

ta dieta jest tragiczna nie polecam nabawisz sie zwolnienia metabolizmu musisz dodac kasze , makarony pelnoziarniste , owoców nie je sie na noc

Gość do ślubu piękna
Cały czas taki komunikat: Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Gość do ślubu piękna
A kto chce jeść owoce na noc? jabłko zjem około 16.

ja juz miesiąc nie bylam na silowni bardzo mi zle z tego powodu w tym tygodniu musze sie zapisac na nową silownie to wszystko ze względu na przeprowadzke do innego miasta

na sniadanie owsianka z kefirem np to jest ok potem mozesz zjesc kawalek pelnoziarnistego pieczywa owoc na obiad 50 gr kaszy i 150 gr miesa warzywa na kolacje jakis twarog taka dieta jest ok ta twoja jest za uboga

Gość do ślubu piękna
Ale ja teraz tak jemi nie chudne. Nie jem ziemniaków czy białego ryżu tylko kasze i dziki ryż. Jeśli makaron to tylko pełnoziarnisty podobnie z pieczywem. Do tego ćwicze 4 razy w tygodniu.

Gość do ślubu piękna
Nie pije alkoholu, czasem tylko czerwone wytrawne wino albo kieliszek prosecco. Staram się jeść ryby i chude mięso, sporo zieleniny. Jeśli przegryzki to pestki, orzechy albo kawałek gorzkiej czekolady, ale naprawde mało i nie za często. No i staram się zawsze jeść produkty sezonowe i świerze. Nie pijam soków i napojów gazowanych ani nie jadam fast foodów.

Gość do ślubu piękna
Waga stoi.